Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Monia ale na nfz w poradni moze byc szybciej
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:tak ale też do byle kogo, w poradniach u nas sam partacze. A po co go faszerować lekami bez sensu jak lekarz tylko wysłucha , kiwnie głową i wypisze recepte.
Nie, chodzi mi o tego samego lekarza który może tez w szpitalu w poradni przyjmuje, skoro tam pracuje? -
nick nieaktualny
-
ach masakra z tymi leakrzami.. człowiek by musiał mieć milion złotych i kupe czasu ...
no to chyba tego mojego endo co mam na 29 września sobie daruje bo wolę iść do tego dobrego z mezem razem i żeby nas leczył obu i miał pod kontrolą . a nie tak ja do innego a maż też . A tak będzie znał sytuacje i wogóle. -
nick nieaktualnyMonia albo jak pójdziesz do swojego to zapytać możesz jakie mąż ma badania zrobić i już z jakąś podstawą możecie iść do tego lepszego? Ewentualnie naszej Ani zapytaj jakie badania hormonalne trzeba zrobić, zawsze to szybciej diagnoza może będzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia popieram dziewczyny. Głowa do góry!
Przedszkolanka miło Cię widzieć gratuluję córeczki! Jak się czujecie?
Złota trzymamy mocno kciuki i czekamy cierpliwie na wieści
Witam wszystkie, z którymi się nie witałam dzisiaj
U mnie złe wyniki tsh. Zwiększyli mi dawkę z 1 tabl do 1,5. Jestem ciekawa jaki wpływ ma niedoczynność na poród naturalny. Orientuje się może któraś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 13:09
przedszkolanka:), Fidelissa, martusia1986, Z. lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Witam.
Nestety nie przynosze dobrych wieści. Jestem załamana i nie przespałam nocy, wyglądam jak zombii, całą przepłakałam. Wyniki nestety wcale sie nie polepszyły a nawet pogorszyły z 8,50 jest 7,50 w ml. Podobno z takimi wynikami jak nasze nie biorą na inseminacje, bo zwyczajne sie nie udają. Upłynnienie nadal bardzo szybkie. Leczy sie juz mąż 8 miesięcy. Mamy jeszcze przyjść na 15 w poniedziałek i być po wstrzemięźliwości 24 godzinnej. Zrobić jeszcze raz badanie i poczekać pół godziny to zerknie tylko na te ilość .. jak nadal będzie mało to mamy iśc do poleconego endo. Chodzi do niego moja mama to profesor najlepszy tylko czeka sie minimum 3 miesiące na wizyte. On prześle męża do szpitala raczej na badania gruntowne. Bo ten co to badał twierdzi, że wg niego to problem z hormonami, jeśli urolog nie stwierdził żylaków. Jest źle- bardzo źle... z moją psychiką chyba najbardzej, jestem załamana, nie widzę sensu życia i zwątpiłam w Boga... dlaczego mi to robi- chodze do kościoła, błagam, modle sie, zawierzamy swoje intencje przed relikwiami papieża, jeździmy po bazylikach sie modlić, dajemy na msze w naszej intencji . Nie rozumiem. Ne wiem czy będe na forum czy nie- boli mnie każdy widok ciężarnej ! wiem ,że nie będziemy mieli dzieci i muszę se z tym pogodzić , a napewno nie naturalne tak jak sobie wymarzyłam i nie w tym ani w następnym roku nie wiem chyba trzebabędzie zbierac na in vitro, nie wiem gdzie nawet sie ruszyć w tym temacie...
nie ma to wszystko sensu (((((
wczoraj wraz z tym telefonem zmarła moja radość życie i resztki optymizmu które miałam , moja osobowośc... mąż twierdzi, że jest cio*ą a nie mężczyzną... że jakby wiedział to zrobiłby badanie nasienia przed ślubem... kocham go ale chce z nim miec dziecko czy to takie dziwne ??? nie dość że musimy sie użerać z teściem przepitym to myślałam , że wreszcie założymy swoją rodzinę... ale widocznie nie mi to jest dane.
Powodzenia Wam moje drogie -
Anaaa:) wrote:Monia popieram dziewczyny. Głowa do góry!
Przedszkolanka miło Cię widzieć gratuluję córeczki! Jak się czujecie?
Złota trzymamy mocno kciuki i czekamy cierpliwie na wieści
Witam wszystkie, z którymi się nie witałam dzisiaj
U mnie złe wyniki tsh. Zwiększyli mi dawkę z 1 tabl do 1,5. Jestem ciekawa jaki wpływ ma niedoczynność na poród naturalny. Orientuje się może któraś?
Moja mama z niedoczynnością rodziła mnie naturalnie.Anaaa:) lubi tę wiadomość