My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu, Hashimoto samo w sobie dziecku nie zaszkodzi, ono po prostu powoduje ze uklad immunologiczny atakuje tarczyce i tym samym moze doprowadzic do niedoboru hormonu tarczycy, czyli inaczej niedoczynnosci, dlatego tak wazna jest kontrola tsh i w przypadku zdaugnozowanego hashi - ft4 bo ono pokazuje wchlanianie i przyswajalnosc hormonu
U nas hashi jest rodzinne, kuzynka z hashi zaszla nie starajac sie w ogole - odstawili prezerwatywy i w tym samym miesiacu byla w ciazy, dzidzia rozwija sie zdrowo, na dniach porod, a przeciwciala miala duzo wyzsze
Justa, dla mnie Twoje wyniki sa ok , ft4 bardzo ladnechoc tsh ciut za wysokie ale to juz moje zdanie laika, ktory nie jest lekarzem, wiec sobie moze gdybac
justta, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:A tego to nie znałam. Jak to się wróży?
-
Mi też tak dawno temu wróżka wróżyła i wywróżyła syna
Powiedziałam jej że nie będę już miała dzieci bo biorę się za karierę i budowę i nie mam planów, by w pieluchach siedzieć... A tu bęc i po latach nagle zegar biologiczny walnął mnie w łeb
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Aniu, Hashimoto samo w sobie dziecku nie zaszkodzi, ono po prostu powoduje ze uklad immunologiczny atakuje tarczyce i tym samym moze doprowadzic do niedoboru hormonu tarczycy, czyli inaczej niedoczynnosci, dlatego tak wazna jest kontrola tsh i w przypadku zdaugnozowanego hashi - ft4 bo ono pokazuje wchlanianie i przyswajalnosc hormonu
U nas hashi jest rodzinne, kuzynka z hashi zaszla nie starajac sie w ogole - odstawili prezerwatywy i w tym samym miesiacu byla w ciazy, dzidzia rozwija sie zdrowo, na dniach porod, a przeciwciala miala duzo wyzsze
Justa, dla mnie Twoje wyniki sa ok , ft4 bardzo ladnechoc tsh ciut za wysokie ale to juz moje zdanie laika, ktory nie jest lekarzem, wiec sobie moze gdybac
Tamka lubi tę wiadomość
-
Anuśka! pewnie niedługo minie, skoro tak jak Ty za chwilę zaczynam urlop
Biedro! w jednej książce (Kobieta w lustrze) pisał autor o tym sposobie (tylko tam akurat kobita była w urojonej i wahadełko - bo tam było wahadełko - zwariowało)
-
Powiem Wam że ja generalnie w te wróżki nie wierzyłam nigdy, ale kiedyś mnie sąsiadka zabrała do jednej (tej co mi syna wywróżyła) i miałam zabrać fotki bliskich, żeby mi coś wróżka o nich powiedziała. No to wymyśliłam że wsadzę wróżkę na minę i wzięłam fotkę nieżyjącej już wtedy mojej mamy. Myślałam że będzie opowiadać jakieś dyrdymały a ona do mnie, że nie widzi życia przy mojej mamie... Wow... Szok... Wystraszyłam się tej kobiety
-
też byłam, ale nic z tego nie wyszło, miałam wybrac jednego z 2 gości (ok) i zostać z nim już na stałe (wrong!)..
ale jedna znajoma poszła, powiedziano jej, że miłość życia pozna w 2015 r. i co?
i ta spotyka różnych kolesi teraz, ale mówi, że to wszystko nie na stałe, bo przecież love of her life pozna za rok ;/ -
MI wczoraj tesciowa drzazge z tylka wyciagala
a pozniej maz pomasowal
i to tak namietnie
Asha, Tamka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Od tylka strony mowisz...
Asha lubi tę wiadomość
-
ooo tak
jak to stwierdzil
mojakochana zoo sexownie wygladasz w samym biustonoszu i stringach siedzac przed kompem i planujac rozwoj firmyno i sie zazelo
Asha lubi tę wiadomość