My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja od kilku lat obserwuję coraz większą grzeczność, uprzejmość i porządek w urzędach. Co oznacza, że pensje wzrosły ponad inne zawody obawiam się ;/
Wczoraj byłam w NFZ po ubezpieczenie zdrowotne na UE i normalnie w 5 minut załatwiłam! Szok!
A w USC i UM nasze formalności ślubne 2 lata temu przebiegły bardzo sprawnie, też z 15 minut papierologii w każdym przypadku i z głowy -
Tamka wrote:no wiem, wiem, tyle, że wszystko u mnie wygląda identycznie jak co miesiąc, nawet w tych samych dniach mi się to samo dzieje
no ale nie łamię się! tylko trochę Wam marudzę
No i jeszcze te chore punkty... Już mam 66 a tak nigdy nie miałam... -
Ja teraz patrząc z perspektywy czasu jestem "mądra" i wiem, że nie ma ŻADNEJ reguły jeśli chodzi o ciążę.
Jęczałam, że nie mam śluzu typu białko jaja kurzego, że moje skoki poowulacyjne są małe, marne 0.1, 0.2 st., że kilka dni po owulacji cycki bolą identycznie jak na @, że PMS, że nic nie czuję w podbrzuszu, żadnego kłucia, bólu, bulgotania, itp....cisza. I dużo innych takich rewelacji. Teraz mogę się na to wspomnienie uśmiechnąć, bo wiem, że to wszystko NIC nie znaczy. Ale szalałam tak jak Wy i zawsze wiedziałam swoje
Prawdziwym jest jednak powiedzenie, że dopóki nie ma @ jest nadziejaA nie wierzyłam...
Dodam, że większość objawów ciążowych na tak wczesnym etapie ciąży to przeważnie objawy naszej głowyTamka, marissith, justta, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiecie co znalazłam tak astronke gdzie mozna tez poobliczać i wyszło ze owu w sobote i wczoraj dzis i jutro mam uskuteczniać bzykanko na córke hehehe padłam z wrażenia
dziś nie nadaje sie na igraszki hmm zastanawiam sie przyjade wypije z pół litra wody i owu test zrobie dopiero ok 18 chyba