X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Another Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tam ciężka. Ja się jakoś strasznie nie natyram, bo ja prowadzę zmiany, gorzej z pracownikami :P

Z. lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    A tam ciężka. Ja się jakoś strasznie nie natyram, bo ja prowadzę zmiany, gorzej z pracownikami :P

E tam, praca z ludźmi i pieniędzmi zawsze jest ciężka.

Another lubi tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie fakt :P

Złota lubi tę wiadomość

bpz77ab.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam zupkę buraczkową gotować. Ja jeszcze w piżamach w łóżku, mąż do 18 pracuje więc sobie pozwalam na lenistwo.
    Muszę znaleźć pracę ... z koleżnką miałam mieć załatwioną umowę o pracę, niby nie było problemu miała tylko księgowej zapytać jak to zrobić, po czym okazało się, że za dużo z tym zachodu i nie da rady ... no żesz kurdę, przecież ma 4 pracowników na um o pracę i raptem "za dużo zachodu dać mi umowę" ... trudno damy radę, chociaż wiadmo jest różnica mieć ponad 1000zł, a nie mieć.

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara a gdzie mieszkasz?

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiec jestem, zaglądam i przypominam się.

mam bardzo goracy okres...remonty, wybory w tym miejsca na urlop.
    mysle zeby po urlopie wrocic na kilka dni i potem wziac L4.
    wiec musze to wszystko ogarnac..
    a co chwile jest cos nowegooo..

nie mowiac o tym ze kupowannie rzeczy zwiazanych z bablem zostawilam na sierpien wrzesien...

brak czasu

teraz mam problem aby kupic kostium kapielowy dla ciezarowek nic nie ma tylko w sklepach wysyłkowych a ja chce przymierzyc....taka starodawna jestem....

mam nadzieje,ze u Was wszystko dobrze i robi sie całkiem zielono:)

nie obiecuje ze nadgonie ale bede zagladac..
    cieplo o Was mysle i w miare mozliwosci bede czytac...

ściskam Was serdecznie

Wasza Fidelissa vel Babooocha

ps: dziekuje Wszystkim, które sie powpisywały pod wykresem:)))

rozsyłam wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&77

Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    A w ogóle to odpowiadałam na posta Maniuś więc nie wiem czemu akurat Złota to wzięła do siebie. A to pytanie czy Złota siedzi i beczy było po to żeby zobaczyła jak miło coś takiego zobaczyć. Nie ważne. Żałuję, że dziś w ogóle coś pisałam.
    Ja napisalam ogolnie ze trzeba wierzyc i nie poddawac sie i ze sama mam takie dni gdzie placze bo mi sie wydaje ze jestem bezsilna...nie rozumiem dlaczego Cie to tak oburzylo...Wolalabys zebym Ci napisala ze nigdy nie bedzie dobrze?nie rozumiem...to nie jest tylko Twoj problem,bo tu praktycznie kazda jakis problem ma i kazda ma czasem gorszy dzien...Dlatego nie wiem co takiego strasznego napisalam...
    Another to dobrze ujela,ze dziewczyny sie ciesza ze zaczynaja brac Clo,a to dla nich kolejna nadzieja a Ty wszystko widzisz w czarnych kolorach...wiec skoro tak pisalas to chcialam i ja podniesc Cie na duchu,bo nastawienie tez ma duze znaczenie...
    I napisalam rowniez zebys mnie zle nie zrozumiala bo nie tylko Ty znasz pary bez dzieci...to jest teraz juz plaga...oprocz Was tu,tych osob ze strony mojego meza,to mam jeszcze 3 kolezanki,ktore rowniez w ciaze zajsc nie moga...
    Tak ze powtarzam jeszcze raz,nie jestes sama z tym problemem i sorry skoro az tak sie obrazilas,nie mialam tego na celu aby kogokolwiek urazic!!!
    Dziewczyny wybaczcie,ze powrocilam do tematu,ale nie lubie jak ktos na mnie tak naskakuje...Teraz juz koncze ten temat!!!
    Pozytywne nastawienie...takie jakie tu rano panowalo:)
    Przepraszam jeszcze raz!!!

Z., XxMoniaXx lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane :) melduję się, że wszystko ok. Pogoda deszczowa, samopoczucie troszkę do dupy, ale nie ma tragedii. Przelotem obczaiłam forum, ale nie nadrobiłam. Brak czasu dzisiaj.

Misty <3

Sara, ja takie "plamienia" miałam w takim żółto-pomarańczowym kolorze, między 4 a 5 tyg ciąży.

Dziewczyny podziwiam Was wszystkie! jestem myślami i serduchem z Wami. Przesyłam wiruski <3 <3 <3 <3 <3 postaram się wpaść na dłużej jak znajdę chwilę :)

Z., Lena87 lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam.... Czasami tak jest, że jak się ma kiepski nastrój, to nawet biały wygląda jak czarny. Ja czasami też mam takie dni, kiedy ciężko mi wmówić, że cokolwiek, co dotyczy mnie jest pozytywnego. Nie każdemu pomaga wmawianie, że wszystko się jakoś ułoży...czasami to działa wręcz odwrotnie.
    Ja póki co staram się wypierać myśl, że może się nie udać. Ale czasami zawisają nad moja głową takie czarne chmury.
    A ogólnie raczej nie otwieram się zbyt bardzo. Unikam okazywania emocji zarówno tych dobrych jak i tych złych. Taka forma obronna. Na forum jestem głównie z powodu braku towarzystwa i chęci dowiedzenia się czegoś więcej.

Dziś wykończyłam chrześnicę :D Właśnie śpi za moimi plecami ;] Zasnęła w minutkę jak tylko położyła głowę na moim kolanie.

Dziś brzydka pogoda, więc siedzę w domku, ale od jutra zacznę podróże po kumpelach :) Ahhhh i kupiłam tego Mogena, a nawet jest okazja do wypicia go, bo brata dziewczyna obroniła dziś magistra! :):)

Z., Lena87, olka30 lubią tę wiadomość

• santoocha Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo :)

Ja po dentyście, było znośnie, dała znieczulenie, bo wymieniała mi starą duuużą nieszczelną plombę na nową. Ucierpiały tylko moje stawy żuchwy, bo mam problem z szerokim otwieraniem ust, stawy strzelają i bolą.

A mały wiercił się podczas borowania, że hej! Potem się uspokoił. Pewnie denerwował się razem z mamą ;)

Misty, bądź wytrwała! Wiem, łatwo mi mówić, ale wierzę że dasz radę!!! <3

Jakby się pojawiła Melula- to co wczoraj pisałam o toxo i IgG jest ok, sprawdziłam dziś i jednak pamiętałam dobrą wersję ;)

My od wczoraj skręcamy meble, ale że zabieramy się za to dopiero po powrocie z pracy, czyli ok 20:00, to idzie nam baaaardzo powoli.
    Sukcesywnie kupujemy wyposażenie chaty. Jutro jedziemy do sklepu z elektroniką podjąć ostateczną decyzję co do pralki, kuchenki, lodówki itp.

Mój mąż mnie wkurzył, bo ja dziś operowałam, on stwierdził że sam da zastrzyk psu, ale z psem przyszła taka na oko 14-letnia dziewczynka. No i podszedł, próbował obezwładnić psa i oczywiście go pogryzł! Ma kilka głębokich dziur przy nadgarstku i na palcach.
    A tyle razy upominałam go, że zbyt odważnie startuje z łapami do obcych psów, które zresztą czują się u nas zagrożone...
    Od razu władowałam w niego antybiotyk, bo dobrze wiem jak takie rany się goją.
    Oj głupek mój...:(

Fidelissa lubi tę wiadomość

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. Wychodz z ukrycia :)

Z. lubi tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha, ja to bym chętnie pomogła w skręcaniu mebli! :D Super zabawa :)
    Oj, ja to bym chyba musiała taki kombinezon ochronny założyć podczas zbliżania się do psów...

Z. lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam rade, musze.... Najgorsze jak maz odjezdza ode mnie, a jest codziennie...potem mu macham z okna i lzy leca. Jestem w ciazy strasznie slaba psychicznie...
    Zlota,wiem ze mowilas o krazku. Ja nie chce zadnej takiej ingerencji,skoro jest jakies niebezpieczenstwo po tym. Wole cierpiec i lezec! Kocham moje smyki dwa! <3 boksuja mamuske coraz mocniej, zwlaszcza jak polozna chce zrobic ekg. Wtedy kopia po sprzecie :D

Dziewczynki glowy do gory,cyc do przodu,spinac poslady :)

Z., santoocha, Lena87, Anaaa:), Maniuś, Kaśka28, olka30, Fidelissa lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Z. Wychodz z ukrycia :)

O przepraszam że zniknęłam jak skończyłam nadrabiac ale zabralam się za niszczenie i wynoszenie kartonów po nowych meblach bo też się sukcesywanie urządzamy :)

Maniuś lubi tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Melula Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wam! jestem po USG (poszłam prywatnie na genetyczne, żeby podejrzeć malucha). Lekarz średnio miły, mruk i nie odpowiada na pytania, ale ważne że USG zrobił. Nie musi mówić, jak wszystko ok. Po informacje i porady chodzę do mojej ginki...
    Dzięki Santoocha, trochę mnie uspokoiłaś z tym toxo :)
    Powiedz mi, bo mam problem - w zeszły poniedziałek (23 czerwca) serducho biło maluchowi 157ud/min, po 9 dniach 145ud/min, nie za szybko spada?? (PYTANKO DO CIĘŻARÓWEK)

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty Bidulko wiem ze Ci ciezko,ale tez wiem ze jestes silna :) Dasz rade,choc wiem co to znaczy pobyt w szpitalu,lezalam po wypadku,wiem to nie to samo co lezec tam w ciazy,ale znam bol jak najblizsi musza nas tam zostawic i wrocic do domu...
    Z.czyli mowisz ze skladasz meble i rozkladasz kartony:)

A gdzie reszta?mam nadzieje ze sie na mnie nie gniewacie,co :( ?

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula to sa niewielkie roznice. Ja mam 3 razy dziennie ekg dzieciatek i jedno ma np. 154,drugie 143, inny, razem 134 i 145 :) noo stres! :)

Manius :* jest to ciezkie, tym bardziej, ze nigdy nie lezalam w szpitalu, a z mezem praktycznie sie nie rozstawalismy na tak dlugo.
    Kochana ciesze sie,ze masz troche lepszy humorek :*

Maniuś lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty... ciągle myślę o tobie, o was - będzie dobrze :)

Misty87 lubi tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś na Ciebie? Błagam :P
    Ja lecę do spania, jutro o 4 pobudka :( A liczyłam na małe <3 <3, atu dupa, narzeczony do 22:30 w pracy. Świat jest okrutny :P

Natka098, Maniuś lubią tę wiadomość

bpz77ab.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sialalala, mam dwie (nie lewe) ręce... k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,016_br_orig.gif

Z., Maniuś lubią tę wiadomość

bpz77ab.png
‹‹ 1049 1050 1051 1052 1053 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ