My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No wlasnie tak to na owulke spada teraz prawidlowo i mozliwe ze jeszcze jutro pojdzie w dol i dopiero odbije
pierdolęęęę i tak zostawiamniech sie dzieje ASHA może faktycznie zobacze jaka bedzie jutro rano
Asha lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:Katjaa weź zablokuj dziada! Co on Ci tam wypisuje?! Niech spier* na drzewo
Kasik, jak to z Tobą jest?cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hmm z blokowaniem to czasem nawet jak nerwy s ato ciężko ja miałam faceta na pierwszym roku studiów okazał sie dupkiem ale serce ciągneło i nawet jak mu powiedziałm dość i doskonale zają sie mna mój najlepszy przyjaciel obecnie mąż to nie potrafiłam tamtego drania wykasowac z tel dopiero jak zalazł na maska to mój go pogonił a ja zmieniłam telefon
nawet głupia popłakałam sie jak mi kwiaty na stancji zostawił i liścik a mój przyjaciel pieknie je połamał i do kosza wrzuciłKatjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
czasem rozum mowi jedno a serce drugie....a co wygra....hmmm zalezy ktore silnijeszym uczuciem pali....
dziewczyny jak mnie mdli i biegunke mam. nie wiem czy to jeszcze ten sam wir co w zeslzym tyg czy co innego...moze nerwy hmmm (wykancza mnie polski system ubezpieczen a doklandie PZU)...fatalnie sie czuje -
cymcia wrote:zostawić Was same na chwilkę.... bosh.... sodomia i gomoria poranna - tylko cykle i fasolki w głowie
Katjuszka - a co ona tam znowu wymodził? bież się za wojakajak ci szabelką pomacha to kto wie, kto wie
cymcia ja cie błagam ja mam bujną wyobrażnie bardzo hehehe i juz sobie machanie szabelką wyobraziłam i Kaske jak leci jak nifa do niego hahahacymcia, CzaryMary, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySms brzmiał tak : " Miłego oglądania finału mistrzostw. Mam nadzieję że Argentyna której kibicujesz wygra."
Niby nic a jednak ruszyło, na szczęście z tego co pamiętam wczoraj pojechał do Wrocławia na 2 tygodniowe szkolenie więc nie bedę go widziała na mieście.
Nenaaa i tu mnie masz... Tęsknie za Nim i to cholernie, od rozstania minął prawie miesiąc a ja coraz bardziej tęsknie ale znam siebie i nie wróciłabym do Niego bo mam szacunek do swojej osoby... -
beszka wrote:czasem rozum mowi jedno a serce drugie....a co wygra....hmmm zalezy ktore silnijeszym uczuciem pali....
dziewczyny jak mnie mdli i biegunke mam. nie wiem czy to jeszcze ten sam wir co w zeslzym tyg czy co innego...moze nerwy hmmm (wykancza mnie polski system ubezpieczen a doklandie PZU)...fatalnie sie czuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny