Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
O kisieńka! zapomniałam zupełnie! Żyeby sie wszystko udało! I ślub i dziecko i wszystko! I potem sobie razem będziemy popijały nasze BabyMamaMed! Razem raźniej i się będziemy dopingować. My tam z Artkiem o ślubie nie myślimy...jakoś nie mamy dobrych wzorców raczej..., ale wam wszystkiego najlepszego Kisieńka!
-
Hej kochane
my dopieor wrocilismy dzien pelen wrazen wyobrazcie sobie ze w szpitalu spedzilismy od 8-14 przez ta komisje.. Michal dostal skierowania do 5 specjalistow na ekg, na jeszcze inne badania dobrze ze kazali mowic ze wojskowy to nie czekalismy w kolejkach inaczej.. nie wiem czy bysmy do pon sie wyrobili
suma sumarum.. na komisji powiedzieli .. ze faktycznie ma jak to nazwali "mocne kwity" i ze ta wada genetyczna kwalifikuje sie najprawdopodobniej na D moze na E ale predzej na D ... jesli zakwalifikuja go na D to juz bede spokojna
generalnie popatrzyli po wynikach a tam nazwiska z Łodzi .. no i nie mieli jak podwazyc bo tylko byl tekst noo ni epowiem do dobrego specjalisty trafiliscie.. skad z Kielc sie o nim dowiedzielismy .. i tu... moj maz wykazal sie mega duza elokwencja bo powiedzial .." mam wspaniałą madra zone " uhhh jak mi pojechal to az misie milo zrobilo
pozniej pojechalismy na Termy 3 godziny moczenia sie..
nastepnie kolo term byl pawilon Big Stara iiii
obkupilismy sie jak nie wiem
za cale 140 zl kupilismy 6 bluzek, 2 bluzy dla michala, kurtke ciepla zimowa i kamizelke puchowa .. tak za cale 140 zl
bluzki za 5 zl
kurtka 50 zl
bluzy po 10 i 20 zl
nastepnie poszlismy w termach zjesc
nazarlizs,y sie jak dzikie swinie po czym poprawilismy szarlotka na cieplo z lodami
ufff chyba to tyle "przedszkolanka:), Little Frog, Natka098, santoocha, Anutka, Fidelissa, Z., Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość
-
Kasieńka, ja niewiele spałam głównie ze względu na to, że było jeszcze tyyyle do zrobienia. Ale życzę, żeby to był Twój wielki, wyjątkowy i niezapomniany dzień
Fidelissa, leż i odpoczywaj. Wiem, że w tej sytuacji to bardziej się męczysz, ale czego się nie robi....
Lenka, moja mama i dziewczyna brata używają tej odżywki i bardzo sobie chwalą. Ja też spróbowałam, ale brak mi systematyczności i po 4 dniach skończyłam. Ale widocznie im się poszczęściło i ich nie uczuliła.
Macierzanko, ja tu miałam tylko krótką wakacyjną przerwę i jak patrzę na suwaczki, to też nie wiem kiedy to minęło...
Ania, ten Twój mąż to normalnie mega romantyk!! A do tego tak się obłowiłaś w sklepie! SZCZĘŚCIARA
Ania_84, Fidelissa, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena ja jej używam i nic mi nie jest, a od kiedy zaczęłam to moje paznokcie są mega mocne, a końcówki płytki są białe. Powiem szczerze że za pierwszym użyciem miałam takie lekkie jakby łaskotanie ale jak wysechł to przeszło. To wszystko zależy od płytki paznokcia, bo ta odżywka zawiera składnik niszczący który ma działać na płytkę tak aby odrastała i się broniła.
ania14 lubi tę wiadomość
-
heheh no nie powiem fartnelo nam sie
a takiz niego romantyk ze na termach pod woda to mnie tak zmacal ze ja nie wiem jak m tam sexu nie zaczlismy uprawiac to cud ;PLittle Frog, Fidelissa, Anaaa:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Heheehehe....no Aniu....miejsca publiczne i te sprawy
"...Dziś, ...to zwykle szkoda dnia.
A chyba lepiej brzmi, niż żal straconych lat.
Teraz wiesz.
Wiem, że grawitacja jest do pokonania,
gdy przestaniesz się już bać.
Stawaj do walki, z oddziałami smutnych dni.
Co w milczeniu maszerują kalendarzem Twoim w dal.
A wierzyć zacznij i z tą wiarą wróć do gry.
Twoje wielkie zmiany są możliwe,
wciśnij tylko start!.. "Little Frog, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój ma zawsze jazdę jak jest w wodzie:D Ja jestem z tych co umieją pływać, ale nurkować nie, i twarz mi się za nic w świecie zmoczyć nie może A przy zanurzeniu od razu wodę piję nosem
A że mój M. wie o tym to zawsze na siłę musi mnie zabrać na głęboką wodę tam gdzie ja już nie dostaje nogami i robi co chce ze mną a ja się bronić nie mogę Rok temu w strachu przed podtopieniem przez niego obiecałam, że wezmę ślub z nim, ot taki romantyk, "jak nie zostaniesz moją żoną to Cię utopię" No i jestem jego żoną To teraz już inne wymyśla prośbyAnia_84, Little Frog, Anaaa:), Z., Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość
-
my z racji tego ze zawsze sie wyglupiamy zawsze chodzimy w czepkach okularach i noskach zeby sie nie na lykac
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny! zobaczyłam dzisiaj II kreseczkę na teście clo pomogło!!! a ja w szoku jestem i nie wiem co mam teraz ze sobą zrobić? kiedy mam się wybrać do lekarza?
Ania_84, Natka098, Little Frog, Lena87, santoocha, Anutka, Fidelissa, Anaaa:), Misty87, Z., Macierzanka:), Maniuś, dżona lubią tę wiadomość
-
Simon gratulacje
Kochana jak nic sie nie dzieje to poczekaj do 7 tyg wtedy zobaczysz juz serducho chyba ze sa jakies problemy to idz od razu i skonsultuj co masz robic dalej -
nick nieaktualny
-
Simon, gratulacje!!!! Ależ spokojnie nam to oświadczyłaś Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!
No i dzień dobry
U mnie od rana było mglisto,a teraz zachmurzone. Zadań bojowych na dziś nie mam przewidzianych żadnych, także luzik
Miłego dzionka!
No i popatrzcie co dziś na fejsbukach zobaczyłam:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 10:50
Natka098, Fidelissa, Anaaa:), Z., Maniuś, dżona lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane!
Misty śliczne chłopaki, bardzo się zmienili! Takie "dorosłe" noworodki
Przedszkolanko, imię super, też rozważaliśmy Polę gdyby Szymek nie był chłopakiem
Another, głowa do góry!
Simon gratulacje! Z wizytą poczekaj, nie ma co iść za wcześnie, bo i tak nic nie będzie widać na usg. W 7tc widać juz zarodek z serduszkiem.
Macierzanko super że zajrzałaś! Trzymam za Was kciuki. Uda się w końcu, zobaczysz. Dużo sił Ci życzę
A Bursztynka nic się nie odzywa?
Aniu prawdziwi z Was farciarze Fajne są takie pozytywne dni, dają mocnego kopa na dłuższy czas.
Ja miałam odżywkę 8w1 eveline i coś tam działała, a palce bolały mnie jak zamiast nałożyć jedną warstwę położyłam od razu dwie.
Jestem średnio na bieżąco, przytłacza mnie praca i remont.
Dziś zamówiłam łóżeczko i komodę dla Młodego. Zaraz jedziemy do Warszawy do znajomych, którzy też spodziewają się dziecka.
Jutro zahaczymy o Ikeę po regalik do pokoju małego, może coś do domu jeszcze dokupimy.
Czekam na kolejną wizytę, strasznie jestem ciekawa czy Szymkowi dojdzie kolejny kilogram i czy rzeczywiście zapowiada się na takiego klocka
Lecę zamykać pracę i w drogę!
Dobrego weekendu!przedszkolanka:), Little Frog, Anaaa:), Misty87, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Jestem juz mezatka
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7419f6f683235b81.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c3581a04366f8969.htmlLena87, przedszkolanka:), Natka098, Little Frog, Anaaa:), Anutka, Misty87, Z., Fidelissa, Macierzanka:), santoocha, dżona lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny