Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
W końcu u mnie słońce i piękna pogoda, aż się żyć chce! Pewnie długo w domu nie posiedzimy, bo szkoda dnia. Trzeba korzystać.
Z. trzymam kciuki za wyniki :*
Macierzanko miło Cię widziećJesteśmy z Tobą !
Ślę wszystkim promyczki, wiruski i życzę miłego piąteczkuMacierzanka:), olka30, Z. lubią tę wiadomość
-
gosiek285 wrote:Cześć Dziewczyny! mam ogromną prośbę: za kilka dni mam urlop, mój lekarz już na urlopie a mi zbrakło clo!!! nie ma któraś z Was na odsprzedanie opakowania? ratujcie
-
gsiek polecam isc do innego gina i powiedziec co i jak i ci przepisze bo zanim ktos sie znajdzie i wysle to toroche mini e
-
uff uff
18 lipca wyniki genetyki na 99% 25 lipca najprawdopodobniej wizyta w Łódziu genetyka a 31 lipca jak dobrze pojdzie wizyta u dr Wolskiego w wawie
jupiiimoze pod koniec lipca bedziemy wiedzieli na czym stoimy i jakie sa szanse
na biopsje
Lena87, Little Frog, przedszkolanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Monia wiesz juz doszlismy do takiego etampu ze postanowilismy ze Novum to nasza ostatnia przystan i tam zostajemy
jak okaze sie ze plamniki sa to brniemy dalej biopsja i ICSI
jak nie
to tam decydujemy sie na dawce
chcemy miec do konca roku wszytsko ulozoneolka30, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natus moze lepiej nie ..
hehebo ja panikara jeste m i tyle
teraz jajniki mnie ciagna jak cholera az mi promieniuje do ngi i juz sobie wymyslam jakas torbiel
a dazyc do celu trezbawazne zeby go miec i zminimalizowac pewne czynniki jakim jest czekanie co dalej .. dlatego robimy sporo rzeczy i badan na wlasny koszt
załuje tylko tego ze nie wiedzielismy o wszytskim wczesniej moz eteraz byli bysmy juz na drodze do rodzicielstwa
Ale co jak co.. załozylam ze do konca 2014 roku mamy poznac dokladna diagnoze i tego sie trzymamyolka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny