My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha współczuję.... Ja też miałam taką koleżaneczkę i tak słuchałam pieprzenia o tym jak to ona ma w życiu źle i ile ma problemów i jaka to ona mądra jest... I na pewnej imprezie popiła i zaczęła mi wypominać że kiedyś na wódkę nie chciałam do nie przyjechać. Więc się wkurzyłam i powiedziałam jej że nie mogłam przyjechać bo poroniłam. A tamta do mnie, że poronienie to nie powód żeby ją zaniedbywać i na wódkę nie przyjechać.... Od tej pory już nie jest moją koleżanką
Mimik wyślę Ci maila na priva. Dawaj zestawy
Ania już zapisałam godziny i będę tak sobie jadać. Zobaczymy co mi z tego wyjdzieAsha, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Asha ja tez mialam taka znajoma .. i wiesz co
kilka razy jej mowilma z enie mam czasu po porstu robie cos i ze moze w nastepnym tyg bede mogla
Anus mi to bradzo pomoglo teraz to zaniedbalam i widze po sobi ze warto jesc regularnie -
Anuśka, jeśli późno chodzisz spać, ten ostatni posiłek możesz jadać trochę później niż o 18. Ostatnio czytałam artykuły, że ponoć wieczorem najlepiej jadać nie później niż 3 godz. przed snem (jakieś najnowsze badania), żeby organizm nie odkładał tłuszczyku pod wpływem wieczornego głoda. Poza tym regularne jedzenie jak najbardziej
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Asha ja tez mialam taka znajoma .. i wiesz co
kilka razy jej mowilma z enie mam czasu po porstu robie cos i ze moze w nastepnym tyg bede mogla
Anus mi to bradzo pomoglo teraz to zaniedbalam i widze po sobi ze warto jesc regularnie -
Katjaa wrote:Ja mam taka przyjaciółkę że my bez siebie dnia nie możemy wytrzymać a jak już się nie widzimy to dzwonimy... no ale żadnej to nie przeszkadza... w ogóle mam cudownych przyjaciół i zawsze są gdy ich potrzebuje i vice versa...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Kochana moja przykro mi... może powinnaś jej powiedzieć że Tobie to przeszkadza (jej zachowania) prawdziwa przyjaciółka nie obrazi się a zrozumie...
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Ashka- a czy ta koleżanka moze to robic wlasnie dlatego, ze czuje sie w jakis sposób lepsza od ciebie i teraz sie dowartościowuje ????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 18:40
-
To sa tzw toksyczne znajome
ja włąsnie zaplanowalam trase tak zeby ominac autostradytak che je ominac a dlaczego dlatego ze jest 5 bramek za kazda 15 zl ;p czyli generanie z abramki mamy caly bak paliwa
znaczy gazu
a nadrabiamy tylko 20 km
-
nick nieaktualnyDobra uciekam Kochane moje bo już dzwonią że wódka się schodziła i nikt jej nie rusza bo czekają na mnie...a mnie nie ma i nie ma...
ide się napić a co +18 skończyłam! Miejcie cały ten system wszystkiego głęboko w dupie! Przepraszam odrazu z góry jak będę w nocy pisała coś nie tak, bo mnie na jakiejś jeżozwierzenia weźmie hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 00:18
Ania_84, Asha, momo1009, cymcia lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:
[img][/img]
ale się cieszę
ja przed chwilką zaczęłam plamić, problem z tym że ustąpiły wszelkie około @-powe dolegliwości, czuję się jakby to był ostatni dzień @ a nie ewentualny pierwszy.....
nie wiem ale jak się okaże że jednak nie to chyba się załamięWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 18:50