My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:wiecie co znalazłam tak astronke gdzie mozna tez poobliczać i wyszło ze owu w sobote i wczoraj dzis i jutro mam uskuteczniać bzykanko na córke hehehe padłam z wrażenia
dziś nie nadaje sie na igraszki hmm zastanawiam sie przyjade wypije z pół litra wody i owu test zrobie dopiero ok 18 chyba
-
Asha wrote:Szczerze mowiac w tym momencie...po tylu latach to mi wsio..co bedzie aby w koncu cos bylo...bo szanse ze ja trafie dziewczynke tak jak ja chce to by mi sie zmniejszyly do -100 jakbym tak zaczela probowac...ale pomysl owszem fajny, chociaz nie wiem czy udowodniony
tak tylko z ciekawosci patrzyłam żeby policzyło mi owu i przy okazji wskazówka kiedy sie bzykac była -
Tamka wrote:mnie też wszystko jedno, byle by było zdrowe
Justa, wyniki dopiero jutro odbiorę ale to i tak "tylko" progesteron i tsh, oby wyszły dobrze ale ciążowo niczego mi nie powiedzą
wiadomo ja też teraz nie mam preferencji byle maluszek zdrowy byłmam moją pyzule upragnioną wiec teraz loteria
-
Biedroneczka83 wrote:wiadomo ja też teraz nie mam preferencji byle maluszek zdrowy był
mam moją pyzule upragnioną wiec teraz loteria
justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja mam syna z 1 zwiazku, wiec wolalabym corcie, ale M sie zaparl kopytami ze sym ma byc bo przedluzenie pokolenia i takie pierdoly meskie gadanie...wiec musze mu nazlosc zrobic i corcie pieknotke wykrzesac, bo w koncu kto w domu rzadzi? Ja czy on
dokładnieponoc jest tak jak sie chłopu chce bedzie syn jak babe weżmie na amory i zabaraszkują bedzie córa
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
No Kochane, trzymam kciuki za te niedogodności
Ja niestety dziś odebrałam wyniki tarczycy... niefajnieTSH, ATG i ATPO podwyższone, FT3 i FT4 w normie...
Dolegliwości @ się nasilają więc zaraz ją powitam i może częściowo mam odpowiedź dlaczego. SmuteczekTrzeba się naprawić.
-
z tej listy "zaciążonych" wynika ze w maju 3, w czerwcu 3, to w lipcu musi być min. 6, a najlepiej 9, bo 3x3=9 ale pięknie wyliczyłam nie?
Normalnie oczekiwanie na Wasze testowanie jest niezwykle ekscytująceTamka, Nenaaa, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość