Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wiesz u nas na poczatku tez kolorowo nie bylo.. doepiro jak dowiedzielismy sie o diagnozie to dopieor wtedy tak naparwde maz sie zaangazaowal i jakos zebral sie w sobie zeby pogadac
Angelabd lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Ja właśnie za niedługo wybieram się do Katowic z Mężemidzie na badanie
Mam nadzieję że podczas czekania na wynik, podjedziemy do Ikeichociaż pooglądać .. niestety przed wypłatą jesteśmy
.. ale może na jakąś szklankę da się namówić
Dam znać po powrocie, mam nadzieję że wcześniejsze laboratorium nie pomyliło się i dalej wyniki będą dla Nas zadowalające i problem będziemy mieli tylko ze mnąAnia_84, Z., Little Frog, Anaaa:), santoocha, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
spoko luz u facetow nie ma menopauz
i a zdolni do zaplonienia nawet w wieku 60 lat
heheh
ale rozumiem bo sama jak juz zaczelismy sie starac to maialm 28 .. i tak zawsze mowilam zechcialabym przez 30 zajsc i dupka ;/Angelabd lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:dobrze że masz poparcie męża a to już połowa sukcesu, mój póki co jest niezbyt zainteresowany sytuacją, a raczej zagubiony, bo myślał że będzie łatwiej, mimo że mówiłam mu że takie proste to nie będzie
u mnie też tak było... a teraz sam powiedział że jak w tym cyklu się nie uda to pójdzie na badania
Niestety nadeszły takie czasy że coraz więcej kobiet ma problem aby zajść w ciążę.
Ja mam 27 lat, a mąż 26 -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Ja też się cieszę, że Was widzę!
Wracam powoli do siebie i do Was... i powoli się ogarniam.
Anaaa Ty już masz 23 tydz! wow!
Rudasku gratuluje dobrych wyników. Mnie też się nareszcie cyto poprawiło.
Alka, jak u Ciebie? Jak Dzidziuś?
Kasiu trzymam kciuki bardzo mocno za wszystko u Ciebie, wiesz o tym!
Żabko Ciebie też miło zobaczyć, opowiadaj co u Ciebie!
Misty, wiem, że to leżenie w szpitalu to nic miłego, ale myśl tylko o dzieciaczkach, to dla nich.
Złota, ja też mam zamiar do wyładowania emocji użyć roweru. Czeka na mnie w piwnicy...
Natka, miło zobaczyć takiego optymistębędę czerpać energię od Ciebie
Zeteczko, jakie wyniki? Ja nie w temacie totalnie. Dziękjuę za ciepłe słowa...
Maniuś, dziękuję! Udanego wypoczynku!
Ania, u Ciebie to może być refluks spowodowany przede wszystkim stresem. Poznałam na własnej skórze. Ja mam dodatkowo jelito drażliwe.
Sara, jak tam u Ciebie? Widzę, że przeczucia masz na chłopca!
Olka, trzymam za Ciebie kciuki!
Witam, Magdę, Another!
Santoocha, Melula, Bursztynka jak się czujecie?
Witam wśród nas nowe koleżanki
Martusia tulę!
Delia, Malenq, Potforzasta, Fidelissa, przedszkolanka, Sylvka, Nati, dżona, Driada, Laura meldujcie co u Was! Ktoś wie co z Malinową i Anutką? (Pewnie i tak kogoś pominęłam, więc z góry przepraszam!)
Chyba czas na przeproszenie się z lekarzami, termometrem i kalendarzem, aż mnie to przeraża... A i nawet mam w planie testy owu. Czuję się jakbym właśnie zaczynała starania, a jestem w trakcie 29 cyklu. To są jakieś jaja, nawet nie wiem kiedy mi zleciało 11 cykli tutaj na ovu... czas leci, ale już tak się przyzwyczaiłam do wszystkiego, że już chyba nawet nie liczę, tylko musiałam uzupełnić dane w moich osobistych notatkach i spostrzegłam, że już tyle czasu upłynęło.
Dawajcie energię, wirusy, co tam tylko macie, ja się póki co odwdzięczam modlitwą i dobrą myślą.
Pozdrawiam Was słonecznie!
Z., Maniuś, Anaaa:), Natka098, Little Frog, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Macierzanko super ze wracasz do siebie juz
co do Anutki to spoko byla nad morzem w dalszym ciagu mecza ja mdlosci i zmecznei dlatego malo co pisze
16 lipca ma chyba usgMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Hej kochane.
Macierzanko dużo osób przewiduje, że będzie chłopiec, chociaż M. twierdzi, że wkładał dziewczynkęwięc co by nie było i tak będę szczęśliwa.
Dzisiejsza wizyta u gina na NFZ .... średnio. Cieszę się, że widziałam dzidziusia, nawet gin. powiedział, a tutaj ma pani swojego dzidziusia. Mówię mu na początku, że jestem w ciąży, a on : Ale jest pani pewna i na jakiej podstawie pani tak twierdzi. Więc się wkurzyłam i pow. że robiłam badanie krwi beta hcg i byłam prywatnie u gin. ale był tylko pęcherzyk i dr. nie była w stanie powiedzieć czy coś z tego będzie. Na co on, że musiała mi dać skierowanie na badania, więc mówię, że nie dała, bo powiedziała, że jeśli zdecyduję się u niej prowadzić ciążę to żebym przyszła za 2tyg i wtedy da mi skierowanie ana badania. .... powiedział , że jak tak to on nie da mi skierowania bo byłam prywatnie i że na własny koszt muszę zrobić badania. .... i nie wiem już co robić.
A oto mój mały duży dzidziuś. Ma aż 2,42cm wg USG 9tc.
http://fotoo.pl/show.php?img=834836_dscf1604-1-1.jpg.html
P.S. czy mam zwidy, czy widać już dołki oczu i usta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 18:06
Macierzanka:), Z., Nati89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem już
ale bez wyników .. miały być dopiero przed 21 bądź jutro ..
Tomek stwierdził że pojedziemy odebrać w poniedziałek i zabierze Mnie do Ikei
Klinika Świetna, auta przed nią też .. Widać że niezłą kasę trzepią
Tomcio się uśmiał, mówił że cienkie te gazetki mająa telewizora nie włączał bo się bal że wszystko będzie słychać na korytarzu
Ola, pytał się jakie to badanie będzie, to odpowiedziała mu pełne ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 18:29
sara_nar, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość