My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny ja postanowilam wzisc sprawy w swoje rece bo niestety uwazam ze po takim czasie z przerwami staramy sie 2 lata od mojego poronienia wydaje mi sie ze jest cos nie tak wiec zapisalam sie do kliniki na polnej w poznaniu i zobaczymy co mi tam ciekawego poradza mam kilka znajomych ktore po leczeniu w tej klinice szczesliwie zaszly w ciaze i doczekaly sie zdrowych dzieciaczkow przerazajace jest to ze tyle par ma problemy z poczeciem to jest poprostu straszne co chwile slysze ze ta czy tamta ma problem
-
Zawsze chciałam mieć pierwsze dziecko przed 30 niestety nie udało sie. Trza bylo odłożyć starania na później. Teraz juz 7 cykli za mną. Wiem ze to nie długo ale z natury jestem niecierpliwa więc od razu lekarz badania moje i męża. Wszystko ok lecz ciąży brak. Psychika blokuje.....?
-
Cześć jestem tu nowa:) w akcie desperacji (to dopiero 2 msc. starań, ale panika już mi się włączyła) postanowiłam mieć trochę większy wpływ na zapłodnienie i znalazłam ten portal. Bardzo mi się podoba:) We wrześniu kończę 3o lat. Pozdrawiam wszystkie starające sięLaurrena