My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:To musisz mi powiedzieć jak to robicie... Bo ja ostatnio tyję okropnie
Szybciutko dawaj przepis..... Nie jem chleba praktycznie wogole, makaronu bardzo malo wogole slodyczy i to tyle a i najwazniejsze !!! Sex,sex,sex...itd..
Arienna, cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Sex, sex, sex, sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex.........jezeli chodzi o jedzenie to......sex,sex,sex...
..... Nie jem chleba praktycznie wogole, makaronu bardzo malo wogole slodyczy i to tyle a i najwazniejsze !!! Sex,sex,sex...itd..
No i mam odpowiedź... Nie ma dla mnie szans... Sex po 16 latach razem to już jak z rodzeństwem, więc serduszek co kot napłakał a makaron uwielbiamArienna, Nona, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
Przedstawiam Wam naszego spryciarza
tej ławy ktora jest na zdj nie bylo jak tam wskakiwalbo pozniej ja podstawilismy zeby sobi cwaniak teraz zlazl..oczywiscie nie zlazl
czekal az go zniesiemy
dodam ze ma szkodzone biodro od 2 lat i chaodzi jak kaczke ale na murek o wycokosci okolo 0,8 m wskoczyl sam z satelit na glowie
znowu panny mu w głowie i juz chce isc na żeniaczkeAsha, Arienna, Tamka, marissith lubią tę wiadomość