My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Poczekaj z ta kąpielą. Napisz nam najpierw historie starań, pewnie przy tym też się spocisz z emocji wiec nie opaca Ci się teraz kąpać hihihi
A łzy szczęścia to wrecz wskazane.CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:powiedzcie,ze wy też to widzicie....dzis pojde do lekarza
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d9ff83d1546f3ab5.html
GRATULACJE to nie cienWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 10:35
-
Tamka wrote:Droga Smarto,
Niestety ryzyko ciąży pozamacicznej istnieje. Możliwe jest jednak również ukąszenie komara. Radziłabym odczekać 7 dni od ryzykownego zachowania i zrobić test ciążowy. Ewentualnie posmarować gulkę fenistilem, być może problem sam się rozwiąże.
życzę Ci wszystkiego dobrego i pamiętaj, że jeśli nie będziecie się z małżonkiem zabezpieczać, to w końcu doprowadzicie do ciąży.
pozdrawiam
Kasia
Droga Kasiu,
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Fenistil zakupiłam, smaruje. O zabezpieczeniu musimy pomyśleć, bo przecież nie jestem wcale na forum dla starających się
a tak serio to takie pytanie chyba kiedyś w Bravo było tyle że z kolanemCzarnula87, marissith, Tamka lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
smarta wrote:Droga Kasiu,
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Fenistil zakupiłam, smaruje. O zabezpieczeniu musimy pomyśleć, bo przecież nie jestem wcale na forum dla starających się
a tak serio to takie pytanie chyba kiedyś w Bravo było tyle że z kolanemWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 10:36
-
Blondi GRATULACJE!
A nie wiem czy jeszcze wychodzi, czytałam to jak byłam w wieku młodym
Ale to mi jakoś w pamięć z tą pozamaciczną zapadło bo leżałam na ziemi i turlałam się ze śmiechuAsha, marissith, Tamka, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny"Boję się ciąży! Niedawno straciłam dziewictwo, lecz po paru tygodniach zaczęłam wymiotować i ciągle mnie mdli. Co prawda nie użyliśmy prezerwatywy, ale mój pierwszy raz trwał może 10 minut. Czy wtedy mogłam zajść w ciążę? Nie dostałam kolejnej miesiączki...
- Klaudia,17 lat " -
Czarnula87 wrote:"Boję się ciąży! Niedawno straciłam dziewictwo, lecz po paru tygodniach zaczęłam wymiotować i ciągle mnie mdli. Co prawda nie użyliśmy prezerwatywy, ale mój pierwszy raz trwał może 10 minut. Czy wtedy mogłam zajść w ciążę? Nie dostałam kolejnej miesiączki...
- Klaudia,17 lat " -
Czarnula87 wrote:"Boję się ciąży! Niedawno straciłam dziewictwo, lecz po paru tygodniach zaczęłam wymiotować i ciągle mnie mdli. Co prawda nie użyliśmy prezerwatywy, ale mój pierwszy raz trwał może 10 minut. Czy wtedy mogłam zajść w ciążę? Nie dostałam kolejnej miesiączki...
- Klaudia,17 lat " -
nick nieaktualny"Czy powinnam mu odmówić? Od dawna starałam się o pewnego chłopaka. Był dla mnie ideałem i jestem szczęśliwa, że w końcu zgodził się na chodzenie (bo to ja go poprosiłam), ale, no właśnie jest jedno ale... Na pierwszej randce (tydzień temu) włożył mi ręce pod bluzkę i na pupę, co nie bardzo mi się spodobało. Teraz zaprasza mnie do siebie na noc, bo jego rodzice wyjechali. Boję się, że jak odmówię to się obrazi!
- Ula, 16 lat "
Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba nadal mają wielkie problemy
Boję się ciąży!Parę dni temu byłam u mojego chłopaka, całowaliśmy się i doszło do czegoś więcej. Włożył mi swojego penisa do pochwy, ale nie uprawialiśmy seksu, to trwało tylko chwilkę, niewiele ponad minutę. Nie czuł nic i nie miał wytrysku nawet po wyjęciu, więc kropelkowania też nie było. Jednak boimy się, że mogę być w ciąży, a wszystkie tabletki "po" są na receptę. Co o tym myślisz? Czy to możliwe, że zaszłam w ciążę?
- Jagoda,17 lat