Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Widziały? https://www.youtube.com/watch?v=sFXIF548JHM ?
Ania_84, Natka098 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:ze zgaga razem to mozliwe, u mnie się nagle pojawiło i mam nadzieje ze zniknie samo myślałam że to alergia moze być
-
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Widziały? https://www.youtube.com/watch?v=sFXIF548JHM ?
Piękne, może to co napiszę jest nie na miejscu ale oni są wszyscy tacy sami i łatwiej było udawać że to rodzone dziecko. U nas z tym już by było gorzej, a po kim masz kolor oczu, po kim kolor włosów, odcień skóry, a tam jedne włosy, jedne oczy, jeden odcień skóry... -
nick nieaktualny
-
noo ja juz sie zastanwiam czy jak zdecydujemy sie na dawce czy nie bedzie takich pytan ..ze nie podobne dziecko itp itd ;/
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:kiedys miałam 4,7 i nie miałam tego problemu.
-
Natka098 wrote:Nawet jak się adoptuje dziecko to doasowują do rodziców w pewnym stopniu, a mam nadzieje Aniu że żaden dawca nie będzie potrzebny
-
nick nieaktualnyAnia z krwi to nie bardzo bo pojawia się mimo to że kiedyś ją miałaś, miałam kiedyś zgagę potężną przez kilka tygodni brałam controloc i żołądek mi się wyleczył
także jeśli z tym by były problemy to zgaga by wróciła chyba, jak mi nie przejdzie przez jakies 2 tyg to bede mysle
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór moje kochane mięczaki!
Macierzanko, milo widzieć Twój awatarek na forum. Mam nadzieję, że będziesz miała dużo siły do walki z przeciwnościami losu. Trzymam kciuki, żeby wszystko u Ciebie się poukładało.
Jak tak czytam o tych dietkach, to aż wyrzuty sumienia mam jedząc gwiazdki Milky WayAle jak je zobaczyłam w sklepie, to nie mogłam się powstrzymać
Dziś zaliczyłam odwiedziny u dwóch kumpeli. Jedna ma taką tyci tyci córeczkę, którą urodziła dwa tygodnie temu, a u drugiej czytałam też jej córeczce bajkę na dobranoc
Ledwo wyrabiam z tymi odwiedzinami, ale to tylko takie bum zaraz po przyjeździe ;]
Dobranoc!Z., olka30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja
z drogi juz
piekna pogoda,az sie nie chce w aucie siedziec...ruch jak h*j
Misty trzymaj sie...jakbym miala wiecej czasu,to bym Cie odwiedzila w tym szpitalu...ale wesele i to jeszcze nie w NT i zaraz trzeba w sumie wracac
Macierzanko,tule...wspolczuje problemowTrzymaj sie skarbie...
I pozdrawiam Was kazda z osobna...jak wroce i nadrobie to sie odezwe...Lena87, Natka098, Little Frog, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
Cześć. U mnie ciepło ale pochmurno więc jakoś tak szaro.
Dziś wyniki popoludniu. Mój dzień w pracy będzie sie zapewne ciągnął jak guma w gaciach...
Pozdrawiam wszystkie i życzę również miłego dnia.olka30, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dzien dobry
U nas cieplosłonecznie
my dzis musimy jechac z Kajtkiem do wet bo jutro nie mamy jak.. a zaczelo mu z tej rany wyplywac nie wiem czy to ropa czy co ;/ wiec wieczorem jedziemy znowu do wet ;/