My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Dosyc nietypowe raczej
nio wiem ale zauważyłam to juz pare razy hmm a do tego wczoraj bylam u kuzynki małża a ta na mnie patrzy i mówi ty ty przypadkiem nie jestes w ciążyhahah padła a popołudniu nad domek moich teściów latał bocian
Asha, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:nio wiem ale zauważyłam to juz pare razy hmm a do tego wczoraj bylam u kuzynki małża a ta na mnie patrzy i mówi ty ty przypadkiem nie jestes w ciąży
hahah padła a popołudniu nad domek moich teściów latał bocian
-
nick nieaktualnyAsha dzięki, ale jakoś tak wiesz, nie łamię się tym. Mam fajnego synka więc tym się cieszę. Widocznie na razie mam zadbać o siebie a potem czekać że może się uda nam zrobić rodzinkę 4osobową
Biedroneczko może to dobre wróżby i się uda?
Nenaaa dziękidawno nie czułam się aż tak młodo
Aniu :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 10:09
Asha, Nenaaa, Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:To niech bedzie zielono nam
nio chyba bym padła z wrażenia a tak czekam na skoki tem w tym tygodniu a potem przeleci bo na urlopie czas biegnie za szybko
aha lachonki moje doradzcie jak mam miezryć temp w czasie urlopu bo nap jak wstane póżniej to wiadomo odjąc i wpisac tą odjeta na wykres już?? -
Czarnula87 wrote:Asha dzięki, ale jakoś tak wiesz, nie łamię się tym. Mam fajnego synka więc tym się cieszę. Widocznie na razie mam zadbać o siebie a potem czekać że może się uda nam zrobić rodzinkę 4osobową
Biedroneczko może to dobre wróżby i się uda?
Nenaaa dziękidawno nie czułam się aż tak młodo
Aniu :*
A jak tam Michaś się chowa?Dokucza mamie?
-
Biedroneczka83 wrote:nio chyba bym padła z wrażenia a tak czekam na skoki tem w tym tygodniu a potem przeleci bo na urlopie czas biegnie za szybko
aha lachonki moje doradzcie jak mam miezryć temp w czasie urlopu bo nap jak wstane póżniej to wiadomo odjąc i wpisac tą odjeta na wykres już?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:nio chyba bym padła z wrażenia a tak czekam na skoki tem w tym tygodniu a potem przeleci bo na urlopie czas biegnie za szybko
Nenaaa wrote:Biedroneczki są w kropeczki, ja nie wierzę w to odejmowanie temp., tylko w metodzie angielskiej interpretacji wykresu niby można to stosować...ale do mnie jakoś nie przemawia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 10:19
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Biedroneczki są w kropeczki, ja nie wierzę w to odejmowanie temp., tylko w metodzie angielskiej interpretacji wykresu niby można to stosować...ale do mnie jakoś nie przemawia
wiesz co jakbm wpisała tą co miałam przy spadku to spadek byłby teraz i jakos mi to bardziej pasuje ale licze na żywotność żołnieżyków i ze te z wczoraj to nawet do wttorku dadzą rade hehe a najwyzej dziś i jutro poprawimy wiec te z jutra do do piątku dadzą rad -
Biedroneczka83 wrote:wiesz co jakbm wpisała tą co miałam przy spadku to spadek byłby teraz i jakos mi to bardziej pasuje ale licze na żywotność żołnieżyków i ze te z wczoraj to nawet do wttorku dadzą rade hehe a najwyzej dziś i jutro poprawimy wiec te z jutra do do piątku dadzą rad
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Siema siema...wyrwalas cos wczoraj ?
-
Katjaa wrote:hmm wyrwać nie wyrwałam... nie powiem bo przyjaciele zaprosili takiego ładnego wojaczka tez na mecz, fakt rok młodszy ode mnie no ale co mi tam fajny był... rozmowa trwała w najlepsze gdy nagle przyszedł do mnie sms... zgadnij od kogo... i mój system został w głowie rozwalony, ubrałam się i poszłam po 1 połowie meczu do domu... ależ ja durna żałuje...
a nie mozesz bylego zablokowac na tel zeby ci nie macil teraz?
-
Nenaaa wrote:Biedronka, a może w czasie urlopu olej mierzenie, idź na żywioł
też tak mysłam własnie że do soboty bede mierzyc to okolice teoret zagnieżdżenia a potem olewka totalna i ewentualnie w sobote 26 testNenaaa lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:popatrz teraz na mój wykres zmieniłam ta tem co odejmowałam i powiem ci dopiero teraz mam objawy owulacyjne i temp ładnie w dół poszła dzis