Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam kochane ponownie , Pogoda super, ale głowa mnie boli ehh..@ nie ma, a za godz miałam umówić się na wizytę
Malinowa bardzo Ci współczuję.. kochana wierze, ze wszystko będzie wporządku, najważniejsze, ze się nie poddajesz, jesteś silna, trzymam kciuki :*:* -
Złota wrote:Juz po monitoringu. 11mm pecherzyk sie wchlonal chyba bo znikl. Zostalo po kilka 6mm na obydwu jajnikach. W poniedzialek kolejne usg. Wciaz jest szansa ze cos sie zadzieje bo ja mam dlugie cykle po 34 dni.
-
nick nieaktualny
-
Dzwoiłam do laboratorium zapytać sie o mój wynik testosteronu wolnego, bo nie umiem podjechać dziś po niego, a sie stresuje . MÓJ WYNIK TO 3,15. Norma ponoć 0-4,1. Czyli raczej sie nie musze bać cooo ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 17:13
-
Wrocilam dostalam od szefci malusienkie skarpetusie z uszkami, takie misie jak sie dowiedziala,ze beda blizniaki to sie smiala,ze musi jeszcze jedne kupic.
Malinowa silna babka z Ciebie! Dasz rade :*
Sama sobie tego nie jestem w stanie wyobrazic, ale moge tylko wspierac :*
Dzis miedzynarodowy dzien szczescia, wiec prosze mi sie tu nie smutac!
Kochane moje chcialabym z calego serca zebyscie byly szczesliwe, zeby Wasze marzenia sie spelnily...zeby nie bylo zadnych problemow z hormonami, PCO, tarczyca itp! Zeby za chwile kazda miala brzuszek!XxMoniaXx, Laura, Malenq, Little Frog, Kaśka28, sara_nar, Ania07, Z., dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Wrocilam dostalam od szefci malusienkie skarpetusie z uszkami, takie misie jak sie dowiedziala,ze beda blizniaki to sie smiala,ze musi jeszcze jedne kupic.
Kochane moje chcialabym z calego serca zebyscie byly szczesliwe, zeby Wasze marzenia sie spelnily...zeby nie bylo zadnych problemow z hormonami, PCO, tarczyca itp! Zeby za chwile kazda miala brzuszek!Misty87 lubi tę wiadomość
-
Czesc
Ale u mnie dzis piekna pogoda! Oby juz tak zostalo
Malinowa strasznie mi przykro to musi byc straszne... przytulam Trzymaj sie!
Mnie owulke przesunelo i chyba taz jest bardziej prawdopodobne ze wtedy byla
Dzis bylam na zakupach i tak mnie plecy bolalay ze szok. Do tego brzuch:/ tak jak wtedy kiedy za chwile dostaje @ ! No ale chyba za wczesnie na @ .
Powiem Wam szczerze ze juz sie tak nie stresuje jak wczesniej... stwierdzilamze bedzie co ma byc. Coz ja moge zrobic wiecej... teraz juz tylko cierpliwie czekamdżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ja odebrałam wynik progesteronu. Parodia. Gin zalecił luteinę 2x1 tabl przez 10 dni na wywołanie @. Ciekawe jak on chce mi dawać clo bez monitoringu, jak mam taki problem z tym progesteronem. Przecież niski poziom uniemożliwia utrzymanie ciąży ..."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Januszkowa wrote:Malinowa- wyrazy wspolczucia. Zobaczysz, ze do Ciebie tez usmiechnie sie szczescie:*XxMoniaXx wrote:no to widzisz u was ilośc mniejsza ale lepsze upłynienie.. Ehhhmmm dlaczego musimy mieć tak pod górke
ale czytałam na różnych stronach i te suplementy naprawde działają dużo. I maca koniecznie , ale czytałam że lapsza ta w proszku bo lepiej sie wchłania. smak co prawda ochyda ale działanie lepsze.Laura wrote:oki jak przyleci to stawiam dobrą kawusie i tortusia
ale Monia ja w cuda nie wierzę.....Złota wrote:Juz po monitoringu. 11mm pecherzyk sie wchlonal chyba bo znikl. Zostalo po kilka 6mm na obydwu jajnikach. W poniedzialek kolejne usg. Wciaz jest szansa ze cos sie zadzieje bo ja mam dlugie cykle po 34 dni.XxMoniaXx wrote:Dzwoiłam do laboratorium zapytać sie o mój wynik testosteronu wolnego, bo nie umiem podjechać dziś po niego, a sie stresuje . MÓJ WYNIK TO 3,15. Norma ponoć 0-4,1. Czyli raczej sie nie musze bać cooo ?Misty87 wrote:Wrocilam dostalam od szefci malusienkie skarpetusie z uszkami, takie misie jak sie dowiedziala,ze beda blizniaki to sie smiala,ze musi jeszcze jedne kupic.
Kochane moje chcialabym z calego serca zebyscie byly szczesliwe, zeby Wasze marzenia sie spelnily...zeby nie bylo zadnych problemow z hormonami, PCO, tarczyca itp! Zeby za chwile kazda miala brzuszek!
kejti91 wrote:Czesc
Ale u mnie dzis piekna pogoda! Oby juz tak zostalo
Malinowa strasznie mi przykro to musi byc straszne... przytulam Trzymaj sie!
Mnie owulke przesunelo i chyba taz jest bardziej prawdopodobne ze wtedy byla
Dzis bylam na zakupach i tak mnie plecy bolalay ze szok. Do tego brzuch:/ tak jak wtedy kiedy za chwile dostaje @ ! No ale chyba za wczesnie na @ .
Powiem Wam szczerze ze juz sie tak nie stresuje jak wczesniej... stwierdzilamze bedzie co ma byc. Coz ja moge zrobic wiecej... teraz juz tylko cierpliwie czekamAnother wrote:Ja odebrałam wynik progesteronu. Parodia. Gin zalecił luteinę 2x1 tabl przez 10 dni na wywołanie @. Ciekawe jak on chce mi dawać clo bez monitoringu, jak mam taki problem z tym progesteronem. Przecież niski poziom uniemożliwia utrzymanie ciąży ...Misty87, Laura lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Gin prywatny. Najlepsze jest to, że nie dał recepty (tzn pewnie by dał, ale 40 km nie jechałam), a zalecił przez telefon żeby brać. I weź tu kombinuj Ale już mam pod językiem
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Gin prywatny. Najlepsze jest to, że nie dał recepty (tzn pewnie by dał, ale 40 km nie jechałam), a zalecił przez telefon żeby brać. I weź tu kombinuj Ale już mam pod językiemDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Luteina to progesteron wiec sie nie martw bo jesli nie jestes w ciazy to wywola @ i zaczniesz nowy cykl a jak jestes w ciazy to podtrzyma ci ja:D"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."