My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:aa to trzymam kciuki kup po pracy i sikaj a najlepiej dwa jeden na dziś drugi na jutro srana
ja wiem kochana, że to tylko literówka, ale normalnie you just made my day !!!
także pamiętajcie- pierwsze to sikanie, a drugie to sr...nieBlondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Za zniewazenie, brak szacunku, pomiatanie, nie sluchanie, obmawianie, wyzyskiwanie, wykorzystywanie i co jeszcze to same dopiszcie...idziemy walczyc z ta cholota co nas tak potraktowala lub nadal traktuje
Cytam Wasze posty o bitwie i normalnie dobry humor od rana się tworzy.Asha lubi tę wiadomość
-
cymcia wrote:Ashka- nie posiadam w zasobach, a wczoraj miałam lenia i nie chciało mi się do tesco gnać
umawiam się dzisiaj do gina.... bosh.... jak ja nienawidzę chodzić po lekarzach! kolejny dowód, że nie powinnam być w ciąży....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 08:02
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycymcia wrote:Arienna, czy musisz przedłużać nam ten serial ?
dawaj testa!!!
Maryska- jeszcze będzie z tego kropka, ja Ci mówięzałapałaś się jak ostatnio rozdawałam
teraz to ciężko będzie
bo Ashka nie trzymała kciukasków za Argentyne
U mnie @ będzie, będę wam relację na żywo z wc zdawać
Arienna kurde! ratuj honor lipcówekKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki, rozćwierkane od samego rana
Przyszłam sie pochwalić, odebrałam wynik prolaktyny 524,4 mIu/I chyba nienajgorzej nie?
To w takim razie chyba mamy pecha, bo wszystkie badania ok, rok mija a tu nic...chyba jakies wymagające i hrabiowskie jaja mam....Blondik, cymcia lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No przeciez zagniezdzic sie musi, to i musi spasc ta temp tak czy nie?
Nie chodzi o tempkę.
Wszyscy tak mówia o tych serduchach, że to źle tak często, bo żołnierzyki osłabione i nie dopłyną. I cos w tym jest bo przecież u mnie ciągle tyle serduch i nic z tego. Jak nawet lekarz tak mówi, że to tak źle jest, to ja już straciłam nadzieję.
Postanowiliśmy z małżem w następnym cyklu trochę stopować... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Nie chodzi o tempkę.
Wszyscy tak mówia o tych serduchach, że to źle tak często, bo żołnierzyki osłabione i nie dopłyną. I cos w tym jest bo przecież u mnie ciągle tyle serduch i nic z tego. Jak nawet lekarz tak mówi, że to tak źle jest, to ja już straciłam nadzieję.
Postanowiliśmy z małżem w następnym cyklu trochę stopować...
kurcze... no jeden cykl możecie, ale ja uważam, że to nie ma znaczeniajak jest miłość i brykanie to i kropka będzie
Asha, Krokodylica lubią tę wiadomość