Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:mój bierze MACE od 5 dni . Musi nam pomóc na nasienie.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:życzę nam wszystkie moje wirtualne "siostrzyczki" zajścia i przede wszystkim donoszenia małego skarbka .
Ułoży się i koniec.Kaśka28, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:tule kochana a a ja jak narazie wracam do staranek jednak pelnia sil...bede robila wszystko zeby jednak zostac mama...ale pokolei i powoli
Co do maki, ja kupowałam taką w kapsułkach, zieloną. Ławiej przełknąć.
Ale jak mogę polecić którąś w proszku, to bardzo dobra jest z surovitalu, ale proszek jest gorszy do przełknięcia... a moje chłopaczysko łyka i olej lniany i macę, naprawdę go podziwiam! Boże, żeby tylko były efekty!
Macę mogą brać również kobietyZ., dżona lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Ja tez wstapie po nia dzisiaj do apteki...nie wiem czy czytalas...jestesmy w podobnej syt co wy niestety...ale damy rade co??
kochana u nas jest żle .. wskrócie upłynnieie natychmiast, mało plemników bo tylko 1,2 mln w ml. 8% prawidłowych itp. Ale mam nadzieje że lekami poprawimy.. i maca coś zdziałą. -
XxMoniaXx wrote:musimy..
kochana u nas jest żle .. wskrócie upłynnieie natychmiast, mało plemników bo tylko 1,2 mln w ml. 8% prawidłowych itp. Ale mam nadzieje że lekami poprawimy.. i maca coś zdziałą.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:a jak u was z upłynnieniem i ilością? jeśłi mogę wiedzieć oczywiście
Ale bede walczyla...bedziemy walczyli...XxMoniaXx lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura wrote:O Kasia wróciłaś
będzie dobrze, wspieram Kochana
A co do mojej @ przyjedzie niebawem, teraz się spóźni po to tylko żeby mi na złość zrobić.....
Wszystkie musimy!!
Jade na zakupy bede pozniej buziaki dziewczynki i sloneczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 14:51
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:uplynnienie po 20 min a ilosc <0.5 mln...
Ale bede walczyla...bedziemy walczyli...
ale czytałam na różnych stronach i te suplementy naprawde działają dużo. I maca koniecznie , ale czytałam że lapsza ta w proszku bo lepiej sie wchłania. smak co prawda ochyda ale działanie lepsze. -
Kaśka28 wrote:Ja nigdzie nie uciekalam musialam po prostu pouzalac sie troche nad soba poplakac:D ale jakos dzisiaj nabralam wiecej sily mam nadzieje ze tak zostanie chce miec tyle sily co dzisiaj bo musze walczyc!!!
Wszystkie musimy!!
Jade na zakupy bede pozniej buziaki dziewczynki i sloneczkaKaśka28 lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:O Kasia wróciłaś
będzie dobrze, wspieram Kochana
A co do mojej @ przyjedzie niebawem, teraz się spóźni po to tylko żeby mi na złość zrobić.....Laura lubi tę wiadomość