My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
http://www.bysio.com/i/zdjecia.nurka.pl/images/www.bysio.com-i-zdjecia.nurka.pl-images-id.joe.pl-sub-images-pictures-79cf58b18f882c520a9f363b8a7777f1-th2.gif
http://www.animated-gifs.eu/phone-240x320-in-love/0039.gif
http://image078.mylivepage.com/chunk78/4713403/2983/1cf01cdbff712291715c036my5.jpg
http://www.mates.pl/blog/1278703247d41d8cd9.jpg
-
nick nieaktualnyDziewczyny powiedzcie mi czy gin jest w stanie wskazać dzień owulki podczas monitoringu zrobionego kilka dni po owu? Np.patrząc na wielkość endometrium lub coś innego, jest w stanie powiedzieć, że owulacja załóżmy była tego i tego dnia czy jest to technicznie niemożliwe?
-
na pewno stwierdzi czy byla owulka poprzez to czy jest cialko zolte i plyn w zatoce
ale nie wiem na ile dokladnie moze okreslic w ktorym konkretnie dniu
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
Hejka, witam popoludniowo
Jak zwykle naprodukowalyscie tyle, ze nie nadrobie... ja za to snow nigdy nie pamietam. Od wielkiego dzwonu jakies urywki, ale poza tym nic.
Kurcze, odkrylam ze mi waga skoczyla i mam flaka na brzuchu ;/ codziennie po 30-45 min na rolkach jezdze ale to nic nie daje. Chyba musze o diecie pomyslec...
-
Zlazlam z tronu, korona nie spadla
No to slowa gina: jest ksiazkowo, cialko zolte, plyn gdzie trzeba, endometrium 9mm, pieknie , robie progesteron w przyszlym tygodniu, rozne posiewy na bakterie, do tego zoltaczka, hiv i inne przyjemnosci, droznosc jajowodow i bedzie komplet do inseminacji
Generalnie jako pierwszy powiedzial, ze moja konizacja moze miec wplyw na niemoznosc zajscia w ciaze, mowi, ze szyjka mogla zle sie zrosnac, wykrzywic i teraz plemniki nie docieraja, wiec wskazanie to inseminacja
Ale powiedzial tez, ze 31 lat to nie dramat i mozemy jeszcze 6 miesiecy sobie poprobowac
Sama nie wiem... Jakos mi smutni dzisiaj ...
Nastka, gin nie bedzie mogl stwierdzic kiedy dokladnie byla owulka, moj wiedzial, ze w poniedzialek pecherzyk mial 19mm, teraz widzial grubosc endo i cialko zolte i powiedzial, ze jego zdaniem owu byla sroda-czwartek ale kiedy na pewno, to nie wiadomoKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamcia mam nadziejeze uda sie naturalnie a jak nie to insemka nic strasznego
sluchajcie dzis w skzole byla pani prezes oczywiscie ukradkiem nikt nic nie wiedzial ;p
takiego maila ze skzoly dostalam
Uzyskałyśmy informację,
że
wynagrodzenia dla firm poszły 3-07-2014. Niektórzy z państwa (firmy)
otrzymali wynagrodzenia za luty i marzec, niektórzy tylko za luty.
Wynagrodzenia dla pozostałych pracowników (umowy zlecenie) niestety
zostaną wypłacone po następnej dotacji czyli po 27-07-2014 r. Taką
informację uzyskałam. Jest to związane z obniżeniem dotacji oraz, jak
uważa Pani Prezes, ze zbyt wysokimi stawkami za godzinę w stosunku do
wysokości dotacji.Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde Tamka, nawet nie mam pojęcia co to jest konizacja i skąd to się bierze? I dlaczego lekarz tak od razu zaleca inseminację?
Ja też bym chciała zrobić badanie drożności jajowodów, ale się boję. Podobno to bardzo boli.
A tak w ogóle Tamka, ile się już staracie? -
nick nieaktualny
-
Nasturcja
Konizacja szyjki macicy – metoda diagnostyczna lub diagnostyczno-lecznicza wycięcia stożka tkanki z części pochwowej szyjki macicy. Rutynowo wykonuje się po niej wyłyżeczkowanie kanału szyjki. Wskazaniem do konizacji jest nieprawidłowy obraz cytologiczny, nieprawidłowy obraz histologiczny pobranego wcześniej bioptatu części pochwowej szyjki lub nieprawidłowy wynik kolposkopii.
Tamuś stara się rok.Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no pojebana baba ;/ 24 zl brutto to dla niej duza stawkka za weekendy ..pizda jebana no po prostu mi cisnienei wzroslo ;/
jakby pinda placila co miesiac to miala by kase..wiece ze wdotacji napisala ze w tym przeciez teraz na akacje dotacji nie bedzie i co za co ludziom poplaci skoro teraz gdy ma dotacje nie wyrabia..
jeszcze nawet geby nie pokaze tylko przyjezdza wtedy kiedy nikogo bie ma ;/
co do droznosci to ja bym sie poddaladla swietego spokoju..i z racji strachu
bo jak sa niedrozne tozwieksza sie ryzyko ciaz pozamacicznych
-
Nasturcja wrote:Aniu jesteś u nich na umowie zlecenie?