My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:A tam...To tylko jeden krwawy dzień... Może to nawet lepiej bo mi dupek cykle wydłużył to teraz bez żadnych hormonów spróbuję, może mi wróci do moich 29dni. A na of już będzie krócej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 09:06
-
Siemanko z rana
Mnie wierci na @ ale póki co po nim ani widu ani słychu. Cyce bolą jak bolały, ale ja już szykuję plecak, nrc, kijki, raki i czekan
A póki co siedzę w robocie i myślę, jakby tu się wymigać i poszperać za spodniami z goretexuKrokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
Nio sniadanko zjedzone i jeszcze 5h45min i do domku hehe dzis jade babci umyc okna
Wczoraj moi rodzice pokupowali mojej Zuli akies fajne ciuszki w decathlonie na urodziny i hula hop i kiedys juz kupili jej cudne kozaczki na jesien bo była wyprzedaż z 360zł na 60Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Bosz, co za humor wisielczy. Do tego boli mnie ucho (chyba mnie przewiało wczoraj), buzia od środka (ugryzłam się w czasie jedzenia), bolą mnie cycki i mam mdłości. Jakaś masakra.
czwartek piątek mogłabyś bete strzelić
a ja mam jakiegos zajada przy dolnym dziąśle miedzy dziasłem apoiczkiem trzymaj sie ja mocno kciuki zaciskamKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry...ja dzis pierwszy dzien od dluzszego czasu pracuje z biura
i sama jestem. ale nuuudy.
Kroko, to widze ze ciazy ciag dalszyu mnie siku meczylo cala noc
i cycki zaczynaja pobolewac
placzliwosc doszla i humory ...serial sie zaczyna
dzieciaki dzis w przedszkolku i obawiam sie, ze tylko dzis, bo najmlodszego boli siusiak od kilku dni. nic ze sprawdzonych sposobow nie pomaga, wiec szykujemy sie na badanie moczu i jak zgaduje siedzenie w domu. oby do pt. wszyscy wydobrzeli, bo dluuuga trasa przed nami!!!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:A dupa.... Nic się nie stało...
Biedroneczko sterczące sutki to oznaka owulacji, Twój organizm teraz pokazuje że jest mega płodny
hehe oo prosze to nawet nie wiedziałam ale aż mnie normalnie szczypia aaaa tak jestem sexy i płodna poproszę ogiera hahahahaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Cześć Moje Bojowe Laseczki
Witam w piękny słoneczny poniedziałek, oby do piątu i URLOP!!!!!
Anuśka ktoś ostatnio miał podobny problem z tym ze system zaczął nowy cykl i osobny wątek o tym był na forum, poszperaj może coś znajdziesz.
Biedroneczka ale co się montuje? Sterczące sutki?marissith lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Cześć Moje Bojowe Laseczki
Witam w piękny słoneczny poniedziałek, oby do piątu i URLOP!!!!!
Anuśka ktoś ostatnio miał podobny problem z tym ze system zaczął nowy cykl i osobny wątek o tym był na forum, poszperaj może coś znajdziesz.
Biedroneczka ale co się montuje? Sterczące sutki?
Choco rozbawiłaś mnie do łez montowaniem sutków