My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam Dziewczyny
) życzę miłego dnia
i dużo pozytywnej energii i sobie również
) fatalny był wczoraj dzień..dzisiaj jest lepiej
mimo, że temp. 37,00 ( o 6:30 mierzona
)więc pewnie przeziębienie...
no trudno
miłego raz jeszcze i do wieczora
)) :* ściskam Was
-
Cześć laseczki
U mnie z rana piękne słonko. A ja mega nie wyspana... Budzę się w nocy od 2 dni i totalnie nie wiem po co... Macie jakieś skuteczne sposoby na wzdęcie? No kurczę trzyma mnie i puścić nie chceChyba jakiś Espumisan muszę zakupić...
Malenq trzymaj się i nie daj chorobie... Ja jak jechałam rodzić to miałam zapalenie górnych dróg oddechowych i bardzo się bałam że coś się Zuzi stanie ale dzidzia zabiera wszystkie przeciwciała, dlatego my chorujemy bardziej a dzidzia wcale
Mariss - świetne wieści supermarissith lubi tę wiadomość
-
Magdalena83 wrote:Witam Dziewczyny
) życzę miłego dnia
i dużo pozytywnej energii i sobie również
) fatalny był wczoraj dzień..dzisiaj jest lepiej
mimo, że temp. 37,00 ( o 6:30 mierzona
)więc pewnie przeziębienie...
no trudno
miłego raz jeszcze i do wieczora
)) :* ściskam Was
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mimik74 wrote:Malenq a na ból głowy liście z kapusty takie stare pięścią trochę roztłucz i rób okłady
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:A może to wcale nie przeziębienie??? Test moim zdaniem zrobiłaś za wcześnie, więc nie wykluczałabym ciąży
takie klasyczne przeziębienie
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:na wzdęcia espumisan, mi pomagał, albo napar z kminku (ale w smaku bleee)
Anuśka, ano właśnie czuję jakby dopadło mnie mega przeziębienie i tak to ja wolę, że ja już mogę chorować, oby maleństwu nic nie było....Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY :*
dziewczynki powiedzcie mi, jak szybko po zapłodnieniu ginekolog przez USG może stwierdzić ciążę? mam dziś wizytę
edit: dobra nie było pytania, wygooglowałam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 08:08
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny