My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka, a ja to sushi odchorowalam. I ujemny test. Poszlam spac o 18:00 i teraz sie obudzilam...
My mielismy z kolei takich falszywych przyjaciol. Tez dlugo sie o dzieciaka starali, ale generalnie z nimi balowalismy. A to sylwek, a tyo wyjazd nad jezioro, grill, wajacje wspolne itd. Umowilismy sie u nas na piwo z 5 mc temu a sie okazalo ze akurat zaszlam wtedy. To wyciagam bavarke, oni pytaja czemu. Maz im powiedzial, a w tym momencie oboje zrobili awanture ze jak smiemy i ze specjalnie im na zlosc robimy i ze zycza nam zebym tej ciazy nie donosila. I tak sie stalo. A oni trzasneli drzwiami i wyszli. Od tej pory ich na oczy nie chce widziec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Hejka, a ja to sushi odchorowalam. I ujemny test. Poszlam spac o 18:00 i teraz sie obudzilam...
My mielismy z kolei takich falszywych przyjaciol. Tez dlugo sie o dzieciaka starali, ale generalnie z nimi balowalismy. A to sylwek, a tyo wyjazd nad jezioro, grill, wajacje wspolne itd. Umowilismy sie u nas na piwo z 5 mc temu a sie okazalo ze akurat zaszlam wtedy. To wyciagam bavarke, oni pytaja czemu. Maz im powiedzial, a w tym momencie oboje zrobili awanture ze jak smiemy i ze specjalnie im na zlosc robimy i ze zycza nam zebym tej ciazy nie donosila. I tak sie stalo. A oni trzasneli drzwiami i wyszli. Od tej pory ich na oczy nie chce widziec. -
Nieukowa wrote:Hejka, a ja to sushi odchorowalam. I ujemny test. Poszlam spac o 18:00 i teraz sie obudzilam...
My mielismy z kolei takich falszywych przyjaciol. Tez dlugo sie o dzieciaka starali, ale generalnie z nimi balowalismy. A to sylwek, a tyo wyjazd nad jezioro, grill, wajacje wspolne itd. Umowilismy sie u nas na piwo z 5 mc temu a sie okazalo ze akurat zaszlam wtedy. To wyciagam bavarke, oni pytaja czemu. Maz im powiedzial, a w tym momencie oboje zrobili awanture ze jak smiemy i ze specjalnie im na zlosc robimy i ze zycza nam zebym tej ciazy nie donosila. I tak sie stalo. A oni trzasneli drzwiami i wyszli. Od tej pory ich na oczy nie chce widziec.ale ludzie sa zjebani
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 22:41
-
Kochane, 60 stron miałam do nadrobienia i od razu robię notatki bo botem zapomnę
Biedroneczka, widzę że dorobiłaś się spadku i owulki, serducha były także trzymam kciuki
Anastazja - GRATULACJE !
Anuśka - nie załamuj się kochana, teraz damy radę
Zgredka - historia wow, dobrze że się dobrze skończyło
Katja - trzymaj się!
Smoczyca1, momo1009- witajcie, choć ja tak witać jak Asha nie potrafię
A co do sprzątania to ja jak tak spojrzę że kurz leży to stwierdzam zazwyczaj że ja też poleżę, a co. A na kramiku fasolę też zamawiam, najchętniej z dostawą, nie musi być gratisowa chętnie zapłacę
A przy mojej psinie to ja serduszkować nie mogę. Jak ona siada i patrzy to mi się od razu odechciewa, czar pryska i generalnie koniec. A staram się nie zwracać na nią uwagi, ale po prostu się nie da jak mnie nosem pyrgać zaczynaDlatego u nas też zawsze won za drzwi
Ariena i Nieukowa - kciuki mocno zaciśnięte!
marisith - tulam, nie poddawaj się
Katja - ja biegać tez nie lubię, ale zakupiliśmy bieżnię i jest ok, choć ostatnimi czasy jakoś nie mogę się zmotywować. wszystko mam wyznaczona na 16 sierpnia - od wtedy się biorę\
Lili83 trzymam kciuki za owocną owulacjęz zieloną, grubaśną kropą w postaci dwóch kresek na końcu
Kroko - na złość teściowej w tym cyklu musisz być zielono
Trzymam mocno mocno mocno mocno kciuki:D i pamięjcie nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej i trzeba się cieszyć małymi przyjemnościami w życiu
Uff. Nadrobiłam wszystko, jestem z siebie dumna
A koncercik dał mi taki power że mogę góry przenosić!
Asha, Anastazjaaa, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Nieukowa wrote:Hejka, a ja to sushi odchorowalam. I ujemny test. Poszlam spac o 18:00 i teraz sie obudzilam...
My mielismy z kolei takich falszywych przyjaciol. Tez dlugo sie o dzieciaka starali, ale generalnie z nimi balowalismy. A to sylwek, a tyo wyjazd nad jezioro, grill, wajacje wspolne itd. Umowilismy sie u nas na piwo z 5 mc temu a sie okazalo ze akurat zaszlam wtedy. To wyciagam bavarke, oni pytaja czemu. Maz im powiedzial, a w tym momencie oboje zrobili awanture ze jak smiemy i ze specjalnie im na zlosc robimy i ze zycza nam zebym tej ciazy nie donosila. I tak sie stalo. A oni trzasneli drzwiami i wyszli. Od tej pory ich na oczy nie chce widziec.
No wiesz co.... Już ostrzę widły, daj adres, ja się do niech przejadęBanda debili! No żesz kuffffa...
-
My mielismy z kolei takich falszywych przyjaciol. Tez dlugo sie o dzieciaka starali, ale generalnie z nimi balowalismy. A to sylwek, a tyo wyjazd nad jezioro, grill, wajacje wspolne itd. Umowilismy sie u nas na piwo z 5 mc temu a sie okazalo ze akurat zaszlam wtedy. To wyciagam bavarke, oni pytaja czemu. Maz im powiedzial, a w tym momencie oboje zrobili awanture ze jak smiemy i ze specjalnie im na zlosc robimy i ze zycza nam zebym tej ciazy nie donosila. I tak sie stalo. A oni trzasneli drzwiami i wyszli. Od tej pory ich na oczy nie chce widziec.
Nawet nie wiem jak to skomentować. Przytulam
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny