Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja nawet dobrze. Wiele czynników i wydarzeń i spotkanych ostatnio na mojej drodze ludzi sprawiło, że moje podejście do macierzyństwa zaskakująco się zmieniło
Oczywiście nadal bardzo chcemy zostać rodzicami i usilnie w tym kierunku działamy, ale z większym spokojemLaura, Lena87, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
A ja dziś zabiegana. Sprzątam, gotuję (w międzyczasie nadrabiam zaległości serialowe ), wieczorem czeka mnie odrabianie zaległości z całego tygodnia....ahhh to lenistwo.
A tak z bardziej odległej przeszłości, to mój mąż teraz bardzo chce zostać tatą. Już nie ma cienia wątpliwości
A poza tym, to nic ciekawegoLaura, Macierzanka:), Driada0102, Kaśka28, Lena87, Maniuś, Anaaa:), Z., olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Złota cześć, bardzo trzymam!!! Zestaw? Ten taki "po bożemu"? Czy nie jestem w temacie?
Złota, będzie dobrze!!!
Żaba! Nic ciekawego? To że Twój mąż che zostać tatą to jest mega ciekawe
Jaki plan tym razem na miły wieczór?
Z. lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:A ja nawet dobrze. Wiele czynników i wydarzeń i spotkanych ostatnio na mojej drodze ludzi sprawiło, że moje podejście do macierzyństwa zaskakująco się zmieniło
Oczywiście nadal bardzo chcemy zostać rodzicami i usilnie w tym kierunku działamy, ale z większym spokojem
Czyli jest dobrzeMacierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Nie wiem dlaczego ale byłam przekonana, że masz z 22-23 Nie wiem skąd mi się to w głowie ubździło
22 miałam jak ślubowałamLena87, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
A ja też trochę zaległej pracy mam na dzisiaj, no ale jak się zgłębia tajniki medycyny, to się ma mało czasu na obowiązki Takie mam hobby ostatnio
Jutro myślę dopiero solidnie odpocząć, jak oczywiście po pracy uporam się ze stertą dzisiejszego prania, które jutro będzie czekać na uprasowanieLittle Frog, Laura, Lena87, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:A ja też trochę zaległej pracy mam na dzisiaj, no ale jak się zgłębia tajniki medycyny, to się ma mało czasu na obowiązki Takie mam hobby ostatnio
Jutro myślę dopiero solidnie odpocząć, jak oczywiście po pracy uporam się ze stertą dzisiejszego prania, które jutro będzie czekać na uprasowanie
ale mnie zaciekawiłaś
To będziesz miała większą wiedze dla nasWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 16:50
-
Macierzanka:) wrote:Złota cześć, bardzo trzymam!!! Zestaw? Ten taki "po bożemu"? Czy nie jestem w temacie?
Złota, będzie dobrze!!!
Żaba! Nic ciekawego? To że Twój mąż che zostać tatą to jest mega ciekawe
Jaki plan tym razem na miły wieczór?
Tak, po bozemu musi byc dobrze, wiem, tylko czasem dopada zwatpienie.Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macierzanko, a w jakim kierunku to zgłębianie wiedzy? Jak się domyślam, to będziemy mogły u Ciebie zaczerpnąć informacji związanych ze staraniami Zostaniesz przy swojej działce - poradnictwo szeroko rozumiane?
Ale mi humor poprawiłyście Z chyba tchnęła dosłownie nowe życie w forumNatka098, Macierzanka:), Lena87, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Natka, jak ja dawno nie byłam nigdzie z nikim... Chętnie bym się umalowała i poszła na miasto choć z drugiej stony jestem tak padnięta, że chyba jednak nigdzie bym nie poszła
Złota, my chyba też niedługo będziemy z tego korzystać... więc jak coś zaczerpnę informacji od Ciebie. I niech Cię nic nie dopada.
Jeżeli parametry nasienia są obniżone, to poczęcie jest możliwe, ale cykl kobiety musi być super wyregulowany, no i jajowody wiadomo drożne, a faceta zawsze da się podrasować trochę (Mówię tu o przypadkach gdzie są plemniki, ale o obniżonych parametrach, bo wiadomo są też wyniki, z którymi czasem nie ma czego zrobić.)
My właśnie takie mamy plany, czyli mocno dalekosiężne, ale powolutku do celu...
Laura, no myślę, że czymś ciekawym się na pewno z Wami podzielę
Żaba a ja w kierunku oczywiście płodności (również szeroko rozumianej )
Moja "działka" jak to nazwałaś zostaje. Mogę nawet doradzić czasem jak ugotować zupę
Driada? No witaj! Jak tam dzidziulek Twój i jak Ty? Zdrowa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 17:00
Laura, Little Frog, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny