X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia u mnie też usg wskazywało młodszą ciążę, ale jak się później okazało przy kolejnym usg, wszystko było w jak najlepszym porządku :) tak jak napisała Santoocha, mógł się zagnieździć później. Trzymam kciuki <3

Fidelissa gratulacje! Ucałuj Jasia :* dużo zdrówka dla Was, odpoczywajcie. Czekamy na zdjęcia :)

olka30, Fidelissa lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa - gratulacje Kochana, niech Jaś zdrowo rośnie, a wam pociechy i cierpliwości życzymy :)

Nam do bezpiecznego terminu - ciąży donoszonej został miesiąc...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 22:23

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa gratuluje! Taki niepodleglosciowy chlopczyk :D
    Swoja droga pieknie z terminem wyszlo :)

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana.

Fidelissa gratuluję, śledzę na bieżąco listopadówki :)

Imię ogłoszę jak się na coś zdecydujemy, to co było wcześniej albo zostanie, albo będzie jako drugie, bo to po moim ukochanym dziadku.

Humor niestety mam kiepski, bo dwa dni walczyłam o życie zwierzaczka i niestety się nie udało, mimo operacji :( Dziś mam rocznicę ślubu, a jakoś tak nie bardzo chce mi się cokolwiek świętować, zwłaszcza że po powrocie z pracy muszę urządzić zwierzakowi pogrzeb :(

Fidelissa lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Kochane Jaś urodził się o 5.05 rano. W terminie czyli 11.11.2014. Ma 3590kg i 54 cm, 10 punktów w skali.wszystko mnie boli mimo ketonalu, ale cieszę się że to już po... Dziękujemy wszystkim ciociom za gratulacje

Gratulacje :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Fidelissa super :) i najważniejsze , że masz już to za sobą :)

Martusia kochana nie smutaj ! idź skonsultuj to z innym lekarzem . u mnie na drugim usg wyszło że ciąża jest o 3 dni młodsza i oczywiście już mam strach czy malutki się zdrowo rozwija i czy rośnie prawidłowo. Wizyta dopiero za tydzień w środę . A te wszystkie obawy to przez to , że wchodze na belly i tam albo same poronienia albo brak bicia <3 albo dziecko za mało rośnie.. cały czas obiecuje sobie, że tam nie będe wchodzić i nie wchodzę ale czasem mam więcej czasu i akurat zerknę i niestety zawsze trafię na nieszczęscie tam i potem mam pełne gacie strachu :(
    jeszcze teraz mam zapalenie kardła, kaszel i siada mi na struny głosowe ostro i zawsze to kończy sie u mnie antybiotykiem i jutro ide do lekarza bo juz 3 dni lecze sie domowymi sposobami a jest tylko gorzej . I boje sie o maluszka teraz jeszcze mocniej :(
    Kochana a <3 było widać ? może naprawde lekarz sie pomylił .. idź na konsultacje do innego kochana.

Na konsultację się nie wybieram bo bym musiała czekać nie wiadomo ile..
    Nie serduszka jeszcze nie było..
    Z tego co wyczytałam to ciążę po ivf liczy się że ciąża jest o dwa tyg starsza niż sam dzidziuś i sama nie wiem co mam myśleć..

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana różnie mówią ale tym bym sie nie sugerowała jakoś. A kiedy masz następną wizytę ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaaa:) wrote:
    Martusia u mnie też usg wskazywało młodszą ciążę, ale jak się później okazało przy kolejnym usg, wszystko było w jak najlepszym porządku :) tak jak napisała Santoocha, mógł się zagnieździć później. Trzymam kciuki <3

Fidelissa gratulacje! Ucałuj Jasia :* dużo zdrówka dla Was, odpoczywajcie. Czekamy na zdjęcia :)

Dziękuję <3 Aby tak było jak piszecie <3

• Złota Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelisso gratulacje!

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Z, a jak tam u Ciebie podglądaczu? :) Dobrze się czujesz? :) Napisz kilka słówek :)

Dzień Dobry ;)

Czuwam, podglądam, czuwam ;) Ostatnio mniej piszę bo cały ten I trymestr jest stresujący i żyję od wizyty do wizyty żeby tylko dowiedzieć się czy wszystko jest okej. A czuję się raz lepiej raz gorzej, ale nie mogę narzekać, ostatnio dużo odpoczywam ;)

A co u Ciebie? Wykresu nie ma więc nie wiem jak sytuacja :D

Pozdrawiam Wszystkie piszące i podglądające również <3

olka30, Maniuś, Macierzanka:), Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    kochana różnie mówią ale tym bym sie nie sugerowała jakoś. A kiedy masz następną wizytę ?

U mnie nie może być od ostatniej miesiączki bo jakim cudem skoro zarodek był podany 17 października...
    Kolejne USG w niedzielę...

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z, mój wykres poszedł na urlop ;] Tak mi dobrze bez niego... ;] Ogólnie w grudniu planuję zrobić badania. Mam nadzieję, że się wstrzelę z tymi dniami cyklu :)
    Heh, miałam Ci napisać "spokojnie", ale domyślam się, że to nie jest takie łatwe do zrealizowania... A z tym odpoczywaniem to dobrze robisz! :) Tak trzymaj :)

Martusia, ja w tym temacie wiem mniej niż nic... Ale mocno trzymam kciuki i wierzę w to, że wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam!

olka30, Natka098, martusia1986 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane :)

Fidellis, Gratulacje dla Ciebie i Tatusia :)

Santocha to teraz kolej na Ciebie :)

Pozdrawiam <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokażę Wam tą moją kruszynkę co mnie tak straszy od samego początku :

0fdfce894dfcb1d5med.jpg

Macierzanka:), Natka098, Lena87, Little Frog, Fidelissa, olka30, Anaaa:) lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej DZiewczynki :) My dzis po wizycie :) WSzystko jest oki, szyjka długa i zamknieta :)
    Mały ma 1050 i cały czas mielił buzia i pił wody :D ciezko mu bylo fote zrobić, tylko taka sie udalo :D

http://wrzucaj.net/images/2014/11/12/27tydz.jpg

Macierzanka:), Natka098, Misty87, Maniuś, ania14, Lena87, martusia1986, Little Frog, Natu93, olka30, Anaaa:) lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka, Złota, Melula, Z., fajnie Was zobaczyć:)

Ola, ja też mam(miałabym) w planie dać synkowi (jeśli były synek) na drugie imię po moim tatusiu... ale czy tak będzie czas pokaże :)

Martusia, jest kropek! Wiem, że łatwo mi mówić, ale stres Ci nie pomoże, a może zaszkodzić!

Rudasku jaki śliczny Staś :)

Santoocha, jak tam? :) Czekasz? <3

Lena, witaj :)

Pozdrawiam podglądaczy i gaduły wszelkie :D , choć ostatnio coś milcząco tutaj...

Natka098, martusia1986, Little Frog, olka30, Anaaa:) lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, podglądaczu :) a u Ciebie jak?:D

Natka098 lubi tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie nijak :) czekam na @, która się spóźnia na domiar złego, mam mnóstwo wyników badań z których nic nie wynika, a może wynika a ja tego nie rozumiem :) Ogólnie nie wiem co robić.

• Myszka86 Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Dziś miałam wizytę i moje male szczęście ma 1,6cm.Dostalam skierowanie na badania no i już wiem, że prenatalne mam za free ze względu na wcześniejsze poronienie.

olka30, Anaaa:) lubią tę wiadomość

relgdf9hh7cqua7m.png
    zrz63e5e4fvq77d3.png
  • Myszka86 Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A możecie mi napisać jak się wkleja zdjęcia od razu na forum? ?

relgdf9hh7cqua7m.png
    zrz63e5e4fvq77d3.png
‹‹ 1386 1387 1388 1389 1390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ