My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój kotołak też dopominał się żarcia na dzień psa. Ja nie wiem co z nim jest nie tak, ale najbardziej lubi pistacje wpierdzielać ;/ Poza tym lubi surimi i krewetki... Kurde pański piesek z mojego kota
Magda: niestety każda z nas ma swoją walkę i to wewnątrz musi ją toczyć... Ja chyba po roku wyluzowałam, a teraz mam tylko czasami takie napady melancholii. Tutaj kot też pomaga btwYasmin, Ania_84, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa wrote:Mój kotołak też dopominał się żarcia na dzień psa. Ja nie wiem co z nim jest nie tak, ale najbardziej lubi pistacje wpierdzielać ;/ Poza tym lubi surimi i krewetki... Kurde pański piesek z mojego kota
Magda: niestety każda z nas ma swoją walkę i to wewnątrz musi ją toczyć... Ja chyba po roku wyluzowałam, a teraz mam tylko czasami takie napady melancholii. Tutaj kot też pomaga btw -
Lutka dopochwowo jest dobra bo wpsomaga ndometrium niestety przez nia pojawia sie duzo sluzy .. wydzieliny ;/ i łatwo zalapac infekcje..
co do podtrzymania to pisalam o tym wczesniej ne ma udowodnionej wlasciwosci podtrzymawczej ciazyYasmin lubi tę wiadomość