My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
O ładnie o awatarek chodziło, a ja tylko o cyckach myślę.
To przez to, ze moje mi spuchły przed okresem i jakież boląco-wrazliwe się zrobiły, @ trwa a piersi dalej napompowane. Nigdy tak nie miałam, żeby takie wrażliwe były, to moze byc skutek odstawienia bromergonu? Któraś coś wie w tym temacie?**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:O ładnie o awatarek chodziło, a ja tylko o cyckach myślę.
To przez to, ze moje mi spuchły przed okresem i jakież boląco-wrazliwe się zrobiły, @ trwa a piersi dalej napompowane. Nigdy tak nie miałam, żeby takie wrażliwe były, to moze byc skutek odstawienia bromergonu? Któraś coś wie w tym temacie?
Ja też tak mam... @ trwa w najlepsze a ja mam mdłości i cycki jak balony i boląMyślę że to wpływ hormonów. Ja brałam Duphaston i to chyba on. Nie wiem jak działa bromergon ale myślę że skoro jest hormonalny to też może dawać takie skutki
choco lubi tę wiadomość
-
Tamka witaj tulam cie i trzymam żeby @ jednak sie nie rozkręcała
Ja dziś spac nie mogłam miała takie pummm i tak soie mysle ze to owu to było własniebo zauważyłam to i miesiąc temu że tak mama
a teaz mnie jejcor ciągnie aż do nogi -
Anuśka wrote:Ja też tak mam... @ trwa w najlepsze a ja mam mdłości i cycki jak balony i bolą
Myślę że to wpływ hormonów. Ja brałam Duphaston i to chyba on. Nie wiem jak działa bromergon ale myślę że skoro jest hormonalny to też może dawać takie skutki
-
Biedroneczka83 wrote:Tamka witaj tulam cie i trzymam żeby @ jednak sie nie rozkręcała
Ja dziś spac nie mogłam miała takie pummm i tak soie mysle ze to owu to było własniebo zauważyłam to i miesiąc temu że tak mama
a teaz mnie jejcor ciągnie aż do nogi -
Hej,
Nerwy mam, wścieklizna mnie jakaś dopadła, hormony czy inny pieron?
Nie nadążam za Wami.
Anastazja, jak samopoczucie?
Malenka też chyba z Makaroniarni powinna już wrócić? Jak tam Kochana?
Tamuś, przytulam...
Całuję dziewczętaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 09:36
Asha, Tamka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Hej,
Nerwy mam, wścieklizna mnie jakaś dopadła, hormony czy inny pieron?
Nie nadążam za Wami.
Anastazja, jak samopoczucie?
Malenka też chyba z Makaroniarni powinna już wrócić? Jak tam Kochana?
Tamuś, przytulam...
Całuję dziewczętaNenaaa, Tamka lubią tę wiadomość