My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nio zrobiłam owu testa hmm ciemniajszy niz wczoraj ale dalej testowa jasniejsza od kontrolnej
stoperan pomału chyba zaczyna działać od 1,5h nie byłam juz w kibelku z kaku
ide zaraz dziubaska małego usypiać musi byc bajeczka i rozmowy
ojojoj ale widze tu masaże odchodzą hehe ja też lubie te masażyki od tyłu hahahhaAnia_84, Asha lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Trzymasz obrączke na nitce i nad dłonią musi sie uspokoic i po chwili zaczyna albo sie krecic w koło bedzie córka lub jak wahadło to syn tylko sama sobie nie rób np małż niech ci zrobi a ty jemu
Ja w takie rzeczy nie wierzę.
Pytałam z ciekawości.
Ciężarówki nasze - macie już imiona wybrane dla dzieciów? -
Krokodylica wrote:Dokładnie, w białej butli z atomizerem. Super jest.
wiec zawsze jest w uzytku
-
spokojnie Tmka jak cos to zazwyczaj po okolo3-4 dniach sie dostaje
ale przeciez jest mozliwosc na kropunie wiec moze to akurat kropunia daje znac
Tamka lubi tę wiadomość
-
Ja czekam na meczyk. A M dostał antybiotyk na 10 dni i anginą zdiagnozowania. Swietnie, ale wybaczam mu trochę jego marudzenie. W sumie dobrze ze teraz a nie w Egipcie bomwmzeszlym roku na miejscu musiałam mu kupic
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Ja czekam na meczyk. A M dostał antybiotyk na 10 dni i anginą zdiagnozowania. Swietnie, ale wybaczam mu trochę jego marudzenie. W sumie dobrze ze teraz a nie w Egipcie bomwmzeszlym roku na miejscu musiałam mu kupic
-
smarta, zdrowka dla meza.
my z mezem plan na jutro ustalalismy. ja chcialm zostac z mlodszym w domku, bo nadal sei kiespko czuje, ale maz pow.,ze nie da rady patrzec jak starszaka mecza w szpitaluwczoraj u wystarczylo, wiec decyzja zapadla, ze wszyscy jedziemy. my ze starszakiem pojdziemy na badania a mlodszy z tata na spacer. pozniej w zaleznosci odtego jak sie bedziemy wszyscy czuli, jakis obiad i wjazd kolejka na gore i spcaer tam lub akwarium.
cos dlugo u nas Yasmin nie bylo? nie czytalam ostatnio przez chorobe, pisala cos o urlopie? mam nadz.ze wszystko ok