My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:A ja wiem, że natura nie zawsze idzie w parze z tym co głoszą naukowcy
To tak dla otuchy że pomimo diagnozy jednak cuda się zdarzają
A w tej historii najsmutniejsze jest to że po urodzeniu się dziecka facet ją zostawił. Idiota totalny. -
nick nieaktualny
-
Annushka wrote:vanessa, ale smutny finał tej historii!
No tak ale ta dziewczyna nie pozostała sama ma tą małą istotkę a facet kiedyś pożałuje bo na ile go poznałam to raczej żadna na niego nie poleci -
Witajcie dziewczyny Rocznikowo tez mam 30 , staramy sie o pierwszego dzidziusia juz od 2 lat. Trzymam za was wszystkie kciuki No i Madziad gratuluje
Macierzanka:), vanessa lubią tę wiadomość
-
No ja tez powiem , ze sie jeszcze ludze zeby urodzic w tym roku Chociaz pewnie marne szanse. Ale mam nadzieje, ze juz w przyszlym sie uda
-
Macierzanka:) wrote:A ja wiem, że natura nie zawsze idzie w parze z tym co głoszą naukowcy
Moja znajoma została pierwszy raz mamą w wieku 41 lat, ponieważ właśnie wtedy poznała odpowiednią osobę, z którą się o to wystarali i też nie było łatwo, ale się udało.
moja babcia po wieeeeelu latach staran pierwszego i jedynego syna urodzila po 40 (pare lat wczesniej adoptowala chlopca)
druga babacia przez 10 lat starala sie zajsc w ciaze. dopiero gdy adoptowala mojego wujka (w miedzy czasie jej 3 miesieczna coreczka zmarla - jedyna ciaza przed adopcja,w ktora udalo jej siezajsc), zaszla w ciaze i to jeszcze po usunieciu jednego jajnika. w przeciagu paru lat urodzila 3 corki. wszystkie powila po 30, a ostatniego rodzynka urodzila po 40.
mojego brata tesciowa, swoje pierwsze dizecko rowniez po 40 urodzila. ciaze super zniosla, a porod ekspresowy. wiec roznie to w zyciu bywa trzeba wierzyc!!!
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:Vanessa, a czemu mówisz, że może nici ze starań?
Ja bym wolała teraz niż po 40 bo jestem młoda a po za tym jakbym urodziła po 40 to miałabym prawie 50 a mąż prawie 60 jakby moje dziecko zaczęło edukację i pewnie nie ominęły by go komentarze rówieśników na temat wieku rodziców... a po za tym teraz jest najlepszy i najfajniejszy czas na niemowlaka. Niestety nie mam nic do gadania w tej sprawie