My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:I to objawy owu u ciebie sa?
wiesz co pamietam że zzanim zacżełam brac tabsy jak starali śmy sie o Zuze to tak miałam ze nie mogłam zasnąc byłam taka nabuzowana leżałam patrzyłam w sufit i nic az wkoncu padałam i zasypiałam teraz zaczynam miec to samo w połowie mniej wiecej cykluto zgrywa sie z jakimiś dziwnymi bólami brzuch jajników i ochota na sexKrokodylica lubi tę wiadomość
-
rozkręci się, rozkręci, spokojna głowa, ale byłam na to nastawiona, będzie mi na pewno jutro smutno ale cóż, zrobię sobie w tym miesiącu wymazy na bakterie bo gin kazał przed drożnością jajowodów sprawdzić , a w przyszłym miesiącu drożność, chyba, że zdążę przed owulką w tym miesiącu, ale podejrzewam, że nie
Kroko - brak słów na teściową... i nie kombinuj tu z jakimś czarnowidztwem! będzie kropkowato i koniec!
Nieukowa - nie wiem, jak skomentować tych "przyjaciół", po raz kolejny opadło mi wszystko...
Anastazja - wielkie gratulacje!! i co - znów będę matką chrzestną tego sukcesu! KTO mówił, ze taki spadek to nie spadek i że będzie kropka, he, kto?! JA
zaokresowane przytulam, te z nadzieją - wspieram i wierzę, że sypną nam się jeszcze w lipcu kropy, oj sypną!Krokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Cześć Nena
jak tam samopoczucie?
Dziękuję,
po staremu u mnie, mdłości wieczorne, ogólny brak mocy i jakieś lekkie bóle w podbrzuszu, coś jakby pęcherza? Nie wiemPoza tym cycki rosną i bolą, brzuch też już trochę wzdęty...z fizycznych dolegliwości to chyba tyle
Psychicznie od kilku dni nerwowo, maltretuję psychicznie mojego M., zganiam na hormony
Trzymam kciuki Maryśmarissith lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:wiesz co pamietam że zzanim zacżełam brac tabsy jak starali śmy sie o Zuze to tak miałam ze nie mogłam zasnąc byłam taka nabuzowana leżałam patrzyłam w sufit i nic az wkoncu padałam i zasypiałam teraz zaczynam miec to samo w połowie mniej wiecej cykluto zgrywa sie z jakimiś dziwnymi bólami brzuch jajników i ochota na sex
-
Czarnula87 wrote:Czy 3 lata do 30 to też jest tuż przed?
bo nie wiem czy mogę dołączyć
tez łapiesz sie do Gangu 18+Czarnula87, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:Cześć Marysia
Dziękuję,
po staremu u mnie, mdłości wieczorne, ogólny brak mocy i jakieś lekkie bóle w podbrzuszu, coś jakby pęcherza? Nie wiemPoza tym cycki rosną i bolą, brzuch też już trochę wzdęty...z fizycznych dolegliwości to chyba tyle
Psychicznie od kilku dni nerwowo, maltretuję psychicznie mojego M., zganiam na hormony
Trzymam kciuki Maryś
rośnij nam duża okrąglutkaNenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:hahahaha ja bez ciązy mam podobnie, też zwalam na hormony
rośnij nam duża okrąglutkaDuża to ja już jestem na starcie
Jeszcze nie przytyłam wagowo ale czuję się lekko opuchnięta
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Haha to może jednak nie będę zaglądać?
poczekam, podrosnę.... a nie wtedy i tak będę młodszy szczyl
Jakoś się pogodzę z tym żeś młodzież jeszcze
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny