Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Natka, a Ty jak tam? Jak się czujesz? Poopowiadaj nam tu trochę
Żabciu nie mam co opowiadać, nic ciekawego się nie dzieje, ostatnie czasy moje dni są nudne, jednym z przerywników są wizyty u dentysty , nie wiem jak to się stało ale przez ten 11 listopada i 1 listopada tak szybko mi zleciały te dwa tygodnie listopada, że jestem w szoku, nie wiem kiedy te dni minęły, a pogoda też nie rozpieszcza zbytnio Non stop zachmurzone, a z chęcią twarz bym na słoneczko wystawiła. Ogólnie wpadałam w depresyjno-jesienny stan
Chyba jestem jak ten miś, najchętniej przespałabym zimę.
A no i czekam na moją @ która łaskawie powinna być minimum 5 dni temu. -
No ta emotka po "depresyjno-jesienny stan" mówi wszystko
Ja też nie wiem kiedy ten czas mija. Już niedługo będziemy witać nowy rok...
Co do słoneczka, to ja bym chętnie gdzieś na plaży tyłek prażyła
A @ znów w kulki leci? Ja to miałam takie @ objawy kilka dni temu, a teraz cisza, nie czuję, żeby się na nią zanosiło, ale ma jeszcze kilka dni.Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja @ sobie ze mnie jaja robi, 3 dni lekko plamiłam, ale nie tak cały dzień, tylko po prostu raz po ćwiczeniach, już myślałam, że lada moment będzie bo i bóle podbrzusza się pojawiły, a teraz mnie wysterowała i 2 dni nawet bez plamień, a powinnam mięć ją bo brałam dupka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja...moja @ ro jest dopiero pizda!!! Przyszla i to o tydzien za wczesnie nie rozumiem mojego organizmu...a boli jak cholera,ledwo funkcjonuje...no ale nic,trzeba spinac dupsko i dalej do przodu...czyli 21 cykl...Boze ile ja jescze musze przejsc???
Sorry za moje smety,ale to Wy najlepiej mnie zrozumiecie...
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
Mam juz powoli dosc...teraz moj maz ma rewelacyjne wyniki to pewnie u mnie sie wszysrko pojebalo Gin 25-go...ciekawe co zas mi powie
Mam pytanie do dziewczyn ktore braly castagnusa...czulyscie zmiany jakiekolwiek? -
nick nieaktualny
-
Nie srzelaj Kochana oczko masz, może to będzie szczęśliwy cykl
W sumie każdy może być. Ja kończę 32 cs. powoli i myślę być w ciąży tak do 40tego . Kurde damy radę! ale i ponarzekać trzeba czasem!
Maniuś, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maniuś, pewnie. Ponarzekaj. Jak nie na teściową, to na cykl, jak nie na cykl, to na męża, jak nie na męża, to na pogodę A jak już wyrzucisz ten worek ze złymi emocjami do kontenera, to uśmiechnij się do siebie
Ja też wierzę, że nam się uda! I jak to napisała Natka - pociśniemy ten wózek!Natka098, Maniuś, Macierzanka:), Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
A ja sie pochwale...ze dlugo na@ po porodzie czekac nie musialam! Nie dosc, ze po cc lecialo ze mnie prawie 6tyg (!) Potem az 2 tyg spokoj i nagle znow, bylam pewna, ze cos tam jeszcze sie oczyszcza. Nie pomyslalam przez chwile o @ a wybralam sie akurat do gina na kontrole poporodowa i on twardo, ze to okres...
Wiecie czego sie boje...ze tak latwo teraz zajsc znowu,skoro sie udalo za 1 razem. Najzwyczajniej boje sie uprawiac seks...
wiem wiem jest tyle form zabezpieczen, ale zadna nie daje 100%, poza tym jestem przeciwna pigulkom, wszelkim wynalazkom typu spirala (odkad w tv widzialam dziecko z wrosnieta spirala)
Zostaja gumki, ktorych tak nie cierpie... a przeciez po cc to dlugo nie wolno zajsc...eh zeby to bylo takie latwe!
Byc moze i chcialabym jeszcze dziecko, marzy mi sie cora, ale z drugiej strony nie jest latwo w tym baszym panstwie utrzymac rodzine...
O tak sie musialam wyzalic! A jeszcze mam dzis nerwa na tesciowa...ale nie bede Was zanudzac...