My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam silne bóle kręgosłupa jak zaczęłam dożo jeździć samochodem i poszłam na masaż (taki zwykły relaksujący) prywatnie i masażystka zobaczyła gdzie mam napięte mięśnie i ulga była natychmiastowa. Teraz chodzę do niej co 2-3 m-ce i nic mnie nie boli. Nawet bóle głowy zniknęły. Okazało się że bolała od kręgosłupa... Aha i chodzę prywatnie żeby nie stać w kolejkach i za jedną wizytę płacę 35zł, więc wydaje mi się że nie dużo
Smoczyca1, cymcia lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Kochana wiesz jak trudno walczyć z przyzwyczajeniami
A sama pozycja siedząca jest najgorsza z możliwych dla kręgosłupa, ponieważ jest największe obciązenie osiowe. A z pewnością poprawna pozycja przy biurku jest ważna, tak jak wysokość fotela, biurka, klawiatury i ustawienie monitora wiem wiem sporo tego.
A, to może nie jest tak źle bo ta moja pozycja z siedzeniem nie ma nic wspólnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 15:14
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Smoczyca1 wrote:Kochana wiesz jak trudno walczyć z przyzwyczajeniami
A sama pozycja siedząca jest najgorsza z możliwych dla kręgosłupa, ponieważ jest największe obciązenie osiowe. A z pewnością poprawna pozycja przy biurku jest ważna, tak jak wysokość fotela, biurka, klawiatury i ustawienie monitora wiem wiem sporo tego.
-
Asha wrote:Ale ze niby po co?przeciez kazdy jakby siad w taki sposob jak ona do kompa to by mial taki sam bol po godzinie albo po pol...nie bardzo rozumiem...jak siedzisz caly dzien na krzesle w jednej pozycji to plecy cie nie zaczna bolec? Oczywiscie ze zaczna...nie bardzo wiem po co do lekarza od razu?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
no wlasnie bo to glownie chodzi o kark i głowe.. plecy ak bardzo nie bola .. tylko kark i glowa ;/
wemm ze to przez to ze wyhyla sie glowe do przodu i kark sie napinaKatjaa, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
-
o prochach nikt nic nie mowi
bo owszem lekarz zaproponowal doraznie mi jakies tabsy na rozluznienei miesni..ale jakos nigdy ich nie bralam bo ja ogolnie jestam anty tab
mi chodzi glownei o cwiczenia jaie moga mi pomoc bo um nei to nie jsst 8h pred kompem a nieraz nawet 15
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Wiecie co byloby najlepszym lekarstwem?... Zmiana pracy
-
Ania_84 wrote:własnie w tym miesiacu che isc na taki masaz
ale to klasyczny zwykly ???Ania_84, momo1009 lubią tę wiadomość
-
momo1009 wrote:Smoczyca powiedz nam która pozycja w seksie jest najlepsza dla kręgosłupa, a na pewno wszystkie wykorzystamy Twoją radę bez marudzenia
czy leżenie krzyżem jak kto woli i na pieska
momo1009, Ania_84, Katjaa, cymcia lubią tę wiadomość