My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
no i przyszedł magiczny rok w którym w czerwu skoncze 30 ..ehh jakos trudno mi sie pozbyc tej 2 z przodu
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
aj to zawsze sumuje liczby : 29 czyli 2+9= 11
a jak bedzie 30 to wyjdzie 3 czyli jestem młodszavanessa lubi tę wiadomość
-
karmela85 wrote:jak sumujesz to sumuj do końca;p
a 1+1= 2
ojjj wybireram ta lepsza opcje hihi -
Chanela wrote:hej Madziallena, na pewno w końcu się uda, tylko trzeba być cierpliwym
Ania jestem pod wrażeniem Twojego wykresu. Z tego musi coś być -
Witam Was wszystkie jak zawsze piękne, młode ryczące 30tki ( i te już prawie... )
Przybyło nas tu trochę. Każda ma swoją niepowtarzalną hostorię, a jednak jak czytam to składa się to jakby w jedną całość...
Sylwia32, Ty to musisz być silną kobietą! Tyle lat...
Astra81... skąd ja to znam...
Wszystkim razem i każdej z osobna życzę powodzenia w dzidziusiowych zmaganiach
-
Witam.W czerwcu kończę 30 więc dołączam do Was:)Staramy się z mężem od 4 cykli o pierwszego dzidziusia.Sama nie wiem czemu tak późno:(Najpierw miałam problemy z niedoczynnością tarczycy wiec trzeba było się tym zająć i doprowadzić hormony do poziomu w którym można myśleć o dzieciach a później myślałam że jeszcze mam czas aż tu nagle ocknęłam się z 30-tka na karku i stwierdzam że niestety ale tego czasu zostaje już coraz mniej.Mam nadzieję że szybko się uda:)Czego i Wam wszystkim życzę:*
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 03.04.2014 /8tc
Aniołek[*] 11.12.2015/8 tc -
Dziewczyny tak to już jest , ze pierw człowiek chce sie wyszalec potem czegoś dorobic i tak sie człowiek budzi majac 30 lat..
Z mezem zdecydowaliśmy sie na dziecko w Sierpniu 2013 Udało sie, jednak Szczescie bywa ulotne..
Teraz starania zaczynamy w Marcu, oby sie udało nie tylko zajsc ale i donosic prze 9 miesiecy.
pozdrawiam DziewczynyJoannka lubi tę wiadomość