My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No to czekamy tydzień na wyniki męża... Mam wrażenie, że to jest chyba najgorsze w tym wszystkim - jest strasznie dużo czekania - a to na owulację, a to na okres, który może nie przyjdzie, a to na odpowiedni dzień do badań, a to na wyniki badań... uff
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Nie dziwie się ze się stresujecie, takie sytuacje do najmilszych nie należą, ale wszystko się przetrwa byleby wyniki były dobre.
Uciekam upiec ciasto bo mi się zachcialo, wpadnę jutro Buzki dla wszystkich pa do jutra
Jooojjjj podziel się ciastem Ja to taki ciasteczkowy potworek....Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Witam,
17.02.2014 zaczełam swój pierwszy cykl starań o bejbika Obudziłam się chyba z jakiegoś letargu i zapragnęłam potomka Późno... 32 lata. Mam jednak nadzieję, że nie za późno. Cykle mam raczej krótkie od zawsze, ale chyba można je nazwać regularnymi. Długości cykli z całego 2013 roku: 26, 26, 26, 26, 25, 25, 23, 25, 24, 25, 26, 26, 26, 26, 25 dni. 15 razy w minionym roku przyszła do mnie @ !!! Obserwuję się dokładniej od początku tego cyklu ( temperatura, śluz ). Uczę się siebie dogłębniej dopiero teraz. Nigdy nie badałam poziomu hormonów, były jedynie rutynowe badania ginekologiczne ( m. in. cytologia ). Nigdy też nie stosowałam antykoncepcji hormonalnej. Obecnie jestem w 16 dniu cyklu. To tyle o mnie na początek. Życzę Wam i sobie owocnych starańWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 10:27
-
Cześć Tamka, powiem Ci, że emocje mną targają okrutne od początku tego cyklu. Można powiedzieć, że o niczym innym nie myślę. Ciekawe czy wszystko ze mną ok i ile potrwają starania. Może z czasem będę spokojniej podchodzić do tego wszystkiego...póki co jeden wielki stres początkującej i oczekującej
-
Życzę Ci żeby to był pierwszy i ostatni cykl starań natomiast na swoim przykładzie z perspektywy tych miesięcy, które nam minęły, mogę tylko powiedzieć, że z czasem to chyba jest tylko gorzej a nie lepiej, w kwestii emocji oczywiście
także ciesz się teraz tym początkiem i wyluzuj maksymalnie, bo to Ci najbardziej sprzyja - luz i spokój -
Dzięki za miłe słowa Kobietki;)
Ja już po obiadku:)
Ja @ spodziewam się 15 marca, licząc, że ten cykl będzie miał 26 dni. Jeśli nie przyjdzie po 27 dniu cyklu, czyli 16, to w tym dniu też zatestuję. Ajjjj, cierpliwość potrzebna od zaraz... -
Witajcie też zaliczam się do waszej grupy, skończone 31 lat, właśnie zaczynam już drugi cykl po łyżeczkowaniu i mam nadzieję, że już dostaniemy zielone światło na staranka, za tydzień idę do gina na kontrolę i się okaże, ale powiem wam, że już traktuję ten cykl jako taki, trzymajcie i za mnie kciuki, a cykle mam bardzo regularne (27 dni) już od jakiegoś czasu i po zabiegu też od razu, co do dnia, więc myślę, że wszystko ze mną ok i tym razem wszytko będzie dobrze, a jeśli chodzi o ciąże bliźniaczą to moje marzenie , mam siostry bliźniaczki i moja babcia od strony mamy jest bliźniakiem, pozdrowionka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 15:46
Mili, Malenq, maximka84 lubią tę wiadomość