My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Arienna kochana poczekaj moze plamienei ustapi ?/
-
wiec czekamy cierpliwie z Toba
choc czesto wystepuje bol jajnikow przed @ i plamienia wiec spokojnieja dlaje trzymam kciuki
-
wiec czekamy cierpliwie z Toba
choc czesto wystepuje bol jajnikow przed @ i plamienia wiec spokojnieja dlaje trzymam kciuki
-
Arienna wrote:czekam, czekam cierpliwie, co prawda plamienie takie jakby chciało a nie mogło, mam jeszcze nadzieję ( i dlatego nie chcąc się jej pozbyć jakoś nie mogę zmusić się do testu) bo od 3 dni bolały i szarpały mnie jajniki tak jak przy normalnym okresie, a dziś dolegliwości ustąpiły, jakby okres się kończył, ale za to beżowy śluz zamienił się na taki mocno podbarwiony krwią
Arienna trzymam kciuki, żeby się nie rozwinęło. -
jak byłam rzeczna i cwiczyłam regularnie z dietą dukana ale białko a warzywami tylko to 20kg w niecałe 3 miechy powiem tylko że nie rezygnowałam ze słodyczy robiłam ciasta galaretki trochę oszukane nie w 100%dukanowskie no i jadłam ulubione banany i czekoladę czasem skusiłam sie na loda
-
Arienna wrote:czekam, czekam cierpliwie, co prawda plamienie takie jakby chciało a nie mogło, mam jeszcze nadzieję ( i dlatego nie chcąc się jej pozbyć jakoś nie mogę zmusić się do testu) bo od 3 dni bolały i szarpały mnie jajniki tak jak przy normalnym okresie, a dziś dolegliwości ustąpiły, jakby okres się kończył, ale za to beżowy śluz zamienił się na taki mocno podbarwiony krwią
-
Radzę zrobić test bo to moze być ciaża i niski progesteron lekarz dalby Ci wtedy luteinę lub dupka lepiej sprawdzić i nie żałować