Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hellołłłł
Tesknilam za Wami...fajnie leci czas jak sie zyje na wysokich obrotach,ale to jednak nie dla mnie...przez ostatni tydzien juz prawie chodzilam do tylu bo mialam taki nawal obowiazkow,ale od dzis juz dosc Spalam do 12 i prawie sie spoznilam do pracy na 15 Teraz juz mam nadzieje ze bedzie troszke luzniej...
Za tydzien testuje o ile @ mnie nie uprzedzi...1 cykl ze zdrowym nasieniem trzymajcie kciuki,plissssMisty87, Macierzanka:), Little Frog, olka30, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Maniusiu trzymam kciuki
Natka to może zapodaj te wyniki, jak chcesz, to polukamy...
Żaba, co u Ciebie? Ja już niedługo robię reset Kończę grubszą sprawę w pracy i chwilę się pobyczęManiuś, olka30 lubią tę wiadomość
-
Wita Was nocna mleczarnia
A wiecie co jest najfajniejsze? Ze zawsze w urodziny będzie miał wolne )Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 02:04
Little Frog, santoocha, Lena87, Maniuś, olka30, Z., Anaaa:), Misty87, Macierzanka:), Another, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Maniuś kciuki w pełnej gotowości - mocno zaciśnięte!
Ja czekam na weekend. Jakiś ten tydzień mam taki dziwny. Chodzę śnięta ;] Ale to pewnie też przez pogodę. Jesień mam za oknem i to nie złotą tylko szarą i wietrzną.
Fidelissa, no tak to już jest, jak się ma wbudowane dwa dystrybutory mleka ;]Maniuś, olka30, Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:śliczne te Twoje szczęście już przypomina człowieczka to niesamowite. Ja idę w środę.
-
Witam dziewczyny
Martusia, Myszka śliczne fasolki
Fidelissa ja mam zawsze wolne po urodzinach, mogę z czystym sercem zalewać komara, bo zawsze mam dzień na wytrzeźwienie
Rudasek cudny dzidziorWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 08:43
Z., Little Frog, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Myszka86 wrote:Faktycznie między nami jest tylko tydzień różnicy, także rodzimy w tym samym czasie. Fajnie. Uczucie super, cały wieczór mi się buzia śmiała po wizycie. Zresztą sama wiesz jak to jest. A dostałaś już skierowanie na mocz, tokso i inne? ?
boje się bardzo czy wszystko ok . -
Martusia piękna Kruszynka
Rudasku śliczne zdjęcie Stasia czekamy na przystojniaka
Myszka, małe a za razem ogromne szczęście rośnijcie zdrowo
Lena :* Macierzanka :*
Maniuś trzymam mocno kciuki! :*
Fidelissa jak się czujecie?
Santoocha teraz Wy się rozpakowujcie
Żaba u mnie tak samo, szaro buro i ponuro, ale cóż .. zima za rogiem..
Monia, czekamy na wieści z wizyty
Olka co u Was?
Pozdrawiam Wszystkieolka30, Little Frog, Maniuś, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Monia doczekasz się. A potem doczekasz się stóp wbijających się w żebra, i będziesz prosiła żeby już Ci odpuściło te katusze
Na wszystko przyjdzie czas.
Zrobiłam dziś wyniki, w końcu dobry mocz, dobra morfologia, nie mam anemii, płytki wzrosły, więc jest szansa na zzo.
Wieczorem ostatnia wizyta u gina. A miałam nadzieję, że się jej nie doczekam...
Chyba mi już hormony uderzają do głowy, bo tak łatwo mnie zdenerwować, ze hej!
Wkraczam na wojenną ścieżkę z tesciową, wpierdala mi się we wszystko, kontrolują, nakazują. Masakra. Zaczęłam ostro stawiać granice, to jest teraz wielki foch.
Wisi mi to. Musze zadbać o moją prywatność, bo wyląduję w wariatkowie...Anaaa:) lubi tę wiadomość