Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny Imienia nie mam, niby było ale widzę że jest teraz popularne, a poza ty mój się tak na nie nakręcił, że zdołał mi je obrzydzić. Dla dziewczynki nie ma problemu, a chłopiec - no cóż jest jeszcze trochę czasu na myślenie.
Miłego dnia. -
santoocha wrote:Fidelissa urodziła dziś nad ranem.
Jasiu zdrowy
Gratulacje kochana!
Czekamy na zdjęcia
Szymus koelga czekaFidelissa lubi tę wiadomość
-
Fideliss gartuluję!!!
Faktycznie dziecko idealnie w terminie.
Robi się u nas tłoczno - to dobry znak
Dzień dobry wszystkim... Boże jak dobrze pobyć po prostu w domu
Fidelissa, olka30 lubią tę wiadomość
-
Santoocha, dzięki za sprawozdania Teraz tylko czekać aż Ty nam obwieścisz, że śmigasz na porodówkę...o ile będzie czas ;]
Fidelissa, najszczersze gratulacje
Macierzanko, to najwyższy czas żeby złapać oddech
Mi to się znowu marzy tak poleniuchować z mężem w łóżku ;] Ale w tym sensie, że nie trzeba rano wstawać
Z, a jak tam u Ciebie podglądaczu? Dobrze się czujesz? Napisz kilka słówekFidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzepraszam że się nie odzywam ale brak mi sił
Miałam USG niby wygląda pęcherzyk dobrze ale na młodszą ciążę..ale nie aż tyle z USG na 4 tydz a to jest 6...
Wiem jedno to było moje ostatnie podejście..robimy STOP..
Próbowaliśmy nie udało się..Najwidoczniej nie można mieć wszystkiego .. -
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:Przepraszam że się nie odzywam ale brak mi sił
Miałam USG niby wygląda pęcherzyk dobrze ale na młodszą ciążę..ale nie aż tyle z USG na 4 tydz a to jest 6...
Wiem jedno to było moje ostatnie podejście..robimy STOP..
Próbowaliśmy nie udało się..Najwidoczniej nie można mieć wszystkiego ..olka30 lubi tę wiadomość
-
Kochane Jaś urodził się o 5.05 rano. W terminie czyli 11.11.2014. Ma 3590kg i 54 cm, 10 punktów w skali.wszystko mnie boli mimo ketonalu, ale cieszę się że to już po... Dziękujemy wszystkim ciociom za gratulacje
przedszkolanka:), Maniuś, Natka098, XxMoniaXx, Little Frog, Lena87, sara_nar, Bursztynka, Macierzanka:), santoocha, Misty87, olka30, Z., martusia1986, Złota lubią tę wiadomość
-
Fidelissa super i najważniejsze , że masz już to za sobą
Martusia kochana nie smutaj ! idź skonsultuj to z innym lekarzem . u mnie na drugim usg wyszło że ciąża jest o 3 dni młodsza i oczywiście już mam strach czy malutki się zdrowo rozwija i czy rośnie prawidłowo. Wizyta dopiero za tydzień w środę . A te wszystkie obawy to przez to , że wchodze na belly i tam albo same poronienia albo brak bicia albo dziecko za mało rośnie.. cały czas obiecuje sobie, że tam nie będe wchodzić i nie wchodzę ale czasem mam więcej czasu i akurat zerknę i niestety zawsze trafię na nieszczęscie tam i potem mam pełne gacie strachu
jeszcze teraz mam zapalenie kardła, kaszel i siada mi na struny głosowe ostro i zawsze to kończy sie u mnie antybiotykiem i jutro ide do lekarza bo juz 3 dni lecze sie domowymi sposobami a jest tylko gorzej . I boje sie o maluszka teraz jeszcze mocniej
Kochana a było widać ? może naprawde lekarz sie pomylił .. idź na konsultacje do innego kochana.Fidelissa lubi tę wiadomość