My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Juz tam mnie nie obchodza, ale nie powiem, na poczatku zabolalo. Ja wiem, ze oni mkeli kiepskie wyniki i juz sie do ivf przygotowyeali, ale chyba czlowiek ma mozg po to, zeby sie nie zachowywac jak cham i prostak w stosunku do ludzi z ktorymi beczke soli zjadl. No ale coz, bylo minelo.
Smarta, dzieki za kciuki ale juz sie pogodzilam ze nic z tego w tym cyklu. Dobry test robilam i nie mam nadziei ze w 13dpo moze byc ujemny. Na jutro szykuje tampona bo na bank m ie zaleje.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejka kochane nieźle produkujecie tych postów
Witam nowe 18-tki
Anastazja GRATULACJE WIELKIE
Krokodylku jak nic musisz zrobić po swojemu, więc czekam na Kropka z toba
Anuśka i marish tulę mocno i dalej trzymam kciuki za fasoleczki w nowym cyklu
Nieukowa może jednak nie przyjdzie @ trzymam dalej kciuki
Jakoś spać nie mogę, M pojechał już do pracy jak zawsze w niedzielę i jest ;-( ale przejdzie, nie lubię tych niedzielnych nocy. Weekend zawsze za szybko mija. Ale trzeba iść spać, jutro nowy dzień i trzymam kciuki za testujące, śpijcie dobrze laseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 22:58
marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej,
niestety nie mam siły nadrabiana 20 stron, dobrze, że w ogóle internet złapało "na pensjonacie"..
siedzę sobie w kuchni nad forum i książką, czekając na wodę, żeby zalać pokrzywę..
zdążyłam tylko przeczytać historię Nieukowej i jej "znajomych" ;/ dramat, ale lepiej późno niż wcale dowiedzieć się na kim można polegać a kto jest zwykłą gnidąWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:10
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:hej,
niestety nie mam siły nadrabiana 20 stron, dobrze, że w ogóle internet złapało "na pensjonacie"..
siedzę sobie w kuchni nad forum i książką, czekając na wodę, żeby zalać pokrzywę..
ewakuowałam się z pokoju, bo mój czyta książkę dziecku, gnieżdżąc się na maleńkim łóżku (dziecko nie zasypia samo, co doprowadza mnie do lekkiego szaleństwa)
zdążyłam tylko przeczytać historię Nieukowej i jej "znajomych" ;/ dramat, ale lepiej późno niż wcale dowiedzieć się na kim można polegać a kto jest zwykłą gnidą -
nick nieaktualny