Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Santoocha pokoik Szymka pięknie urządzony.
Alka Tobiaszek skrada serce ♡
Czuję się fatalnie, słabo mi, brak apetytu, mdłości i ból kości w kroku szczególnie kości ogonowej.
czuję że maluszek coraz większy bo zaczyna uciekać żebra że o leżeniu na plecach mogę zapomnieć.
W środę idę prywatnie do gin. Już się nie mogę doczekać
Rudasku ale śliczne. Kurdę gdzie można nauczyć się robić takie cuda? Też chcę !Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 15:28
-
Santoocha pokoik przesliczny!
Rudasek ale fajne to to
Alka cudenko malutkie!
My sie meczymy z ciemieniucha...o ile to jest to.
Najpierw wyszly im potowki (chyba), potem Kubie przeszlo w czerwone plamy na buzce i cala glowe luszczaca sie, Kamilkowi tylko troche. Nie wiem czy to ta nietolerancja laktozy...kupilismy kolejne mleko, bebilon pepti dha. Na razie ok. Mieszamy ze starym, ale nie ulewaja wiecej. Z kupkami nadal to samo...wymeczone lub z pomoca czopka co 2 dni
Zawsze cos...nie moga te malenstwa miec latwego poczatku, nie dosc ze start byl ciezki, to jeszcze teraz wiecznie bolace brzuszki itp. Szkoda mi ich
Anaaa, Driada jak u Was??? Mam nadzieje,ze chociaz Wasze smyki nie cierpia !
Fidelissa tuz tuz wielki dzien...cos czuje,ze Cie zbierze w ciagu najblizszych dni
Sara wiem o czym mowisz, ja tez mialam straszny bol w kroczu od polowy ciazy i ta miednica przeskakujaca...nie wyobrazam sobie jakbym miala donosic do 40tc...
Kasiu jesli nas podgladasz to buziak for you :*
Lenka, Macierzanka, Melula, kasia czarna, Bursztynka i reszta! Zagladnijcie czasem:)
Manius :*
Monia jak sie czujesz?
Uwierzylas juz calkiem w to, co sie dzieje?
Maniuś, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Misty dzięki , ze pytasz eee tropie sie z potwornym bólem gardła od wczoraj.. mam prenalen na gardło i gardimax ..
czuje sie w miarę ok .. nie cierpię szynek, parówek , ciastek, słodyczy i zaczynam mieć odrazę do mięsa.
Czekam na wyniki badań . Następna wizyta dopiero w środę za tydzień.
Mdłosci są , ale póki co naciągam , jeszcze nie puszczałam pawia
pozdrowienia dla Ciebie i Twoich facetówWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 15:54
olka30, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorową porą (no w każdym razie już ciemno za oknem)
Dostałam dziś miły prezencik na urodziny. Mój synuś się tak pięknie rozkraczył na usg, że potwierdził moje przeczucia w 100 % W ogóle nie jest wstydliwy i myślę, że już nic mu nie zniknie No cóż o kokardkach i sukieneczkach będziemy musieli na razie zapomnieć.Maniuś, przedszkolanka:), Anaaa:), Little Frog, santoocha, Misty87, Lena87, Macierzanka:), zizia_a lubią tę wiadomość
-
Ala, Tobiaszek presłodki
Kasiu buziaki dla Ciebie jeśli nas podczytujesz :*
Santoocha, cudny pokoik! Szymuś będzie miał jak w raju
Misty u nas już dużo lepiej napisałam Ci na prv
Another miło Cię widzieć po tak długiej przerwie
Macierzanko trzymam za Was kciuki
Ola gratuluję Synka!
Pozdrawiam Was wszystkie i myślę o Was :*
U nas już lepiej, ale w dalszym ciągu brak czasu. Bycie mamą to "praca" na pełny etatLittle Frog, Macierzanka:), olka30 lubią tę wiadomość
-
Anaaa, ale śliczny Hubercik
Słodkość nas słodkości
Olka, gratuluję synka. Jednak chłopaki rządzą w naszym wątku
Fidelissa jest na porodówce, ciekawe czy Jaś pojawi się dziś, czy jutro na Święto Niepodległości
Ja miałam dziś strasznie ciężki dzień w pracy, mam wrażenie że ludzie wala drzwiami i oknami zanim pójdę rodzić. Nigdy w listopadzie nie było takiego ruchu!
Literki na ścianie są ze sklejki drewnianej. Zamawiałam na allegro, sama może i bym coś zrobiła, ale zwyczajnie nie mam czasu.
Kładę się, bo mi się brzuch napina i plecy strasznie bolą.
Miłego wieczoruAnaaa:), olka30, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Czesć tak wczesną, czy późną porą... Ale ja właśnie zaczęłam długi weekend
Misty, ależ ja tu bywam i czytam i nawet czasem coś piszę Byłam kilka stron temu, tylko nie możemy się zastać online Trzymam kciuki za Twoich dzielnych chłopców i za Was. Może po tych przysłowiowych trzech miesiącach wszystko sie unormuje. Jak ogólnie u Ciebie? Wysypiasz się nocami? W ogóle się wysypiasz?
Ala, Cieszę się, że się odezwałaś. Chłopiec jest cudny! A ty na pewno sobie coraz lepiej radzisz i nabierasz wprawy!
Santoocha, pokoik dla Szymka super Teraz tylko on musi zmienić mieszkanko
Madziul, czytałam Twój post i mam pytanie. Na jakiej podstawie lekarz powiedział, że nie da się zbić prolaktyny? Nie słyszałam jeszcze o czymś takim. Owszem są różne przyczyny podwyższonej, bo może być to na przykład gruczolak, ale nawet przy gruczolaku zbija się na przykład bromokryptyną. I lekarz stwierdził bezpłodność? Przez wysoką prolaktynę? Przede wszystkim jeśli starasz się o pierwsze dziecko jest to niepłodność pierwotna i to się diagnozuje i leczy. I nie uciekaj od nas! Zawsze możesz tu przyjść i zapytać o wszystko i na każdy temat!
Rudasku, Ty artystko Ja też lubię sama się pobawić i robię sobie sama różne takie rzeczy. A jaki człowiek potem dumny
Olka, gratuluję I witam kolejnego mężczyznę na pokładzie
Kokardki i sukienki następnym razem może będą
Anuś dziękuję :* Ja też trzymam kciuki za bycie mamą A Hubercik włosy ma genialne
Fidelissa trzymam i ja kciuki i czekam na wiadomości od Ciebie!
Another miło Cię zobaczyć
Pozdrawiam Was wszystkie! Również i te, które tu zaglądają i czuwają... wiem, że jesteście
Little Frog, Natka098, Anaaa:), olka30, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Wpadłam się przywitać i życzyć miłego dnia
U nas zimno, ale słonko troszkę się przebija przez chmury. Niedługo idziemy na spacer
Mieszkanko ogarnięte. Mężuś pilnuje synka, a ja mam chwilkę wolną więc zaglądam
A teraz hit: ważyłam się ostatnio i efekt jest taki, że po 11 kg które przytyłam w ciąży ( a raczej które poszły tylko w brzuch) nie zostało nic. A miałam cichą nadzieję, że troszkę ciałka zostanie, no ale cóż. Taka uroda.
Witam nowe staraczki, bo nie miałam okazji się przywitać
Coraz więcej nas. Super!
Rudasku muszę przyznać że masz talent do robienia takich rzeczy
Fidelissa czekamy na wieści w dalszym ciągu
Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość