My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha współczuję.... Ja też miałam taką koleżaneczkę i tak słuchałam pieprzenia o tym jak to ona ma w życiu źle i ile ma problemów i jaka to ona mądra jest... I na pewnej imprezie popiła i zaczęła mi wypominać że kiedyś na wódkę nie chciałam do nie przyjechać. Więc się wkurzyłam i powiedziałam jej że nie mogłam przyjechać bo poroniłam. A tamta do mnie, że poronienie to nie powód żeby ją zaniedbywać i na wódkę nie przyjechać.... Od tej pory już nie jest moją koleżanką

Mimik wyślę Ci maila na priva. Dawaj zestawy
Ania już zapisałam godziny i będę tak sobie jadać. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie
Asha, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Asha ja tez mialam taka znajoma .. i wiesz co
kilka razy jej mowilma z enie mam czasu po porstu robie cos i ze moze w nastepnym tyg bede mogla 
Anus mi to bradzo pomoglo teraz to zaniedbalam i widze po sobi ze warto jesc regularnie -
Anuśka, jeśli późno chodzisz spać, ten ostatni posiłek możesz jadać trochę później niż o 18. Ostatnio czytałam artykuły, że ponoć wieczorem najlepiej jadać nie później niż 3 godz. przed snem (jakieś najnowsze badania), żeby organizm nie odkładał tłuszczyku pod wpływem wieczornego głoda. Poza tym regularne jedzenie jak najbardziej

********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
No i tak musze zrobic bo daleko nie zajedziemy i nerwowo sie wykonczeAnia_84 wrote:Asha ja tez mialam taka znajoma .. i wiesz co
kilka razy jej mowilma z enie mam czasu po porstu robie cos i ze moze w nastepnym tyg bede mogla 
Anus mi to bradzo pomoglo teraz to zaniedbalam i widze po sobi ze warto jesc regularnie -
Bo to przyjaciolka...a ta moja to nie wiem co toKatjaa wrote:Ja mam taka przyjaciółkę że my bez siebie dnia nie możemy wytrzymać a jak już się nie widzimy to dzwonimy... no ale żadnej to nie przeszkadza... w ogóle mam cudownych przyjaciół i zawsze są gdy ich potrzebuje i vice versa...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczerze mowiac...to mi sie nawet nie chce bo juz jej mowilam tyle razy rozne rzeczy i konczy sie to nieciekawie...a teraz to ja mam wazniejsze sprawy na glowie, ale jak sie kiedys wkurwie to oczywiscie ze jej powiem bo nie pozwole sie tak traktowac, tylko czasami nie wartoKatjaa wrote:Kochana moja przykro mi... może powinnaś jej powiedzieć że Tobie to przeszkadza (jej zachowania) prawdziwa przyjaciółka nie obrazi się a zrozumie...
-
nick nieaktualny
-
Nie, nie sadze, ona po prostu wyobrazni zadnej nie ma i swiat ma sie krecic dookola niejcymcia wrote:Ashka- a czy ta koleżanka moze to robic wlasnie dlatego, ze czuje sie w jakis sposób lepsza od ciebie i teraz sie dowartościowuje ????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 18:40
-
To sa tzw toksyczne znajome

ja włąsnie zaplanowalam trase tak zeby ominac autostrady
tak che je ominac a dlaczego dlatego ze jest 5 bramek za kazda 15 zl ;p czyli generanie z abramki mamy caly bak paliwa
znaczy gazu
a nadrabiamy tylko 20 km
-
nick nieaktualnyDobra uciekam Kochane moje bo już dzwonią że wódka się schodziła i nikt jej nie rusza bo czekają na mnie...a mnie nie ma i nie ma...
ide się napić a co +18 skończyłam! Miejcie cały ten system wszystkiego głęboko w dupie! Przepraszam odrazu z góry jak będę w nocy pisała coś nie tak, bo mnie na jakiejś jeżozwierzenia weźmie hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 00:18
Ania_84, Asha, momo1009, cymcia lubią tę wiadomość
-
kochana gratulujęAnastazjaaa wrote:
[img][/img]
ale się cieszę
ja przed chwilką zaczęłam plamić
, problem z tym że ustąpiły wszelkie około @-powe dolegliwości, czuję się jakby to był ostatni dzień @ a nie ewentualny pierwszy.....
nie wiem ale jak się okaże że jednak nie to chyba się załamię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 18:50

35odc.