Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Martusia u mnie też usg wskazywało młodszą ciążę, ale jak się później okazało przy kolejnym usg, wszystko było w jak najlepszym porządku tak jak napisała Santoocha, mógł się zagnieździć później. Trzymam kciuki
Fidelissa gratulacje! Ucałuj Jasia :* dużo zdrówka dla Was, odpoczywajcie. Czekamy na zdjęciaolka30, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Fidelissa - gratulacje Kochana, niech Jaś zdrowo rośnie, a wam pociechy i cierpliwości życzymy
Nam do bezpiecznego terminu - ciąży donoszonej został miesiąc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 22:23
olka30, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Witam z rana.
Fidelissa gratuluję, śledzę na bieżąco listopadówki
Imię ogłoszę jak się na coś zdecydujemy, to co było wcześniej albo zostanie, albo będzie jako drugie, bo to po moim ukochanym dziadku.
Humor niestety mam kiepski, bo dwa dni walczyłam o życie zwierzaczka i niestety się nie udało, mimo operacji Dziś mam rocznicę ślubu, a jakoś tak nie bardzo chce mi się cokolwiek świętować, zwłaszcza że po powrocie z pracy muszę urządzić zwierzakowi pogrzebFidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Kochane Jaś urodził się o 5.05 rano. W terminie czyli 11.11.2014. Ma 3590kg i 54 cm, 10 punktów w skali.wszystko mnie boli mimo ketonalu, ale cieszę się że to już po... Dziękujemy wszystkim ciociom za gratulacje
GratulacjeFidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Fidelissa super i najważniejsze , że masz już to za sobą
Martusia kochana nie smutaj ! idź skonsultuj to z innym lekarzem . u mnie na drugim usg wyszło że ciąża jest o 3 dni młodsza i oczywiście już mam strach czy malutki się zdrowo rozwija i czy rośnie prawidłowo. Wizyta dopiero za tydzień w środę . A te wszystkie obawy to przez to , że wchodze na belly i tam albo same poronienia albo brak bicia albo dziecko za mało rośnie.. cały czas obiecuje sobie, że tam nie będe wchodzić i nie wchodzę ale czasem mam więcej czasu i akurat zerknę i niestety zawsze trafię na nieszczęscie tam i potem mam pełne gacie strachu
jeszcze teraz mam zapalenie kardła, kaszel i siada mi na struny głosowe ostro i zawsze to kończy sie u mnie antybiotykiem i jutro ide do lekarza bo juz 3 dni lecze sie domowymi sposobami a jest tylko gorzej . I boje sie o maluszka teraz jeszcze mocniej
Kochana a było widać ? może naprawde lekarz sie pomylił .. idź na konsultacje do innego kochana.
Na konsultację się nie wybieram bo bym musiała czekać nie wiadomo ile..
Nie serduszka jeszcze nie było..
Z tego co wyczytałam to ciążę po ivf liczy się że ciąża jest o dwa tyg starsza niż sam dzidziuś i sama nie wiem co mam myśleć.. -
nick nieaktualnyAnaaa:) wrote:Martusia u mnie też usg wskazywało młodszą ciążę, ale jak się później okazało przy kolejnym usg, wszystko było w jak najlepszym porządku tak jak napisała Santoocha, mógł się zagnieździć później. Trzymam kciuki
Fidelissa gratulacje! Ucałuj Jasia :* dużo zdrówka dla Was, odpoczywajcie. Czekamy na zdjęcia
Dziękuję Aby tak było jak piszecie -
Little Frog wrote:Z, a jak tam u Ciebie podglądaczu? Dobrze się czujesz? Napisz kilka słówek
Dzień Dobry
Czuwam, podglądam, czuwam Ostatnio mniej piszę bo cały ten I trymestr jest stresujący i żyję od wizyty do wizyty żeby tylko dowiedzieć się czy wszystko jest okej. A czuję się raz lepiej raz gorzej, ale nie mogę narzekać, ostatnio dużo odpoczywam
A co u Ciebie? Wykresu nie ma więc nie wiem jak sytuacja
Pozdrawiam Wszystkie piszące i podglądające równieżolka30, Maniuś, Macierzanka:), Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Z, mój wykres poszedł na urlop ;] Tak mi dobrze bez niego... ;] Ogólnie w grudniu planuję zrobić badania. Mam nadzieję, że się wstrzelę z tymi dniami cyklu
Heh, miałam Ci napisać "spokojnie", ale domyślam się, że to nie jest takie łatwe do zrealizowania... A z tym odpoczywaniem to dobrze robisz! Tak trzymaj
Martusia, ja w tym temacie wiem mniej niż nic... Ale mocno trzymam kciuki i wierzę w to, że wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam!olka30, Natka098, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej DZiewczynki My dzis po wizycie WSzystko jest oki, szyjka długa i zamknieta
Mały ma 1050 i cały czas mielił buzia i pił wody ciezko mu bylo fote zrobić, tylko taka sie udalo
http://wrzucaj.net/images/2014/11/12/27tydz.jpgMacierzanka:), Natka098, Misty87, Maniuś, ania14, Lena87, martusia1986, Little Frog, Natu93, olka30, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Bursztynka, Złota, Melula, Z., fajnie Was zobaczyć
Ola, ja też mam(miałabym) w planie dać synkowi (jeśli były synek) na drugie imię po moim tatusiu... ale czy tak będzie czas pokaże
Martusia, jest kropek! Wiem, że łatwo mi mówić, ale stres Ci nie pomoże, a może zaszkodzić!
Rudasku jaki śliczny Staś
Santoocha, jak tam? Czekasz?
Lena, witaj
Pozdrawiam podglądaczy i gaduły wszelkie , choć ostatnio coś milcząco tutaj...Natka098, martusia1986, Little Frog, olka30, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny