My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tak, niedługo ovu się ze mną skontaktuje i sama zacznę pisać te porady pod wykresamimarissith wrote:Tamka masz dzisiaj dzień porad? Tyle już się dzisiaj mądrych rzeczy dowiedziałam,więcej nie zapamiętam

w międzyczasie uskuteczniam "napisz do Kasi"
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka postanowiła w końcu wyedukować tą bandę ignorantów, czyli nasmarissith wrote:Tamka masz dzisiaj dzień porad? Tyle już się dzisiaj mądrych rzeczy dowiedziałam,więcej nie zapamiętam

Wzięła się za nas dziewczyna porządnie
Asha, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
Droga Kasiu,
Ostatnio mój mąż po stosunku otarł się o mój łokieć pytongiem. Mam tam teraz gulkę. Czy może to być ciąża pozamaciczna? Bardzo się boję...
nick nieaktualny, Asha, Krokodylica, Tamka, Nenaaa, nick nieaktualny, Anuśka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualnyhahaha, litości, w pracy jestem, ja tu udaję, że zarobiona jestem, nie mogę się tak śmiać do monitora!!!smarta wrote:Droga Kasiu,
Ostatnio mój mąż po stosunku otarł się o mój łokieć pytongiem. Mam tam teraz gulkę. Czy może to być ciąża pozamaciczna? Bardzo się boję...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 10:07
Asha, nick nieaktualny, Blondik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja odwolalam klienta bo brzuch mnie boli ale z wami siedze...my to juz nalogowce jestesmy cholera...leczyc sie trzebamarissith wrote:hahaha, litości, w pracy jestem, ja tu udaję, że zarobiona jestem, nie mogę się tak śmiać do minitora!!!
i kto to kurwa mowi? Psychoterapeuta
ja pierdo... Masakra jakas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 10:08
Ania_84, Krokodylica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Droga Smarto,smarta wrote:Droga Kasiu,

Niestety ryzyko ciąży pozamacicznej istnieje. Możliwe jest jednak również ukąszenie komara. Radziłabym odczekać 7 dni od ryzykownego zachowania i zrobić test ciążowy. Ewentualnie posmarować gulkę fenistilem, być może problem sam się rozwiąże.
życzę Ci wszystkiego dobrego i pamiętaj, że jeśli nie będziecie się z małżonkiem zabezpieczać, to w końcu doprowadzicie do ciąży.
pozdrawiam
Kasia
Krokodylica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Asha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

Nie dała zdjęcia i poleciała.