My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
helenkq wrote:co kto lubi... ja tam fanka butelek nie jestem... a wiadomo ze nie wystawiasz sie z biustem na caly swiat itp... poprostu uwazam ze jest to najlepsze co moge dac mojemu dziecku... i najwygodniejsze zreszta tez
-
nio ja karmiałm małą co 3h i nie było tak zle potem porostu czasem z nią drzemałam a teraz jak zaprowadze starsza do przedszkola tez bed mogła podrzemac
a i wcale nie pwoiedziane jest ze po mm dziecko spi dłuzej przynajmniej na poczatku wypija małe ilości i np moja mała czy piła moje czy mm na noc pobudka była równo po 3 hKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Aaaaaaa! Wlasnie gadalam po raz drugi z urzedniczka w USC we Wrocku. No co za niemily babsztyl! Kobita nie daje dojsc do slowa i w ogole nei rozumuie zadawanych jej pytan! Jest niekooperatywna, niepomocna, niemila. Cisnienie mi podniosla ze hej! Jakbym nei potrzebowala dokumentow z usc to bym jej cos powiedziala (a blisko bylo, bo juz tez przestalm byc mila i sie poprostu wk***lam) ale chyba napisze tam juz po sprawie jakie spismo bo tak to nei moze byc, zwlaszcza w takich sprawach. Rozwazalismy slub konkordatowy ale juz nei mam watpliwosci i biore slub cywilny w De i Koscielny w Polsce bo pani w De byla przemila i bardzo pomocna.
-
A propo cycków, to ostatnio gadałam z rodzicami i mówię, że bolą i rosną. Mój tata wymyślił, że jak staniki nie wytrzymają tego ciężaru, to zrobi mi taką deskę wieszaną na szyi...jako podpórkę...i one będą sobie na niej leżały
Asha, Tamka, Arienna, justta, marissith, Anuśka lubią tę wiadomość
-
choco wrote:Ania wpisuj się na naszą listę sikaczek i siknij dla pewności. Nie masz nic do stracenia oprócz 10 zł za test.
ale u ciebei ładie spadlo plus to plamienie
trzymamckiuki za jutrzejszy skok
choco lubi tę wiadomość
-
My braliśmy konkordatowy, ale świadectwo ślubu (czy jak tam się ten papier nazywa) mąż odbierał 3 razy, bo za każdym razem robili jakiś błąd w imionach naszych matek a moja ciapa oczywiście tego nie zauważyła.**********************Gang 18+***********************
-
Tamka wrote:Kotka, tak to niestety w urzędach jest... ja ostatnio też walczę, akurat nie z USC ale ciśnienie mi skacze przy każdej wizycie w UM... A pamiętam, że jak byliśmy w USC te kilka lat temu, to baba prawie warczała...
U nas babka w USC przemiła.Naprawdę super.
Za to w UM w dowodach osobistych.... Nic tylko dać z dyńki. -
nick nieaktualnyJa i tak milion razy wolę jakikolwiek urząd w Polsce niż urzędy np.w Indiach
Jak ktoś nie był i nie doświadczył tego na własnej skórze, to nawet nie jest w stanie sobie wyobrazić jak funkcjonują takie placówki w tego typu krajach. To jest po prostu masakra -
Nasturcja wrote:Ja i tak milion razy wolę jakikolwiek urząd w Polsce niż urzędy np.w Indiach
Jak ktoś nie był i nie doświadczył tego na własnej skórze, to nawet nie jest w stanie sobie wyobrazić jak funkcjonują takie placówki w tego typu krajach. To jest po prostu masakra -
nick nieaktualnyAsha wrote:W UK za to bardzo polecam..szybko i z usmiechem, gorzej przez telefon bo sie czeka ale jak juz sie czlowiek doczeka to milo pogawedzic
O takie gadki słyszałam od pielęgniarek. Tak samo było jak szczepionkę dostałam. -
Hej laseczki. Właśnie się wpisuję w rozmowę, bo wróciłam z ZUS. Wyobraźcie sobie moje zdziwienie, nie dość że kolejki prawie nie było, to pani miła i pomocna... No szok jakiś
Byłam też na zakupach i mam teściora na jutroTamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:eh dziewczyny, to u mnie lipa, dzisiaj już śluz nie jest kremowy, tylko wodnisty, czyli standard przedokresowy
także tego swojego testowania 16 lipca nie doczekam
nie smutkuj dopóki @ nie przylezie a nie przylezie to wiesz cycki do góryAnuśka, Tamka lubią tę wiadomość