X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, a Ty jak tam? Jak się czujesz? :) Poopowiadaj nam tu trochę :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejsza swiąteczna produkcja :)
    Chwalę sie:)

http://wrzucaj.net/images/2014/11/14/ozdoby.jpg

nick nieaktualny, santoocha lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Natka, a Ty jak tam? Jak się czujesz? :) Poopowiadaj nam tu trochę :)

Żabciu nie mam co opowiadać, nic ciekawego się nie dzieje, ostatnie czasy moje dni są nudne, jednym z przerywników są wizyty u dentysty :/, nie wiem jak to się stało ale przez ten 11 listopada i 1 listopada tak szybko mi zleciały te dwa tygodnie listopada, że jestem w szoku, nie wiem kiedy te dni minęły, a pogoda też nie rozpieszcza zbytnio :/ Non stop zachmurzone, a z chęcią twarz bym na słoneczko wystawiła. Ogólnie wpadałam w depresyjno-jesienny stan :D

Chyba jestem jak ten miś, najchętniej przespałabym zimę.

A no i czekam na moją @ która łaskawie powinna być minimum 5 dni temu.

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ta emotka po "depresyjno-jesienny stan" mówi wszystko :D

Ja też nie wiem kiedy ten czas mija. Już niedługo będziemy witać nowy rok...

Co do słoneczka, to ja bym chętnie gdzieś na plaży tyłek prażyła :D

A @ znów w kulki leci? Ja to miałam takie @ objawy kilka dni temu, a teraz cisza, nie czuję, żeby się na nią zanosiło, ale ma jeszcze kilka dni.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja @ sobie ze mnie jaja robi, 3 dni lekko plamiłam, ale nie tak cały dzień, tylko po prostu raz po ćwiczeniach, już myślałam, że lada moment będzie bo i bóle podbrzusza się pojawiły, a teraz mnie wysterowała i 2 dni nawet bez plamień, a powinnam mięć ją bo brałam dupka.

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to faktycznie. A robiłaś może test na wszelki wypadek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    No to faktycznie. A robiłaś może test na wszelki wypadek?

robiłam, ale moja tempka mówi sama za siebie, że nic się działo.

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhhh....a już miałam nadzieję, że ten Twój cykl w końcu wróci na właściwe tory...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daleko mu do właściwych torów :D Jeszcze na domiar złego brałam antybiotyk na zęba i sobie tak podrażniłam, żołądek, że mam z nim rewolucje:/ mimo że brałam osłonkę i jogurty.

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja...moja @ ro jest dopiero pizda!!! Przyszla i to o tydzien za wczesnie :( nie rozumiem mojego organizmu...a boli jak cholera,ledwo funkcjonuje...no ale nic,trzeba spinac dupsko i dalej do przodu...czyli 21 cykl...Boze ile ja jescze musze przejsc???

Sorry za moje smety,ale to Wy najlepiej mnie zrozumiecie...

Pozdrawiam <3

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś dawaj smętuj dalej :D

Maniuś lubi tę wiadomość

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam juz powoli dosc...teraz moj maz ma rewelacyjne wyniki to pewnie u mnie sie wszysrko pojebalo :( Gin 25-go...ciekawe co zas mi powie

Mam pytanie do dziewczyn ktore braly castagnusa...czulyscie zmiany jakiekolwiek?

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kiedyś brałam i cykl mi się uregulował, podobno działa najlepej na dziewczyny z niskim LH lub wysoką prolaktyną

Maniuś lubi tę wiadomość

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniusiu smęć ile chcesz! Ale i spinaj poślady :)
    A castagnus obniża prolaktynę i ponoć reguluje, ale nie próbowałam nigdy, bo łykam sobie bromergon od dwóćh lat...

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny...jakby nie Wy to naprawde tylko w leb se strzelic...

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie srzelaj :) Kochana oczko masz, może to będzie szczęśliwy cykl :)
    W sumie każdy może być. Ja kończę 32 cs. powoli i myślę być w ciąży tak do 40tego :) . Kurde damy radę! ale i ponarzekać trzeba czasem!

Maniuś, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narzekanie ludzka rzecz, ale trzeba ciągnąć dalej :) A później pchać, wózeczek :D

Maniuś, Little Frog, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś, pewnie. Ponarzekaj. Jak nie na teściową, to na cykl, jak nie na cykl, to na męża, jak nie na męża, to na pogodę :) A jak już wyrzucisz ten worek ze złymi emocjami do kontenera, to uśmiechnij się do siebie :)

Ja też wierzę, że nam się uda! :) I jak to napisała Natka - pociśniemy ten wózek! :)

nick nieaktualny, Maniuś, Macierzanka:), Misty87, Z. lubią tę wiadomość

• Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś ja brałam castagnusa i cykle ładne miałam :)

Maniuś lubi tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie pochwale...ze dlugo na@ po porodzie czekac nie musialam! Nie dosc, ze po cc lecialo ze mnie prawie 6tyg (!) Potem az 2 tyg spokoj i nagle znow, bylam pewna, ze cos tam jeszcze sie oczyszcza. Nie pomyslalam przez chwile o @ a wybralam sie akurat do gina na kontrole poporodowa i on twardo, ze to okres...
    Wiecie czego sie boje...ze tak latwo teraz zajsc znowu,skoro sie udalo za 1 razem. Najzwyczajniej boje sie uprawiac seks...
    wiem wiem jest tyle form zabezpieczen, ale zadna nie daje 100%, poza tym jestem przeciwna pigulkom, wszelkim wynalazkom typu spirala (odkad w tv widzialam dziecko z wrosnieta spirala)
    Zostaja gumki, ktorych tak nie cierpie... a przeciez po cc to dlugo nie wolno zajsc...eh zeby to bylo takie latwe!
    Byc moze i chcialabym jeszcze dziecko, marzy mi sie cora, ale z drugiej strony nie jest latwo w tym baszym panstwie utrzymac rodzine...
    O tak sie musialam wyzalic! A jeszcze mam dzis nerwa na tesciowa...ale nie bede Was zanudzac...

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
‹‹ 1389 1390 1391 1392 1393 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ