X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Maniuś na Ciebie? Błagam :P
    Ja lecę do spania, jutro o 4 pobudka :( A liczyłam na małe <3 <3, atu dupa, narzeczony do 22:30 w pracy. Świat jest okrutny :P

To go z rana zmolestuj :)

• Another Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obczajcie tą dziewczynkę. Boże jaka słoooooooooooooodka: http://www.zabawkowicz.pl/wykop/4521,nie-mam-sily-sprzatac.html

Natka098 lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Zastanawiam się nad przerwą od forum. Lubie tu być ale czasem przeczytam jakas historię innej forumowiczki o jakims nieszczęściu i mi się bardzo źle robi. Że różne niesprawiedliwości i tragedie spotykają ludzi... jestem pod tym względem wyjatkowo wrażliwa. Nawet wiadomości nie oglądam bo tam tez mowia o samych wypadkach. Chyba potrzebuje oczyścić umysł.

olka30 lubi tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another dziś to oglądałam! na fb mi się pokazało, boska jest!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z, ja mam od jakiegoś czasu podobnie, kiedyś byłam nieczuła, a teraz byle co a mi smutno i same łzy lecą.

olka30 lubi tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Z, ja mam od jakiegoś czasu podobnie, kiedyś byłam nieczuła, a teraz byle co a mi smutno i same łzy lecą.

U mnie działa to trochę inaczej. Nie płaczę. Ale jestem mistrzem w pisaniu w swojej głowie czarnych scenariuszy. Zadreczam się. Albo odwrotnie moja głowa i myśli zadreczaja mnie ;) chciałabym to wyłączyć dlatego myślę nad zrobieniem sobie przerwy.

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. to ja sobie tez czarne scenariusze pisze już dziś kilka stworzyłam.

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another :)
    Z. To juz Twoja decyzja,ale jakbys czasem zrobila sobie przerwe,to pozniej wroc do nas,ok? Daj znac co u Ciebie :)Ja bede za Toba tesknic :( ale moze jednak zostaniesz z nami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 22:48

Marta1986 lubi tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Moim zdaniem to 4% u Bursztynki,to juz jest sporo,bo tyle wynosi minimum w morfologii plemnikow...tyle to juz jest super:)chcialabym,aby z naszego 1% za nie dlugo bylo choc to 4% wlasnie...czas pokaze...
    Widzialyscie moze Macierzanke,bo mi sie wydaje ze juz z msc nic nie pisala:( moze jest na innym watku...spotkalyscie ja moze?
    Z. trzymam kciuki za dobre wyniki&&&
    Z tego co wiem to ma nieciekawa sytuacje w domu...trzymam za nia kciuki moze bedzie miala czas do nas zajrzec z dobrymi wiadomosciami oby bo bardzo by sie jej przydaly...
    Little Frog wrote:
    Dotarłam w jednym kawałku. Może nikt nie skakał ze szczęścia, ale miny jakby zobaczyli ducha to mieli ;]
    Muszę doprowadzić do ładu swój pokój, bo nie zdążyłam się rozpakować. Byłam u teściowej, w czwartek idę na pogrzeb, w sobotę na imieniny do szwagra, w plan muszę wkomponować jeszcze kumpele i będzie luzik. W sumie tu planuję spędzić jakieś 3 tygodnie, a na tydzień jechać do babci, ale jeszcze nie wiem.
    Postaram się podczytać jutro jak będę miała nieco więcej czasu.
    Miłej nocy! :)
    witaj w Polsce:D
    kasia_czarna wrote:
    dzis rano zaczelam dzien pozytywnie:D
    dwie krechy:)
    GRATULACJE!!!!!!!!!!!
    Misty87 wrote:
    Mam dosc :( zostaje przynajmniej do poniedzialku :( bylam na badaniu, szyjka z 1cm jest 1,5cm, rozwarcie wciaz,macica miekka :( dzieci sie troche podniosly,ale rewelacji nie ma :( siedze i rycze...bylam pewna,ze dzis wyjde :(
    Tak sie boje........
    kochana trzymam kciuki musi byc dobrze!!!
    Złota wrote:
    Monia, nawet nie wiesz, jak bym chciała. Od 14 lat mam bolesne miesiączki. W życiu zjadłam tyle ketonalu 100 i innych przeciwbólowych leków, że można by ta ilością kogoś otruć.

Mam nadzieję, ze to się utrzyma.
    ketanol?????? masakra przeciez to strasznie silne nie? ja zawsze balam sie brac takie leki...mnie czasami tak boli ze mam mroczki przed oczami i chodzic nie umiem a mimo tego boje sie jesc takie leki...
    Maniuś wrote:
    Olka tak sie sklada,ze pomalu zaczynam kojarzyc fakty i w rodzinie mojego meza rowniez sa 3 malzenstwa bez dzieci,tak ze jak tylko odebralismy wyniki i okazalo sie ze jest beznadziejnie to od razu mi to przyszlo na mysl,ze to moze byc u nich rodzinne...ale nie chce sie poddac dopoki nie zrobimy wszystkiego...a tak w ogole to jestem osoba wierzaca i wiara i modlitwa to dla mnie wazne rzeczy...
    Tak ze nie zrozum mnie zle,bo doskonale wiem ze moze nie doczekam sie nigdy tego"kiedys",ale nie bede bez przerwy plakac,bo zycie jest za krotkie...mam chwile zwatpienia i placze po nocach jak jest mi bardzo zle...ale mam dla kogo zyc,mam meza i czekam na to co przyniesie czas...
    Pozdrawiam Cie Olka i wylaz z tego dolka :) Delikatny rymik :)
    i tak trzymaj takie podejcie jest najzdrowsze i obys najdluzej takie podejcie miala chyba ze wczesniej zajdziesz w ciaze:D
    olka30 wrote:
    A w ogóle to odpowiadałam na posta Maniuś więc nie wiem czemu akurat Złota to wzięła do siebie. A to pytanie czy Złota siedzi i beczy było po to żeby zobaczyła jak miło coś takiego zobaczyć. Nie ważne. Żałuję, że dziś w ogóle coś pisałam.
    olka no co ty??!! jak tak was nadrabiam to w ogole nie widze zlosliwosci itd nie wiem dlaczego obie sie tak unioslyscie...
    kazda ma prawo do gorszych dni ale kazda kazda stara sie podtrzymac na duchu wesprzec pocieszyc...jak napisalas o zlym dniu i o dolku to momentalnie w kazdej sie obudzilo "pocieszanie" I w sumie tak to chyba dziala...po to sie tu uzewnetrzniamy zeby poczuc wsparcie i pocieszenie...jeslibysmy tego nie potzrebowaly nie pisalybysmy ze mamy dola...
    W ogole nie rozumiem calej tej sprzeczki...dziewczyny badzmy dorosle:D
    Maniuś wrote:
    Misty Bidulko wiem ze Ci ciezko,ale tez wiem ze jestes silna :) Dasz rade,choc wiem co to znaczy pobyt w szpitalu,lezalam po wypadku,wiem to nie to samo co lezec tam w ciazy,ale znam bol jak najblizsi musza nas tam zostawic i wrocic do domu...
    Z.czyli mowisz ze skladasz meble i rozkladasz kartony:)

A gdzie reszta?mam nadzieje ze sie na mnie nie gniewacie,co :( ?
    no co ty kochana nawet jak wynikna tutaj rozne wyiany zdan zadna nie powinna sie obrazac na druga w koncu jestesmy dorosle i staramy sie o dziecko a nie przestac byc dzieckiem:D
    Z. wrote:
    Wiecie co? Zastanawiam się nad przerwą od forum. Lubie tu być ale czasem przeczytam jakas historię innej forumowiczki o jakims nieszczęściu i mi się bardzo źle robi. Że różne niesprawiedliwości i tragedie spotykają ludzi... jestem pod tym względem wyjatkowo wrażliwa. Nawet wiadomości nie oglądam bo tam tez mowia o samych wypadkach. Chyba potrzebuje oczyścić umysł.
    oczyciwiscie ciebie rozumiemy ale bedzie nam ciebie brakowac chociaz ja sama sie nad tym zastanawialam ale nieda sie :D jestem uzalezniona:D

a teraz spadam...bo jestem padnieta...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 23:02

Maniuś lubi tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia :) Jestes kochana :) Ten watek,ktorego zalozycielka jestes wlasnie Ty jest dla mnie najlepszy :) Mozna tu liczyc na wsparcie i pomoc...a nie bylby taki bez Was tu wszystkich :) Tak ze zapomnijmy o tym sporze...juz w sumie zaczal sie nowy dzien...Mam nadzieje ze i samopoczucie lepsze...
    A tak w ogole to chcialo by sie rzec,ze sen jest dla mieczakow :) :) :)
    Do jutra moje najdrozsze siostrzyczki*♡*

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Another Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 05:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Prawie zaspałam :D

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia moje drogie :) :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj ja mam zły dzień ... :(
    od rana złe myśli, płakać mi sie chce... czekam na tę @ bo CLO uśmiecha sie do mnie z szafki.
    Ale boje sie, że naszej walki końca nie widać, że może mam jakąś nieodkrytą endometriozę czy coś jakieś torbielki , że dopiero zacznie mi wynajdywać choroby na kolejnych wizytach... ehhhh życie jest ciężkie, ale musze sie ogarnąc i złapać mój dotychczasowy optymizm, miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 07:23

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia wszystkim.

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja :) Kawusia juz wypita i kolejny ciezki dzien przedemna :(mam troche zalatwien jeszcze,zakupy,pakowanko i jutro wyjazd :) Tak ze pewnie jak zawsze w Pl nie znajde ani chwili czasu zeby tutaj zajrzec...ale wracam juz we wtorek to Was nadrobie :)
    Ale dzis mysle ze jeszcze uda mi sie wpasc choc na chwilke :)

Milego dnia :*

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lece na zakupy :)

olka30, Natka098 lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana z herbatką :)

Monia, każdy ma lepsze i gorsze dni. Głowa do góry, cyc do przodu, musi być dobrze! Nie trać tego optymizmu który dotychczas miałaś! Tulę mocno i kciukam <3

Kasia czarna, moje gratulacje! Rośnijcie zdrowo i spokojnych 9 miesięcy życzę :)

Olka, Tobie również miłego dnia :)

Maniuś, jak dasz radę to zajrzysz, a jak nie, to wszyscy zrozumieją :)
    Szerokiej drogi i wypoczywaj :*

Another witaj :*

Żabcia, sporo tego wszystkiego masz w planach :D oby Ci czasu starczyło hehe

Jejku zaraz trzeba się zbierać, bo mam dzisiaj sporo spraw do załatwienia ..
    Pogoda jak zwykle do dupy :/ przez tydzień słońca już nie widziałam. Masakra .. i pomyśleć, że to lipiec.

olka30, XxMoniaXx, Another, Maniuś lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nic czas robić obiad, sprzątnąć coś, czyli codzienny maraton.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :)
    mnie troche ostatnio nie ma bo praca, opieka nad kajtusiem nam sporo scodzi
    pozneij cwiczonak :) nawet nie jestesm w stanie nadrobic ;)

od 17 lipca szalejemy nad morzem hotel zarezerwowany :D
    http://www.scsk.pl/informacje-o-osrodku-2.html
    tu bedziemy wypoczywac 800m od plazy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 11:32

olka30, Natka098, Z., Anaaa:), Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim!
    Pamiętam o Was i myślami jestem blisko... przeczytałam tylko ostatnie kilka stron szybciutko i składam kasi_czarnej gratulacje! <3
    Maniuś Słońce! Ostatnio pisałam do Was w piątek trzynastego dokładnie...
    Jak wspomniała nasza Kasia mam trochę kłopotów... a raczej miałam :(
    i jak rzutem na taśmę odbiło się to automatycznie na staraniach, których po prostu chwilowo nie ma, bo nie mam do nich głowy.
    Lena, masz ten sam zestaw leków co ja! One fajnie regulują cykle! Trzymam kciuki <3
    Misty nie wiedziałam, że Ty bidulku w szpitalu z chłopakami! Trzymaj się!
    Co u innych? Jak idą poczynania? Jak starania? Jak się mają moi wszelacy siostrzeńcy? Mamy już jakieś dziewuchy? Proszę o pełen skrót bo straciłam kontakt z bazą...

Powiem Wam jeszcze, że z byciem twardą to jest tak, że ja jestem twarda zawsze, staram się nie płakać i trzymać fason w trudnych sytuacjach, ale to nie znaczy, że nie jestem też częściowo miękka. Jestem na pewno silna, ale nie jestem z kamienia... nikt nie jest. A siły do tego wszystkiego daje mi Bóg... dziś wiem to na sto procent!

Pozdrawiam Was wszystkie!
    Zawsze o Was pamiętam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 12:09

Natka098, olka30, santoocha, Z., Maniuś, Misty87, Anaaa:), Little Frog lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
‹‹ 1050 1051 1052 1053 1054 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ