X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Magda, a gdzie teraz byłaś u gina?

Może jak wyłączysz myślenie że teraz nie możesz to się uda? Będziecie się zabezpieczać czy spontany?

A u mnie zaczynam dziś 30 tc. Matko jak to leci. To już tak tuż tuż :o
    Wczoraj kupiliśmy bardzo okazyjnie używany ale bardzo fajny wózek Maxi Cosi. Jestem bardo happy, że już to mam za sobą, bo wybór mnie przerażał.
    Ja tez juz mam :-). W 21 tyg zakupionyn:-) lezy u roszicow na poddaszu zapakowany :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie..Kolejny raz dostałam dziś od losu po dupie :( Otóż dwa słabsze zarodki się nie odmroziły :( :( a jedna blastusia się tak zregadowała że szkoda gadać :( :(
    Więc jednym słowem transfer się nie odbył i nie mamy już nic
    Zastanawiam się co robię źle brak mi sił :( :( :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    No ja wiem ze wszystkim nie dogodze. Ale ja podchodze do tego tak ze pracodawca dajac mi umowe obdarzs tez zaufaniem i nie fer by bylo z mojej strony zajscie zaraz w ciaze i uciekniecie na zwolnienie. A nistety to praca stresujaca w terenie wiec ciezko chyba byloby pracowac. I szczerze powiem nie chce wyjsc na swinie ze zlapie umowe i zaraz ciaza. Chociaz moj pracodawca ostatnio mowil ze zdaje sobie sprawe ze mam lat tyle co mam i nie mam jeszcze dzieci ze to nie uniknione i bede chciala w ta ciaze zajsc ja nie przytaknelam ani nie zaprzeczylam. Takze nie wiem moze ja jestem za uczciwa moze jeszcze dostane po dupie za to ale mimo wszystko chcialabym byc fer i tyle

Ja także szanuję Twoją decyzję żeby nie było, i znając mnie to bym identycznie robiła, bo dla każdego chcę być dobra, ale jednocześnie wiem, że wiele razy też się na tym przejechałam. Jeszcze bardziej Cię rozumiem jeśli ta praca sprawia Ci przyjemność, a na pewno tak jest bo gdyby nie było to byś się nie zastanawiała. Wszystko w swoim czasie.

Ja jestem na taki etapie, że jak mi się nie uda zajść przez najbliższy czas to zacznę szukać pracy takiej, która właśnie będzie mi sprawiała przyjemność, na razie uważam że nie mamy już czasu odkładać dziecka, ale jak się nie uda to cóż, nic nie zrobię :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    Witajcie..Kolejny raz dostałam dziś od losu po dupie :( Otóż dwa słabsze zarodki się nie odmroziły :( :( a jedna blastusia się tak zregadowała że szkoda gadać :( :(
    Więc jednym słowem transfer się nie odbył i nie mamy już nic
    Zastanawiam się co robię źle brak mi sił :( :( :(

Nic nie robisz źle kochana, niestety los nie jest sprawiedliwy dla każdego, i trzeba sobie z jego przeciwnościami jakoś radzić. Czyli teraz wszystko od początku musicie?

martusia1986 lubi tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusiu kochana odpocznijcie troszke.... wiem ze ciezko wiem ile cie to wszytko kosztuje ale pomysl ze lepiej jak teraz takie rzeczy sie staly niz jakby sie zagniezdzily i bys stracila kolejny raz....takze teraz odpocznijcie zregenerujcie sie zrelaksujcie moze wyjazd i walczcie od nowa kochana trzymam za ciebie kciuki

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór!
    Wracam razem ze starankami :)

Martusia tak mi przykro, kochana wspieram <3. Wiem że to tak łatwo powiedzieć ale następny raz uda Wam się, wierzę! Nie podawaj się!

Monia również wspieram <3, będzie dobrze, wierzę że wyniki Wam się poprawią i pojawi się dzidziuś.

Misty piękne dzieciątka <3

Ja po 14 latach w marcu dowiedziałam się że wszystkie badania mamy dobre i nie ma dzidzi, co jest grane??? Nie wiemy, może psychika którą właśnie trzeba odblokować....Przyszedł czas właśnie na to :)

Pozdrawiam Was wszystkie <3

Z., Natka098, dżona, martusia1986, Macierzanka:), przedszkolanka:), Kaśka28, ania14, Fidelissa, Misty87 lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• alka89 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspieram

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 dziękuję <3 tak wszystko od nowa cała stymulacje :( Niestety los jest cholernie niesprawiedliwy..Ci co piją i nie wiadomo co jeszcze mają dzieci często nie przejmując się tym że robią im używkami krzywdę..

Kaśka28 kochana masz rację nawet pani doktor mi to powiedziała że mógłby się zagnieździć i mogłabym poronić..Narazie i tak musimy czekać na odpowiedź z firmy kiedy nas zakwalifikują do kolejnej próby do ponownych badań i wtedy zaczynamy..

Laura i Alka89 dziękuję <3

Laura lubi tę wiadomość

• alka89 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Tak tj nie sprawiedliwe ,ale trzeba mieć nadzieję do końca. Co chwile ja tracę i nie chce zyc ,ale jak mały kopie to jakoś to mija. W środę kolejna wizyta. Nie chce bo zawsze do szpitala mnie biorą bo ciągle coś nowego dochodzi. Eh ... gdyby nie nadzieja to bym już w wsriatkowie była.
    Martusia ,ja też nie mogłam zajsc i dopiero luteina pomogła. .. tak sobie myślę, że na sile zatrzymałam małego bo niby zdrowy organizm odrzuca chore zarodki

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 kochana nie myśl tak bo jeżeli maluszek by nie był silny to by żadne leki nie pomogły..Maleństwo jest silne i chce być z mamusią <3
    Ja trzymam kciuki za wizytę żeby było dobrze i żeby wszystko się poukładało..
    Ja mam niedrożność i niestety na naturalną ciąże nie mam co liczyć :(
    Ściskam Cię mocno :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 nie myśl tak, bo luteina nie zatrzymuje na siłe tylko pomaga się zagnieździć, a jakby miał odejść to i lutka by nie pomogła.

Martusia to trzymam kciuki żeby wszystko odbyło się w czasie po Waszej myśli, i los nowych gór Wam nie stawiał :*

• Złota Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Kochane!Dziewczyny martwiące się! Uszy do góry. Kiedyś będzie dobrze, musi być!

U mnie drugi test znów negatywy. Czekam na @.

Miłego dnia!

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota spadku nie ma, to i szansa nadal jest, myślisz ze na pewno miałaś owulke tego dnia? Może 15dc była?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 10:12

• Złota Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, na 100% nie wiem, bo nie było monitoringu. Mogła być później, w okolicach 13 dnia, ale teraz to już nic nie wiem.

Zobaczysz jednak, jutro będzie spadek. A czwartek przyjdzie małpa. Założę się.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 10:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kibicuje nadal Twojej tempce żeby nie spadała.

• Złota Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kibicuj, kibicuj, może stanie się cud ;)

przedszkolanka:), Natka098, alka89, Anaaa:), Lena87 lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia oj życie jest cholernie niesprawiedliwe !
    ale walczcie nadal ! uda sie !!!!!!!!!!!!

Laura cieszę się, że do nas wróciłaś :)

Laura lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Kibicuj, kibicuj, może stanie się cud ;)

U mnie wedlug wszystkich lekarzy owulka byla 15 dc ,a wedlug mojego gina w 20 i wlasnie tylko wtdy sie kochalismy i sie udało,mimo,ze inni twierdzili,ze pecherzyki dawno pekly itd Powodzenia

• Złota Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natunia, będzie co ma być.

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia bardzo mi przykro..ale moze juz niedlugo podejdziecie do procedury i sie uda :)

Alka ja trzymam kciuiki za Wasz cudzik:)

my sporo rozmawialismy z mezem.. i zaskoczylo mnie bo zatrzymal sie ostatnio przy domku.. bo zastanwiamy sie nad zmiana meiszkania jak rozstrzygni sie sprawa spadkowa :)
    i tak patrzy na ten dom i mowi .. wiesz fajnie by ylo tu sobie kupic dom..zobacz blisko przedszkole, szkola dla naszego dziecka przychodnia park :)

i o dziwo..nie wiem skad sie to u meza bierze..ale nie ma skrupulow..ak ktos sie pyta czemu nie mamy dzieci to mowi.. po porstu poki co nie mamy czym sie zaplodnic.. ale jestesmy w trakcie kuracji :)

jestem z niego dumna..ze pogodzil sie z pewnymi rzeczami ze umie mowic o naszym problemie szczerze :)

Natka098, przedszkolanka:), Little Frog, Anaaa:), Fidelissa lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 1254 1255 1256 1257 1258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ