My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
wszystkie mocne. krecha testowa ciut ciemniejsza od kontrolnej. ostatni test byl meeeega pozytywny, bo krecha testowa duuuuuzo duzo ciemnijesza od kontrolnej. i to od razu. nie musilam w ogole czekac. drugi cykl taki mialam, ze tyle + mi wyszlo.
ok, uciekam na stocznieKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Beszka, ja już Ci chyba pisałam, że mnie za bardzo stresowało mierzenie więc odpuściłam, wystarczą testy i śluz żeby wyznaczyć owu
Kroko, wyobrażam sobie, że małż się wstydzi, to nic miłego ale pomyśl, że Ty się rozkraczasz przed obcym facetem nawet kilka razy w miesiącu, natomiast faktycznie jesteście na samym początku starań, więc możecie z tym badaniem poczekać
aczkolwiek jest to najszybsza i najprostsza rzecz do wykluczenia
Wiem Tamka, i jak powiedziałam, jeśli się nie uda przez 3 cykle to pójdzie. Bez dyskusji.Tamka, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:dziewczyny...zrobilam test...cień cienia cienia na teście jest...zwiariuje zaraz!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaapoka
:D:D:D zawsze lubię takie oglądać i cieszyć się szczęściem innych
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Dziekuje kochana...musze miec spoooro motywacja zeby podejsc do tego tematu...ale ktoregos pieknego dnia moze mnie oswiecic i prosze mam przepisik wiec dziekuje
w razie co masz mega syzbką wersję:
Lasagne chlebowa
Składniki
1op. chleba tostowego
4 łyżki śmietany 18%
2 cebule
3 ząbki czosnku
ok. 300g sera żółtego
ok. 200g szynki
2 jajka
olej do smażenia
sól
pieprz
słodka papryka proszkowana
Z chleba odkrawamy skórkę i układamy w naczyniu. W rondlu/na patelni rozgrzewamy olej i wrzucamy pokrojoną w kostkę cebulkę z czosnkiem. Doprawiamy solą i pieprzem. Po zeszkleniu dodajemy śmietanę i zestawiamy z ognia. Na ułożone kromki chleba rozsmarowujemy sos, układamy wędlinę i posypujemy serem żółtym. Układamy znów chleb, resztę sosu, wędlinę. Na wędlinę wylewamy rozbełtane jajka ze startym serem doprawione solą i pieprzem. Posypujemy słodka papryką i wkładamy do nagrzanego do 180st piekarnika i pieczemy 30-40 minut.
Smacznego !!!
* Po upieczeniu warto zostawić zapiekankę na ok. 20 minut, żeby się ścięła mocniej bo moze się rozjechać na talerzu.
* Można dodać pieczarki, paprykę, itd..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eh Blondik, niusy takie dajesz a potem zero odzewu, ja robotę całą rzuciłam i tylko odświeżam a tu zero zdjęcia
Krokodylica, marissith, Czarnula87, Nasturcja, Katjaa lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualnyPrzypomniało mi się coś
Wczoraj z małżem byliśmy w zusie zostawić te podania o zostaniu w OFE. No i mój stary pyta panią w okienku czy możemy wejść na jeden numerek bo jesteśmy małżeństwem. Mina babki bezcennaKrokodylica, Nenaaa, Tamka, Asha, Arienna, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Blondik, dawaj, czekamy!
Beszka, a ja już wiem skąd u Ciebie te testy owu pozytywne w takiej ilości, Ty po prostu masz wyższy poziom LH potrzebny do pęknięcia komórki jajowej, testy generalnie mają wyznaczony poziom średni, właściwy dla większości z nas, a u Ciebie jest on wyższe więc ten średni osiągasz wcześniej i testy zaczynają wychodzićmarissith lubi tę wiadomość