My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:dobra, to co robimy? czemu i z kim na wojnę się szykujemy ??
cymcia, Nieukowa, Krokodylica, choco, Lili83 lubią tę wiadomość
-
o to to to !
to ja się zgadzam
a póki co mówię: mam jutro @ wg planu i nic się nie dzieje, brzucho nie boli, jajnik cicho (no tam czasem coś zaszemrze, ale nawet małym bólem tego nazwać nie można) plecy nic nie bolą, czyżby mi się znowu cykl wydłużył (dziadostwo) ;//
-
zgredka wrote:o to to to !
to ja się zgadzam
a póki co mówię: mam jutro @ wg planu i nic się nie dzieje, brzucho nie boli, jajnik cicho (no tam czasem coś zaszemrze, ale nawet małym bólem tego nazwać nie można) plecy nic nie bolą, czyżby mi się znowu cykl wydłużył (dziadostwo) ;// -
zgredka wrote:Asha:
jeszcze nie ogarniam tych Waszych skrótów, folikularna? a to która?
no mam cykl 35, na 14 dni przed spodziewanym okresem owulacja mniej więcej no i jutro, czyli 2 tyg po owulacji winna się pojawić @..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 23:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja też za Argentyna buuuu ;///
Asha, takiego pięknego wykresu jak teraz to ja jeszcze w swoim żywocie nie wykonałam, więc to nie jest zbadanewiem tylko, że cykl 35 jest w miarę stabilny, nie tak stabilny oczywiście jak u innych kobiet, że jak w zegarku, ale odkąd odstawił tabsy po 10 latach brania (wrzesień 2013) to tak mi się utrzymuje, poza ostatnim 50paro dniowym...bezowulacyjnym
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:ja też za Argentyna buuuu ;///
Asha, takiego pięknego wykresu jak teraz to ja jeszcze w swoim żywocie nie wykonałam, więc to nie jest zbadanewiem tylko, że cykl 35 jest w miarę stabilny, nie tak stabilny oczywiście jak u innych kobiet, że jak w zegarku, ale odkąd odstawił tabsy po 10 latach brania (wrzesień 2013) to tak mi się utrzymuje, poza ostatnim 50paro dniowym...bezowulacyjnym