X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Szyjke masz nadal zamknieta? Nie powinna byc otwarta?

Taka jest w sumie średnia, ale przy ostatniej @ była bardziej otwarta :/
    I jest wysoko...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 15:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Co dobrego jadlas?
    Sushi, kotlecika kawałek i zajebistą szarlotkę :)

Jeszcze mam na dzisiaj zupkę cukiniową i faszerowane cukinie i znowu przeboską szarlotkę :)

• choco Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka ja też brałam ślub 21 kwietnia :-) tylko 11 lat później. Oj to ty chyba bardzo młodo za mąż wychodziłaś.

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Sushi, kotlecika kawałek i zajebistą szarlotkę :)

Jeszcze mam na dzisiaj zupkę cukiniową i faszerowane cukinie i znowu przeboską szarlotkę :)
    To ja chcę do Ciebie na wyżerkę!!! :D mogę plissssssss :D

cymcia lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    21.04 moj starszy synus sie urodzil ;) ale 2009

ja tez sie objadlam - grill plus wielka porcja lodow.

zaraz jedziemy do meza siostry i brata, ale nie chc emi sie straaaasznie. moze meza z chlopakami wysle a sama sie poloze spac!

Kroko, jak twoje dzisiejsze objawy ;)

choco, Krokodylica lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Anuśka ja też brałam ślub 21 kwietnia :-) tylko 11 lat później. Oj to ty chyba bardzo młodo za mąż wychodziłaś.

Bo ja wiem czy tak bardzo... 21 latek miałam... I już wtedy od prawie 3 lat mieszkaliśmy razem :)
    No w sumie to faktycznie wcześnie się uwiązałam, ale nie żałuję... Nic bym nie zmieniła... No może tylko tyle, że jak już nam się udało dzidzię zrobić to teraz bym poszła za ciosem i zrobiła jeszcze jedno od razu :D

choco lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra też brała ślub 21.04... jakaś ta data szczęśliwa? w ogóle kwietniowe małżeństwa słyszałam że udane są...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 16:08

choco, Anuśka lubią tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No 21 to młodo, ale jak to ten właściwy to nie za młodo. Ja właściwie mając 21 też byłam gotowa się chajtać, na szczęście nie wyszło.

• choco Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O przypomniałam sobie, dla mojego teścia się ta data nie podobała, że kwiecień i jeszcze 21 to jakaś dziwna data.
    Ja tam szczęśliwa i to bardzo jestsm, pewnie że mój J ma wady które czasem doprowadzają do szału, ale kto ich nie ma.

Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    To ja chcę do Ciebie na wyżerkę!!! :D mogę plissssssss :D
    To choooodz, podzielę sie z Tobą :) i jeszcze zrobię kawkę do szarlotki :) taka z pianka :) chcesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My 5 września :)

Katjaa lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Moja siostra też brała ślub 21.04... jakaś ta data szczęśliwa? w ogóle kwietniowe małżeństwa słyszałam że udane są...

Na nas psy wieszali, bo nie dość, że R w nazwie miesiąca nie było, to jeszcze cały ślub i wesele lało jak z cebra :) A my jak na złość jesteśmy całkiem udanym małżeństwem ;)

momo1009, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, piękny staż (to a propos suwaczka) :)
    My 23 września 2006 :)

Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki jestem pod ogromnym wrażeniem programu OF. Gin mnie badał, wyliczał, monitorował, ale to OF dobrze wyznaczył termin @. Chyba poczytam sobie te artykuły tutaj i sama się wezmę za robotę :P Bez tych wszystkich wizyt i monitoringów :) Właśnie wyliczyłam, że jeszcze się nie wzięłam porządnie za robienie dziecka a już ponad 1000zł wydałam na lekarzy, leki i badania :/

cymcia lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Kochana ciężko o nich nie myslec jak pies siedzi 20 cm od Ciebie i sie Tobie przyglada i wiadac ze jest tym wszystkim zdziwiony;-) gdzieś t aka myśl przemknie :-)

Sorry. Bzykanie przy psie... Nie ma mowy. Pies won za drzwi na czas bzykanka.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Sorry. Bzykanie przy psie... Nie ma mowy. Pies won za drzwi na czas bzykanka.

Ja tak robię z kotem :) On nie ma jajek, więc szkoda by mu było :P

cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Widzicie jak dobrze ze jesteście i dobrze poradzicie kolezance :-)

A ja mierzę w ustach ale rtęciowym termometrem i wszystko się zgadza, wykres ok, nawet mi tempka pokazała owulkę dokładnie wtedy kiedy ona była, więc sądzę że to też dobry sposób.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ja rteciowka bym nie dala rady czekac 5 min na wynik, moim elektronicznym jest 5 sec i wracam spac :-)... Po rteciowym juz bym nie zasnela

Nieukowa tak jak pisałam rtęciowe są najlepsze!!!

Asha ja mierzę 8 minut. :) I moje pomiary są mega wiarygodne. Wiadomo, że to może być męczące, ale mi jakoś nie przeszkadza.

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, z jeszcze innej beczki - czy prowadzicie tu taką listę obecności, jaką kojarzę chyba z jakiegoś innego wątku. Takie podstawowe dane typu nick, wiek (choć tu wiadomo, że wszystkie 18+ ;) ), miejsce zamieszkania, termin testowani itp?

Pewnie niebawem będę się tu lepiej orientować, ale póki co jeśli jest taka lista, byłabym wdzięczna za wskazanie jej lokalizacji

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Nieukowa tak jak pisałam rtęciowe są najlepsze!!!

Asha ja mierzę 8 minut. :) I moje pomiary są mega wiarygodne. Wiadomo, że to może być męczące, ale mi jakoś nie przeszkadza.

Asha po 5 min z rtęciowym już by nie zasnęła, a ja z rtęciowym obudziłabym się po godzinie, bo na bank zasnęłabym w ciągu tych 5 min :P

Krokodylica lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
‹‹ 941 942 943 944 945 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ