X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tamtym cyklu po 2 dniach brania clo musiałam odstawic bo pęcherzyki rosły szybko i gin sie bał przestymulowania. I wszystko ładnie pękło. W tym cyklu po rozmowie z ginkiem zdecydowaliśmy,ze zobaczymy co sie bedzie działo bez clo. Teraz w sobote ide na monitoring i zobaczymy. Jesli nic nie ruszyło to trudno bede miała miesiac w plecy ale to była moja decyzja z lekka sugestia gina. I jesli moje jajniki znowu zaczna leniuchowac to od sierpnia badz wrzesnia wracam do clo teraz narazie jestem na samym dupku. Mówił ze ma nadzieje,ze sam dupek troche rozrusza jajniki i ze wolałby zeby sie udało bez clo bo jak nie trzeba by było to po co pakować leki. No ale wszystko wyjdzie w praniu. Ja jak już nastawiam sie na wrzesień z clo bo w sierpniu najpierw my wyjeżdżamy a potem gin maa urlop a on troche sie boi dac clo bez monitoringu wiec jak cos to od wrzesnia raczej bede brac no chyba ze z urlopu wrocimy we troje ;)

Uff sorry, ze sie tak rozpisałam ;)

Złota to trzeba sie cieszyc ze nic nie boli :)

Złota, Z., XxMoniaXx lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Złota Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Złota ciesze się, że Cie nie boli i dobrze się czujesz :) chociaż jeden normalny okres, no ale może juz tak zostanie :)

Monia, nawet nie wiesz, jak bym chciała. Od 14 lat mam bolesne miesiączki. W życiu zjadłam tyle ketonalu 100 i innych przeciwbólowych leków, że można by ta ilością kogoś otruć.

Mam nadzieję, ze to się utrzyma.

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Ja w tamtym cyklu po 2 dniach brania clo musiałam odstawic bo pęcherzyki rosły szybko i gin sie bał przestymulowania. I wszystko ładnie pękło. W tym cyklu po rozmowie z ginkiem zdecydowaliśmy,ze zobaczymy co sie bedzie działo bez clo. Teraz w sobote ide na monitoring i zobaczymy. Jesli nic nie ruszyło to trudno bede miała miesiac w plecy ale to była moja decyzja z lekka sugestia gina. I jesli moje jajniki znowu zaczna leniuchowac to od sierpnia badz wrzesnia wracam do clo teraz narazie jestem na samym dupku. Mówił ze ma nadzieje,ze sam dupek troche rozrusza jajniki i ze wolałby zeby sie udało bez clo bo jak nie trzeba by było to po co pakować leki. No ale wszystko wyjdzie w praniu. Ja jak już nastawiam sie na wrzesień z clo bo w sierpniu najpierw my wyjeżdżamy a potem gin maa urlop a on troche sie boi dac clo bez monitoringu wiec jak cos to od wrzesnia raczej bede brac no chyba ze z urlopu wrocimy we troje ;)

Uff sorry, ze sie tak rozpisałam ;)

Złota to trzeba sie cieszyc ze nic nie boli :)

SZALEJĘ ZE SZCZĘŚCIA, a nie się cieszę :)

Magdas, masz taki sam plan na CLO jak ja. teraz jeszcze czekamy na powtórkę wyników męża, w sierpniu urlop, więc wrzesień jest nasz i wtedy będzie CLO.

A teraz urlop od starań, seks z przyjemności a nie musu i radość z życia. Mój plan na lato :D

Magdas, Z. lubią tę wiadomość

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    ja też mam taką nadzieję, Santoocha...

Kasia, gratulacje!
    Dziekuje:)

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Cześć Dziewczyny ;)

Dziękuję za Miłe Słowa <3 ..

Kasia Czarna Gratuluję ;) życzę spokojnej ciąży ;)

Z. bądźmy dobrej myśli ;) ps: jakoś długo trzeba czekać na wyniki ..

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Cześć Kochane!

Kasia! Gratki dwóch kreseczek!

U mnie @, ale skąpa i bezbolesna, choć bez wątpienia to już @ - ciemnoczerwone skrzepy, tylko nic nie boli. Raj!

Marzę o tym, żeby już się skończyła i żebyśmy mogli <3. Ovu m wypadnie na wesele psiapsiółki z pracy, będzie wesoło :D

Miłego dnia!

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Witam i ja :)z poranna kawusia :)Cos dzis spac nie moglam...
    Kasia czarna gratuluje!!!!A swoja droga to nie bylo Cie u nas ho ho ho :) Nie tesknilas za nami siostrami :)???
    hej hej nio troche mnie nie bylo musialam sie pakowac przeprowadzic a pozniej wesele kuzynki poprawiny a i tez musialam sie wkoncu rozpakowac i tak jakos juz mam wszystko za soba... i dziekuje za gratki:)

Maniuś lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia moje gratulacje :) długo sie staraliście ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Kasia moje gratulacje :) długo sie staraliście ?
    Dziekuje, w sumie od grudnia, ale u nas bylo ciezko z tego wzgledu ze moj co dwa tyg do mnie przyjezdzal, a tu ja przeprowadzilam sie do niego akurat w dni plodne i prosze dwie kreseczki:)

• Magdas Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    SZALEJĘ ZE SZCZĘŚCIA, a nie się cieszę :)

Magdas, masz taki sam plan na CLO jak ja. teraz jeszcze czekamy na powtórkę wyników męża, w sierpniu urlop, więc wrzesień jest nasz i wtedy będzie CLO.

A teraz urlop od starań, seks z przyjemności a nie musu i radość z życia. Mój plan na lato :D
    mam identyczny plan :D trochę odpocząć :) może w końcu będzie chciało nam się <3 bo nie będzie takiej presji,że teraz i teraz trzeba :D trochę luzu :) jak się uda przez te 2 cykle to jedziemy z clo i tyle już te 2 cykle w tą czy w tą mnie nie zbawią ;)
    co do badań męża pytałam się gina czy przypadkiem nie powtarzać ale mówi,że miał bardzo dobre wyniki i nie ma sensu. wiec wierze

Z. lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia gratuluje! Fajnie,ze wrocilas do nas i to z dobrymi wiesciami!

Zaba ciesz sie pobytem w Polsce! :)

Moje malenstwa to raczej bidulki beda, jak dotrwaja chociaz do 34tc...beda sie topic w najmniejszych ubrankach.

Wiem, ze szwu nie moga mi przy blizniakach. Moze mi peknac macica.
    Wole lezec.

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_czarna wrote:
    Dziekuje, w sumie od grudnia, ale u nas bylo ciezko z tego wzgledu ze moj co dwa tyg do mnie przyjezdzal, a tu ja przeprowadzilam sie do niego akurat w dni plodne i prosze dwie kreseczki:)
    no jak ładnie :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    mam identyczny plan :D trochę odpocząć :) może w końcu będzie chciało nam się <3 bo nie będzie takiej presji,że teraz i teraz trzeba :D trochę luzu :) jak się uda przez te 2 cykle to jedziemy z clo i tyle już te 2 cykle w tą czy w tą mnie nie zbawią ;)
    co do badań męża pytałam się gina czy przypadkiem nie powtarzać ale mówi,że miał bardzo dobre wyniki i nie ma sensu. wiec wierze

Macie dobre wyniki, to już połowa sukcesu. u nas pod górkę i u mnie i męża. Ale nic to! 2 cykle nas nie zbawia, to racja. A poza tym, trudno! trzeba cieszyć się życiem. Ja już planuję przyszłoroczne wakacje i pojedziemy na Thassos, a co!

W tym roku nie styknie urlopu, ale za to za rok. Albo zimą. Może zima pojedziemy w ciepłe kraje.

Trzeba się cieszyć z tego co się ma. Spotkało mnie tyle szczęścia w życiu, ze nie mogę narzekać wciąż, że nie ma dziecka. To wręcz niewdzięczność. Musze przestać i wszystko się ułoży!

Another lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Magdas jakoś tak liczę , że sierpień będzie naszz :D ie wiem czemu ten sierpień mnie tak trzyma przy nadziei :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Kasia gratuluje! Fajnie,ze wrocilas do nas i to z dobrymi wiesciami!

Zaba ciesz sie pobytem w Polsce! :)

Moje malenstwa to raczej bidulki beda, jak dotrwaja chociaz do 34tc...beda sie topic w najmniejszych ubrankach.

Wiem, ze szwu nie moga mi przy blizniakach. Moze mi peknac macica.
    Wole lezec.

Szwu nie, to wiem. Ale ja mówię o obręczy, a nie o szwie.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Macie dobre wyniki, to już połowa sukcesu. u nas pod górkę i u mnie i męża. Ale nic to! 2 cykle nas nie zbawia, to racja. A poza tym, trudno! trzeba cieszyć się życiem. Ja już planuję przyszłoroczne wakacje i pojedziemy na Thassos, a co!

W tym roku nie styknie urlopu, ale za to za rok. Albo zimą. Może zima pojedziemy w ciepłe kraje.

Trzeba się cieszyć z tego co się ma. Spotkało mnie tyle szczęścia w życiu, ze nie mogę narzekać wciąż, że nie ma dziecka. To wręcz niewdzięczność. Musze przestać i wszystko się ułoży!
    Złota ciągle słysze, że to ja sie zmieniłam i jestem nie do pozania, ale widzę, że ktoś jeszcze zaczyna przechodzić metamorfozę !
    gratulacje :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Złota ciągle słysze, że to ja sie zmieniłam i jestem nie do pozania, ale widzę, że ktoś jeszcze zaczyna przechodzić metamorfozę !
    gratulacje :)

Dzięki Monia i nawzajem :P

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:

No ja ciągle głupa się boję,że wyniki męża się pogorszą o.O
    Ja też sobie poukładałam w mojej małej główce,że jak wyluzuje to prędzej zajdę w tą ciążę niż jak jestem ciągle zestresowana i zmartwiona. Więc wymyśliłam sobie zastępcze plany :D Zrobimy sobie remont kupimy jakąś kanapę do drugiego pokoju, pojedziemy na wakacje itd a ciąża kiedyś w końcu przyjdzie. PRzecież nikt ani mi ani Wam nie powiedział,że nic nie da się zrobić tylko jednak coś lekarze robią :) a,że trzeba czasu trudno to nie grypa,że wyleczy się w tydzień :)

Złota, XxMoniaXx, Z. lubią tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DOKŁADNIE :D

Magdas lubi tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Magdas jakoś tak liczę , że sierpień będzie naszz :D ie wiem czemu ten sierpień mnie tak trzyma przy nadziei :P
    ja po cichutku sobie marze,że chciałabym zrobić męzowi prezent na rocznice ślubu ,którą mamy 18 sierpnia
    Ale jak nie wyjdzie to mamy w grudniu rocznice poznania się więc może wtedy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 11:32

XxMoniaXx, Natka098, olka30, Z. lubią tę wiadomość

‹‹ 1045 1046 1047 1048 1049 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ