My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kroko tule mocno i wspiram, bo sama wiem jak to bywa z teściami. Ale w tej sytuacji to przecież nie może cie do niczego zmusić. Skoro chcecie bobaska z mężem, to ona wam nie przeszkodzi. Co najwyżej może se gadać, ale nic nie może zrobić. Głowa do góry, bo już pewnie fasol sobie u ciebie w brzuszku lokum mebluje na 9 miesiecy mieszkania
a jak nie to za miesiąc tam amieszka na pewno.
cymcia, Asha, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
cymcia wrote:O fuck!!! Kroko, toc to przecież istny szantaż i terroryzm!!!! A co sie stanie jak jednak zajdziesz? Wygoni cię z rodziny, czy moze nie pokocha wnusia???
Nie wiem, ona tego w ogóle pod uwagę nie bierze, bo do tej pory co ona zarządzi to tak jest, więc czemu teraz miało by być inaczej.Ale kuźwa nie będzie mi ktoś życia ustawiał.
Tylko mi zajebiście przykro, jak ona powiedziała, jak planowaliśmy ślub że ja mam sraczkę na ten ślub, jak bym nie mogła poczekać ten rok. A jej córka w tym samym wieku co ja to nie miała sraczki....
-
Krokodylica wrote:Nie wiem, ona tego w ogóle pod uwagę nie bierze, bo do tej pory co ona zarządzi to tak jest, więc czemu teraz miało by być inaczej.
Ale kuźwa nie będzie mi ktoś życia ustawiał.
Tylko mi zajebiście przykro, jak ona powiedziała, jak planowaliśmy ślub że ja mam sraczkę na ten ślub, jak bym nie mogła poczekać ten rok. A jej córka w tym samym wieku co ja to nie miała sraczki....
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Dzięki dziewczynki. Ja sama się śmieję, że specjalnie na złość jej zaburzę harmonogram.
Ale to takie przykre jak człowiek cos takiego słyszy.a tak serio rozumiem ze Ci przykro i nie jest to łatwe bo chcesz byc dobra synówa żyć ze wssystkimi w zgodzie. .. ale czasami kur. .sie nie da
sprobuj jej unikac i sie nie przejmowac!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Dzięki dziewczynki. Ja sama się śmieję, że specjalnie na złość jej zaburzę harmonogram.
Ale to takie przykre jak człowiek cos takiego słyszy.cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny