Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
zhej laski. Wczoraj wizyta,pierwszy raz wyszlam bez placzu ,ale to pewnie dlatego,ze nie robil dokladnego usg. Umowilam sie na poniedzialek do Invicty,tam maja super sprzet i obejrza wszystkie kosci Tobiaszka. Szyjka mi sie skrociła i mam sie oszczedzac,ale powiem Wam,ze zaczełąm ogladac łozeczka...Jak w pon nie bedzie az tak zle po usg to kupie cos juz bo termin sie zbliza ,a nic nie mam...
Trzymam kciuki za kazda z Wam i Zetce gratuluje
Zlotko,nastepnym razem sie uda...
NADZIEJA UMIERA OSTATNIANatka098, Macierzanka:), Anutka, Z. lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualnyZłota wrote:Inofolic biorę od roku, metforminę od kwietnia. I nie działa:/
A te co na nie tak szybko działa, to często mają swoją owulacje, ale nieregularnie i te leki im tylko normują. Stąd zachodzą w 2, 3 cyklu starań z lekami.
Ale jak jajniki nie pracują, to dupa blada. Sam inofolic nie pomoże.
Ja to wszystko wiem, ale i tak mnie szlak trafia. -
Zetko wielkie gratulacje! Mój Szymek też tak wyglądał na teście w 13dpo
Jesteście dowodem, że każdemu może się udać!
Staraczki, które jeszcze czekają na swoje maleństwa- Wam też się uda! Nie ma innej opcji i już!!!
Macierzanka:), Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Mam taka wizje, ze Wy wszystkie zachodzicie w ciąże i odchodzicie, a ja tu zostaję, sama, opuszczona i smutna. Oj, będę ryczeć...
Też mam bardzo często takie myśli ..
W sumie wszystko widać po forum, rozumiem że jest większość osób zapracowana bądź remonty mają ale wątek nie tętni tak życiem jak na początku roku ..
Natka098 wrote:Magdas tylko że mi jeszcze nigdy nic nie urosło i w tym problem, przy jednym clo nic, teraz 2 clo i zobaczę na monicie w poniedziałek czy coś urosło. I tak wbijam w miesiące kolejne, a najbardziej przeraża mnie to że jeśli już będzie owulka to będzie jakiś następny problem
Natka, u Mnie przy pierwszym podejściu z CLO z dawką 2 tabletki dziennie też nic nie urosło ..
-
nick nieaktualnyMnie cieszy kazdy sukces. Ale jednoczesnie moje pragnienie dziecka jest wieksze. Wiem tez ze gdyby nie to forum to bym byla nieswiadoma i nie wymusilanym clo bo bym sie nie obserwowala tylko chyba czekala na cud. Czuje sie teraz zle z tym ze tak dlugo odkladalam dziecko i slub
Z. lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny będziemy się starać!
Właśnie po to to forum jest . Ja jak zaglądam tu to przypomina mi o staraniu, i ovu sam wykres mimo że nie prowadzę tak starannie jak wcześniej ale samo bycie tu . Jak znikam stąd to jakaś pustka i czegoś mi brakuje....i być może przestaje myśleć, ale jednak to forum dużo daje .
Dlatego nie marudzić i jak Lena mawia: spiąć poślady i do Walki!
Życzę wytrwałości
PS. no musiałam pokrzyczeć
Lena87, ania14, Maniuś, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystkiego są plusy i minusy ..
Prowadzenie wykresu dużo daje, ale nie oszukujmy się nakręca strasznie czy tego chcemy czy też nie
Dziewczyny, mamy chwile zwątpienia, marudzimy ale co Najważniejsze WalczymyZłota, Laura, Macierzanka:), Maniuś, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Tak Lena nakręca, wiem szczególnie detektor oznak ciąży, dlatego ja nie mam abonamentu a i ostatnio zaniedbałam moje wykresy ale samo wchodzenie na wykres wiem kiedy mniej więcej są płodne
No i forum też daje dużo . I teraz Z. pokazała że można i trzeba się staraćLena87, Maniuś, Macierzanka:), Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaramy sie bo to forum dla staraczek a nie zrezygnowanych Dzis mam masakrycznie ciezki i podly dzien. Wszystko mi nie wychodzi mam ochote plakac i o dzuwo to nie chodzi o staranie. Dostalam mandat bo ja glupia ze wsi zapomnialam o parkometrach. Dobrze ze blokady mi nie zalozyli.
Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rany ile się tu dzieje...
A ja jak zwykle się spóźniłam na gratulacje, fanfary oraz łzy (które de facto pzyszłam obetrzeć ) i inne emocje.
Witam w końcu na dłuższą chwilę ( o ile jest tutaj ktoś teraz )
Mam dla Was jakąs godzinkę, więc chętnie w końcu pogadam na spokojnie.
Witam kobietki, które mają cudowny dzień i te, które mają podły.
Lena87, Laura, Anaaa:), Z., olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laura wrote:Macierzanko widzę Cię
Powiedz co u Ciebie?
Wytropiłaś mnie
A no ja właśnie wróciłam z pracy i postanowiłam się zrelaksować.
A u mnie niby bez zmian, ale jednak inaczej.
Widzę, że i Ty wróciłaś a u Ciebie co?Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Wytropiłaś mnie
A no ja właśnie wróciłam z pracy i postanowiłam się zrelaksować.
A u mnie niby bez zmian, ale jednak inaczej.
Widzę, że i Ty wróciłaś a u Ciebie co?
Brakuje Cię tutaj
U mnie nic specjalnego, staranka bez wspomagaczy
Chcę się wybrać do ginka ale już w tym cyklu chyba nie, bo dzisiaj 23 dc, więc lepiej w przyszłym i może zdecyduje się na clo
Mój siostrzeniec chyba wpłynął tak na mnie
A poza tym starość nie radość, ostatni gwizdek....
Kochana a Ty jak się czujesz??Z. lubi tę wiadomość