My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:Asha: kochanienka miesiąc temu to moja owulacja albo w ogóle powiedziała, że mnie pie**oli albo pojawiła się gdzieś koło 35 dnia, bo wtedy takie miałam bóle, a okres pojawił się po ponad 50 dniach
ale przynajmniej po tym cyklu bedzie wiadomo jaka masz dlugosc fl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry piękne
wpadłam się tylko przywitać i zaraz spadam do roboty
u mnie tempka dzisiaj wróciła na soje mijsce i mam nadzije że jeszcze sobie urośnie. Do kiedy ona powinna wzrastać?
ps. Jak coś to ja jestem chętna wzmocnić wasze szeregi i iść na walkę ze złem.
Miłego poniedziałku ! -
Bry kochane
aa czekam na wieści z samego ranka
u mnie hmm sama nie wiem ale byc moze owu dopiero teraz bo ten konkretny spadek był wylicznay na podstawie odejowanych temp za póżniejszy pomiar zobaczymy i dopiero dziś mnie bola plecki i podbrzusze wiec albo była wczoraj albo szykuje sie na dzis :0
nio ustalilismy wszystko i uz sie doczekac nie moge urlopiku aaa tydzien relaksu -
nick nieaktualny
-
nio maris trzymam kciuki
ja mam dwa dni bzyku jeszcze i koniec stopujemy co ma byc to bedzie
i musze poszperać u mojej pani na allegro i zakupić kolejną porcje owu jak jakimś cudem mi nie bedą potrzebne dam je zonie kuzyna małża -
Biedroneczka83 wrote:nio maris trzymam kciuki
ja mam dwa dni bzyku jeszcze i koniec stopujemy co ma byc to bedzie
i musze poszperać u mojej pani na allegro i zakupić kolejną porcje owu jak jakimś cudem mi nie bedą potrzebne dam je zonie kuzyna małża -
kochaniutkie moje, testu nie kupiłam bo zaspałam do pracy
aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tempka skoczyła na 36,8 i okresu dalej nie ma tylko plamienia...... więęęęęęęęęęęęęęęc " JEST DLA NAS JESZCZE NADZIEJA NA TYM ŚWIECIE"
ps. tak mam dziś dobry humor
odezwę się po pracy bo dziś: DYREKCJA IN DA HAŁS
BYEKrokodylica, cymcia, marissith, Tamka, Nieukowa lubią tę wiadomość