My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kroko będę krzyczeć! Masz zakaz smutania! Pięknie to u Ciebie wyglada i nawet jaka nie zaskoczy w tym cyklu to ważne ze reagujesz na Cło. Jest super i w przyszłym roku na pewno będziesz ściskać bobasa
Krokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Biedroneczka83 wrote:ja tam nie mam problemu czy ktoś z katowic, Zabrza, moaj babcia mieszkała w Świętochłowicach
nio ale nie zmienie ludzi
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Dziewczyny wiecie jak zacząć wykres od nowa? Weszłam na belly i zakończyłam ciążę bo pokazywało mi żem w 5tc i przez to na ovu mi się cykl od dzisiaj zaczął i wszystko mi przesunęło o jeden dzień. Można to jakoś cofnąć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 08:52
-
Anuśka nie mam zielonego pojęcia.
smarta a bij mnie po łbie, może to coś da.
Dzięki dziewczynki za wsparcie, naprawdę.
Anuśka tej zniesmaczonej miny teściowej to bym chyba nawet nie chciała oglądać. Małża bym do niej chyba posłała z wieściami.Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Mój jest 2dc ale wczorajszy dzień mi wcięło bo weszłam na to głupie belly i teraz liczy mi tak jakbym dzisiaj @ dostała... W sumie to w dupie tam... Jeden dzień mnie nie zbawi...
-
Anuska, nie wiem czy można cofnąć, ale jakoś tak posterować objawami z poprzednich dni, żeby ustalił inny dzień to na pewno
Witam wszystkie Panie i Panny
ja właśnie nad śniadaniem i herbatą, dziś plan - jezioro, plaża, książka i niech nikt do mnie nic nie mówi,
@ się zaczyna budzić, bo coś jakby pulsuje na dole.Krokodylica lubi tę wiadomość