My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Tamka masz dzisiaj dzień porad? Tyle już się dzisiaj mądrych rzeczy dowiedziałam,więcej nie zapamiętam
w międzyczasie uskuteczniam "napisz do Kasi"
marissith, Czarnula87, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Tamka masz dzisiaj dzień porad? Tyle już się dzisiaj mądrych rzeczy dowiedziałam,więcej nie zapamiętam
Wzięła się za nas dziewczyna porządnie
Asha, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
Droga Kasiu,
Ostatnio mój mąż po stosunku otarł się o mój łokieć pytongiem. Mam tam teraz gulkę. Czy może to być ciąża pozamaciczna? Bardzo się boję...
marissith, Asha, Krokodylica, Tamka, Nenaaa, Czarnula87, Anuśka, Nasturcja, Katjaa lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualnysmarta wrote:Droga Kasiu,
Ostatnio mój mąż po stosunku otarł się o mój łokieć pytongiem. Mam tam teraz gulkę. Czy może to być ciąża pozamaciczna? Bardzo się boję...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 10:07
Asha, Nona, Blondik, Katjaa lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:hahaha, litości, w pracy jestem, ja tu udaję, że zarobiona jestem, nie mogę się tak śmiać do minitora!!!
i kto to kurwa mowi? Psychoterapeuta
ja pierdo... Masakra jakas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 10:08
Ania_84, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
smarta wrote:Droga Kasiu,
Niestety ryzyko ciąży pozamacicznej istnieje. Możliwe jest jednak również ukąszenie komara. Radziłabym odczekać 7 dni od ryzykownego zachowania i zrobić test ciążowy. Ewentualnie posmarować gulkę fenistilem, być może problem sam się rozwiąże.
życzę Ci wszystkiego dobrego i pamiętaj, że jeśli nie będziecie się z małżonkiem zabezpieczać, to w końcu doprowadzicie do ciąży.
pozdrawiam
KasiaKrokodylica, Czarnula87, marissith, Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny